Povezane vesti

Brisel: Nema napretka na zapadnom Balkanu

Politika 23.06.2022
Vučić: U Briselu danas nije bilo konkretnih rezultata za zapadni Balkan. – Rama: Žao mi je EU. BEČ - Samit šefova država i vlada EU sa liderima Zapadnog Balkana u Brisleu završen je danas bez konkretnog napretka. Otvaranje pristupnih pregovora sa… »

Predsednik oštro i jasno na pitanje novinara iz Hrvatske! Nisu vaš premijer i vaš predsednik oni koji će da vode politiku…

Kurir 23.06.2022
Srbija sedi na svojoj stolici, naglasio je predsednik Vučić. BEOGRAD/BRISEL - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas uoči početka skupa u Briselu, a na pitanje medija iz regiona, da li očekuje kritike na Samitu EU - Zapadni Balkan zbog… »

Vučić iz Brisela: Nije se ništa dogodilo, verujem da će biti bolje raspoloženje u decembru

Telegraf 23.06.2022
Završen je sastanak EU - Zapadni Balkan. Počelo je zajedničko obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučić i premijera Severne Makedonije i Albanije Dimitra Kovačevskog i Edija Rame. Vučić je zahvalio Rami Kovačevskom što su došli na… »

Vučić iz Brisela: "Ovo što se dogodilo nije bilo fer" VIDEO

B92 23.06.2022
Predsednik Srbije obratio se, zajedno sa premijerima Edijem Ramom i Dimitrom Kovačevskim, iz Brisela, gde se održava Samit EU i Zapadni Balkan. Aleksandar Vučić obratio se medijima iz Brisela. "Srbija je danas dala veliku podršku otvaranju pristupnih… »

Rama: Duboko žalim zbog ponašanja Evropske unije, radi se o prevarantskom duhu proširenja

Danas 23.06.2022
Premijer Albanije Edi Rama izjavio je danas da duboko žali zbog ponašanja Evropske unije, navodeći da razlog zašto nema evropskih integracija nije samo Bugarska, „ona je sramota“, već se radi o prevarantskom duhu proširenja. Šarl Mišel je… »

EU: Investicioni plan za Zapadni Balkan vredan je 30 milijardi evra

RTS 23.06.2022
Lideri Evropske unije i Zapadnog Balkana održali su u Briselu četvorosatnu diskusiju o izazovima aktuelne geostrateške situacije i načinima daljeg jačanja odnosa EU i Zapadnog Balkana, objavljeno je u Evropskom savetu i navedeno da će Ekonomski i… »

Investicioni plan EU za Zapadni Balkan vredan 30 milijardi evra

Dnevnik 23.06.2022
BRISEL: Lideri Evropske unije i Zapadnog Balkana održali su danas u Briselu četvorosatnu diskusiju o izazovima aktuelne geostrateške situacije i načinima daljeg jačanja odnosa EU i Zapadnog Balkana, objavljeno je u Evropskom savetu i navedeno da će… »

Investicioni plan EU za Zapadni Balkan vredan 30 milijardi evra: "Nastavićemo da pružamo podršku regionu"

Euronews 23.06.2022
Lideri Evropske unije i Zapadnog Balkana održali su danas u Briselu četvorosatnu diskusiju o izazovima aktuelne geostrateške situacije i načinima daljeg jačanja odnosa EU i Zapadnog Balkana, objavljeno je u Evropskom savetu i navedeno da će… »

Bez pomaka za Zapadni Balkan na Samitu - Vučić: Treba da prihvatimo Makronov predlog, Rama i Kovačevski o blokadi

Euronews 23.06.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, nakon Samita EU-Zapadni Balkan, da je potrebno da se prihvati predlog francuskog predsednika Emanuela Makrona o Evropskoj političkoj zajednici, jer je to jedini način da se "naš glas čuje i da… »

Danas se još jednom ništa nije dogodilo": Vučić iz Brisela: "Napisano je 2.629 članaka u evropskim medijima protiv Srbije"

Blic 23.06.2022
- U poslednjih četiri meseca 2.629 članaka je odštampano u evropskim medijima o Srbiji nakon ruskog napada o tome da Srbija ugrožava ceo region Zapadnog Balkana, BiH, Kosovo. Moje pitanje za sve vas je da li ste čuli izvinjenje od svih tih medija… »

Austrijski mediji: Još jedno ništa

B92 23.06.2022
Beč -- Samit šefova država i vlada EU sa liderima Zapadnog Balkana u Brisleu završen je danas bez konkretnog napretka, tvrdi agencija austrijska novinska APA. Pozivajući se na neimenovane izvore pri EU, APA ukazuje da je otvaranje pristupnih… »

Vučić: U Briselu bez rezultata za ZB, biće bolje u decembru

Dnevnik 23.06.2022
BRISEL: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da danas na samitu EU-ZB nije bilo nikakvih konkretnih rezultata za Zapadni Balkan, ali da jeste vođena dobra diskusija. Vučić je tako odgovorio na pitanje Tanjuga da li je bilo danas nekih… »

