Повезане вести

Ђоковић освојио титулу у Риму

Ђоковић освојио титулу у Риму

Политика 15.05.2022
Најбољи тенисер света, Новак Ђоковић, освојио је турнир у Риму, пошто је у финалу савладао Стефаноса Циципаса са 2:0 (6:0, 7:6). То му је укупно шеста титула на мастерсу у Италији, а упупно 38. мастерс титула у каријери, по чему… »
Ђоковић освојио Рим, светски број 1 спреман за Ролан Гарос

Ђоковић освојио Рим, светски број 1 спреман за Ролан Гарос

Дневник 15.05.2022
РИМ: Најбољи тенисер света Новак Ђоковић освојио је титулу на Мастерсу у Риму, пошто је у финалу убедљиво савладао Грка Стефаноса Циципаса 6:0, 7:6 (7:5). Ђоковић је освојио шесту титулу у Риму, без изгубљеног сета, дошао до… »
Ђоковић одмах отишао по телефон, да позове због сина: Једва чекам да се чујемо, да питам за Стефана!

Ђоковић одмах отишао по телефон, да позове због сина: Једва чекам да се чујемо, да питам за Стефана!

Мондо 15.05.2022
Новак Ђоковић је после победе у Риму открио и један интересантан детаљ о сину Стефану. Новак Ђоковић је после победе у Риму открио и један интересантан детаљ о сину Стефану. Новак Ђоковић је по ко зна који пут исписао нове… »
Велике речи Циципаса након финала: „Ти нас инспиришеш“

Велике речи Циципаса након финала: „Ти нас инспиришеш“

Нова 15.05.2022
Новак Ђоковић је победио у финалу Рима Стефаноса Циципаса резултатом 2:0, по сетовима 6:0, 7:6. Грчки тенисер је након меча имао само речи хвале за Ђоковића. Изразио је велико поштовање према српском тенисеру. "Новаче, честитам… »
Новаче, надам се да ћу једном моћи као ти! Грк се окренуо ка Ђоковићу и одушевио га - добио је овације у Риму! (видео)

Новаче, надам се да ћу једном моћи као ти! Грк се окренуо ка Ђоковићу и одушевио га - добио је овације у Риму! (видео)

Мондо 15.05.2022
Сјајна порука петог тенисера света "Броју један. Сјајна порука петог тенисера света "Броју један. Стефанос Циципас дао је веома лепу изјаву после пораза против Новака Ђоковића у финалу Мастерса у Риму. Грк је први добио микрофон… »
Циципасова ода Новаку: Он је као формула, најбољи од свих

Вести онлине 15.05.2022
Грчки тенисер Стефанос Циципас каже да су Карлос Алкараз и Новак Ђоковић највећи фаворити пред Ролан Гарос, као и да га Ђоковић инспирише. У финалу мастерса у Риму, Циципас је изгубио од Ђоковића са 6:0, 7:6 (7-5). – Пробао сам… »
Ђоковић: Осећам се перфектно, један сам од фаворита на РГ

Ђоковић: Осећам се перфектно, један сам од фаворита на РГ

Спорт клуб 15.05.2022
После титуле на мастерсу у Риму, најбољи тенисер света Новак Ђоковић каже да се осећа савршено и да се радује Ролан Гаросу. Ђоковић је у финалу у вечном граду победио Стефаноса Циципаса са 6:0, 7:6 (7-5). „Узевши у обзир то како… »
Легендарни тенисер не крије одушевљење Новаком: Он је најбољи у историји

Легендарни тенисер не крије одушевљење Новаком: Он је најбољи у историји

Нова 15.05.2022
Велики комплимент за Ђоковића. Новак Ђоковић је титулом у Риму учврстио место на челу листе најтрофејнијих освајача турнира Мастерс серије 38. трофејем у каријери, а овај резултат импресионирао је Грега Руседског. Некада четврти… »

Спорт клуб 15.05.2022
Грчки тенисер Стефанос Циципас каже да су Карлос Алкараз и Новак Ђоковић највећи фаворити пред Ролан Гарос, као и да га Ђоковић инспирише. У финалу мастерса у Риму, Циципас је изгубио од Ђоковића са 6:0, 7:6 (7-5). „Пробао сам да… »
Показао ривалима ко је главни: Нико као Ђоковић од 2018.

