Повезане вести
„Гањаћу те до краја живота“: Северина на суду због претећих порука
Нова 13.07.2022
Северину државно тужилаштво у Загребу терети за узнемиравање две особе. Хрватску певачицу Северину Вучковић државно тужилаштво у Загребу терети за два наметљива понашања према Љиљани Клингер, директорки загребачке школе коју… »
Откривено у претећим порукама: Севе дала 1,5 милиона евра на суђења са бившим
Нова 13.07.2022
Певачица је издвојила огромну суму новца за суђења са некадашњим партнером. Северина се током претходних неколико година борила за старатељство над сином којег је добила током везе са српским бизнисменом Миланом Поповићем… »
"Гањаћу те до краја живота": Ове претеће поруке је Северина слала директорки школе коју похађа њен син: "Желим да страхујеш…
Блиц 13.07.2022
"Истина је да сам писала те поруке и употребила ружне речи, али и Милановић говори ружне речи. Те написане ствари ми нису на част, али ја сам одрасла у породици у којој су могли да се употребљавају и други изрази. А страх о… »
Стара бабо, гањаћу те до краја живота! Северина на суду, послала преко 150 порука, директорка шокирала: Игор ме је назвао…
Курир 13.07.2022
Хрватску певачицу Северину Вучковић државно тужилаштво у Загребу терети за два наметљива понашања према Љиљани Клингер, директорки загребачке школе коју похађа њен син когима са Миланом Поповићем, и Гордани Буљан Фландер… »
Вести дана »
Американци преко телефона притискају Зеленског. У Кремљу отварају шампањац: ‘Више није питање ‘хоће ли‘, него ‘како и када‘‘
Ало пре 1 сатјош 34 повезане
Вучић: Три могуће опције за НИС, све мора бити решено до 15. јануара, спремни смо да платимо…
Морава инфо пре 1 сатјош 26 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 2 сатајош 34 повезане
"Ми смо сад у овој првој фази": Грађани евидентирају нелегалне објекте по новом закону, првог дана 19.000 пријава
Еуроневс пре 3 сатајош 47 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 4 сатијош 31 повезана