Završen samit EU i Zapadnog Balkana u Briselu

Novi magazin 23.06.2022
Samit Evropske unije i Zapadnog Balkana završen je danas u Briselu, znatno kasnije nego što je bilo planirano. Sastanak je trajao gotovo četiri sata, a bilo je planirano da traje do dva sata. Konferencija za novinare posle samita, na kojoj je trebalo… »

Završen samit EU i Zapadnog Balkana u Briselu

Beta 23.06.2022
Samit Evropske unije i Zapadnog Balkana završen je danas u Briselu, znatno kasnije nego što je bilo planirano. Sastanak je trajao gotovo četiri sata, a bilo je planirano da traje do dva sata. Konferencija za novinare posle samita, na kojoj je trebalo… »

Završen samit EU i Zapadnog Balkana u Briselu

Danas 23.06.2022
Samit Evropske unije i Zapadnog Balkana završen je danas u Briselu, znatno kasnije nego što je bilo planirano. Sastanak je trajao gotovo četiri sata, a bilo je planirano da traje do dva sata. Konferencija za novinare posle samita, na kojoj je trebalo… »

Zašto su Vučić, Rama i Kovačevski u poslednjem trenutku potvrdili odlazak na sastanak sa liderima EU

Danas 23.06.2022
Konsultacije lidera „Otvorenog Balkana“ oko odlaska na sastanak šefova EU i Zapadnog Balkana, u poslednjem trenutku a prvi put ovako koordinisano u nastupu prema EU, signalizira da će Srbija, kao i Albanija i Severna Makedonija, u narednom periodu… »

Vučić: Verujem u evropsku budućnost Srbije, prošla vremena ucena

Novi magazin 23.06.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Briselu da veruje u evropsku budućnost Srbije i regiona i da su "prošla vremena kada slobodne i nezavisne države neko može da ucenjuje". "Verujem da ćemo se zajedno sa našim prijateljima iz… »

Vučić iz Brisela: Prošla su vremena kada nezavisne i slobodne države neko može da ucenjuje, Srbija sedi na svojoj stolici

Kurir 23.06.2022
Lideri EU i Zapadnog Balkana sastaće se danas u Briselu, a glavne teme biće napredak u procesu evrointegracija i izazovi povezani sa ruskom invazijom na Ukrajinu. View this post on Instagram A post shared by Александар Вучић (@avucic)… »

Vučić jasno odgovorio medijima iz Hrvatske: Milanović i Plenković neće voditi politiku Srbije

B92 23.06.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovarao je danas na pitanja medija iz regiona, gde je poručio da Srbija sedi na svojoj stolici. "Očekivao ili ne očekivao, dobiće odgovor", rekao je Vučić, na pitanje novinarka iz Hrvatske koji ga je pitao kako… »

Vučić: Razmatrali smo dolazak zbog Severne Makedonije i Bugarske, neke članice su htele da blokiraju pregovore

Euronews 23.06.2022
Predsednik Aleksandar Vučić rekao je da su članice Otvorenog Balkana razmatrale dolazak u Brisel zbog pitanja Severne Makedonije i Bugarske. Vučić je kazao da je sastanak sa premijerom Albanije Edijem Ramom i premijerom Severne Makedonije Dmitrom… »

Vučić iz Brisela: Prošlo je vreme pritisaka na slobodne nezavisne države

Nova 23.06.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas, po dolasku na Samit EU, da je došao u Brisel da razgovara sa evropskim prijateljima o budućnosti Srbije i regiona. Na pitanje šta očekuje od današnjeg sastanka, kazao je „ništa“, a na to da li… »

"Srbija sedi na svojoj stolici": Oglasio se Vučić iz Brisela: Imam spreman odgovor za kritike zbog neuvođenja sankcija…

Blic 23.06.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, na pitanje medija iz regiona, da li očekuje kritike na Samitu EU - Zapadni Balkan u Briselu zbog neuvođenja sankcija Rusiji, da ima spreman odgovor na te kritike i poručio da Srbija sedi na svojoj… »

Vučić: Verujemo u evropsku budućnost Srbije i regiona

Telegraf 23.06.2022
Predsednik Srbije učestvuje na samitu EU - Zapadni Balkan. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Briselu, dolazeći na Samit EU-Zapadni Balkan, da je tu da razgovara o evropskoj budućnosti regiona, te da veruje da će biti dobrih… »

Samit EU i Zapadnog Balkana u Briselu

N1 Info 23.06.2022
Lideri EU i Zapadnog Balkana sastaće se danas u Briselu, a glavne teme biće napredak u procesu evrointegracija i izazovi povezani sa ruskom invazijom na Ukrajinu. Samit će biti održan pre podne, a jedna od ključnih tema je usklađivanje Zapadnog… »

Vesti dana »

Moskva: Sabotaže u zoni gasovoda koju kontrolišu Amerikanci

Biznis.rs pre 21 minutajoš 21 povezana

Isključenje Rusije iz UN bila bi katastrofa za nas

Vesti online pre 2 satajoš 12 povezanih

Dva miliona ljudi bez struje na Floridi

Vesti online pre 3 satajoš 19 povezanih

I sutra veoma toplo, mogući pljuskovi

Radio 021 pre 1 satjoš 17 povezanih