Показао ривалима ко је главни: Нико као Ђоковић од 2018.

Нова 15.05.2022
Новак Ђоковић је тенисер са највише победа на АТП Туру од 2018. године. Победом против Стефаноса Циципаса у финалу Рима са 2:0, по сетовима 6:0, 7:6, Новак је стигао до 218. победе од 2018. године. Друго место заузима Циципас… »
Ђоковић најстарији шампион, у Риму поставио још један нестваран рекорд

Ђоковић најстарији шампион, у Риму поставио још један нестваран рекорд

Нова 15.05.2022
Новак Ђоковић је победио Стефаноса Циципаса у финалу Рима са 2:0, по сетовима 6:0, 7:6. Ђоковић је постао најстарији освајач овог турнира, са 34 године, 11 месеци и 23 дана. Претходне године је Рафаел Надал победио Ђоковића у… »
Прва титула сезоне за Ђоковића, без изгубљеног сета у Риму

Прва титула сезоне за Ђоковића, без изгубљеног сета у Риму

Глас Америке 15.05.2022
РИМ — Најбољи тенисер света Новак Ђоковић освојио је прву титулу ове сезоне, шесту у Риму и 87. укупно у каријери победом над Стефаносом Циципасом у два сета - 6:0 и 7:6 (5) после сат и 36 минута игре. Први пут у каријери… »
Ђоковић победио Циципаса и освојио титулу на мастерсу у Риму

Ђоковић победио Циципаса и освојио титулу на мастерсу у Риму

Нови магазин 15.05.2022
Први тенисер света Новак Ђоковић освојио је данас титулу на мастерс турниру у Риму, пошто је у финалу победио грчког играча Стефаноса Циципаса са 6:0, 7:6. Ђоковић је до шесте титуле у Риму и победе над петим тенисером света… »
Ðоковић освојио Рим, спреман је за Ролан Гарос

Ðоковић освојио Рим, спреман је за Ролан Гарос

ИндексОнлине 15.05.2022
РИМ – Најбољи тенисер света Новак Ðоковић освојио је титулу на Мастерсу у Риму, пошто је данас у финалу убедљиво савладао Грка Стефаноса Циципаса 6:0, 7:6 (7:5). Ðоковић је освојио шесту титулу у Риму, без изгубљеног сета… »
ВИДЕО Навијачи га обожавају: Молба за Новака усред финала у Риму ФОТО

ВИДЕО Навијачи га обожавају: Молба за Новака усред финала у Риму ФОТО

Нова 15.05.2022
Новак Ђоковић увек има велику подршку где год да игра. Занимљив детаљ забележен је у финалу турнира у Риму. Навијачи Новака Ђоковића увек нађу начин да изненаде. На транспаренту су замолили Нолета да им након меча поклони… »
Ђоковић презадовољан након титуле: Најбољи сет ове године! (видео)

Ђоковић презадовољан након титуле: Најбољи сет ове године! (видео)

Хот спорт 15.05.2022
Видно оптимистичан у сусрет Ролан Гаросу! Новак Ђоковић је у финалу Мастерса у Риму након што је у два сета и скоро сто минута игре савладао Стефаноса Циципаса. Резултат по сетовима био је 6:0, 7:6 а ово је 38. рекордна титула за… »
Ђоковић: Савршена недеља пред Ролан Гарос

Вести онлине 15.05.2022
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић каже да је титула у Риму дошла у савршено време, пред други гренд слем турнир у сезони – Ролан Гарос. Ђоковић је у финалу победио Стефаноса Циципаса са 2-0, по сетовима 6:0, 7:6 (7-5). –… »
Дјоковић победио Циципаса и освојио титулу на мастерсу у Риму

Дјоковић победио Циципаса и освојио титулу на мастерсу у Риму

Радио сто плус 15.05.2022
Дјоковић је до шесте титуле у Риму и победе над петим тенисером света дошао за сат и 37 минута. У првом сету српски играч је направио три брејка, а ривалу није препустио ниједан гем. Наставак је донео бољу игру грчког тенисера… »
Ђоковић: Надам се да ће ми Рим дати додатни подстрек за Ролан Гарос

Ђоковић: Надам се да ће ми Рим дати додатни подстрек за Ролан Гарос

Спортски журнал 15.05.2022
Новај је постао најстарији тенисер у историји, који је дошао до титуле на Мастерсу у Риму, са 34 године, 11 месеци и 23 дана. Први тенисер света Новак Ђоковић освојио је данас титулу на Мастерс 1000 турниру у Риму, пошто је у… »
Новак остао у шоку после победе - изненадио сам и себе! Ђоковић славио, па поручио: Није могло боље пред Ролан Гарос!

Новак остао у шоку после победе - изненадио сам и себе! Ђоковић славио, па поручио: Није могло боље пред Ролан Гарос!

Мондо 15.05.2022
Новак Ђоковић је освојио титулу у Риму, па је признао да је и сам себе изненадио игром у првом сету. Новак Ђоковић је освојио титулу у Риму, па је признао да је и сам себе изненадио игром у првом сету. Новак Ђоковић је успео да… »

Спорт клуб 15.05.2022
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић каже да је титула у Риму дошла у савршено време, пред други гренд слем турнир у сезони – Ролан Гарос. Ђоковић је у финалу победио Стефаноса Циципаса са 2-0, по сетовима 6:0, 7:6 (7-5)… »
Новак одушевио навијаче и најавио напад на Ролан Гарос: На врхунцу сам

Новак одушевио навијаче и најавио напад на Ролан Гарос: На врхунцу сам

Нова 15.05.2022
Новак отворио душу. Новак Ђоковић, најбољи тенисер планете, након победе над Стефаносом Циципасом није крио задовољство због повратка у форму. Мучио се први рекет света од почетка сезоне, није пружао партије какве су биле… »
"Пријатно сам изненађен!" Новак Ђоковић узео титулу у Риму, али и остао у чуду

"Пријатно сам изненађен!" Новак Ђоковић узео титулу у Риму, али и остао у чуду

Вечерње новости 15.05.2022
НОВАК Ђоковић је освојио АТП турнир Мастерс серије у Риму, а то га је веома обрадовало. ФОТО: Тањуг/АП Подсетимо, Ђоковић је савладао Стефаноса Циципаса у римском финалу, шести пут је освојио поменути турнир, али је признао да… »
Надал "чупа косу": Новак Ђоковић му гази рекорде

Надал "чупа косу": Новак Ђоковић му гази рекорде

НОВАК Ђоковић освојио је прву титулу у 2022. години. На тај начин је додатно померио границе тениса. ФОТО: Тањуг/АП Србин је у финалу Мастерса у Риму победио Грка Стефноса Циципаса за шести трофеј у "вечном граду". Претходно је… »
Какав дан за тенис: Први меч је одиграо Стефан Ђоковић, Новаков син!

Какав дан за тенис: Први меч је одиграо Стефан Ђоковић, Новаков син!

НОВАК Ђоковић је освојио АТП турнир Мастерс серије у Риму, а потом је обелоданио важну вест за његову породицу, можда једног дана и за свет тениса. Фото: АП Подсетимо, Ђоковић је савладао Стефаноса Циципаса у римском финалу… »
"Новаче, надам се, стварно се надам..." Циципас погледао Ђоковића, а оно што је рекао - одушевило је свет

"Новаче, надам се, стварно се надам..." Циципас погледао Ђоковића, а оно што је рекао - одушевило је свет

НОВАК Ђоковић је освојио АТП турнир Мастерс серије у Риму. У финалу је победио Стефаноса Циципаса који је после меча бираним речима говорио о светском броју један. ФОТО: Тањуг/АП Грк се приликом церемоније за доделу пехара… »
Швјонтек одбранила титулу на турниру у Риму

Швјонтек одбранила титулу на турниру у Риму

Радио сто плус 15.05.2022
Швјонтек је победила после сат и 23 минута и остварила 28. узастопну победу. Она је у првом сету два пута одузела сервис противници и повела у мечу. Пољакиња је добро почела и други сет и повела је са 4:0. Џабир је после тога… »

Вести дана »