Povezane vesti

„Ganjaću te do kraja života“: Severina na sudu zbog pretećih poruka

„Ganjaću te do kraja života“: Severina na sudu zbog pretećih poruka

Nova 13.07.2022
Severinu državno tužilaštvo u Zagrebu tereti za uznemiravanje dve osobe. Hrvatsku pevačicu Severinu Vučković državno tužilaštvo u Zagrebu tereti za dva nametljiva ponašanja prema Ljiljani Klinger, direktorki zagrebačke škole koju pohađa njen… »
Otkriveno u pretećim porukama: Seve dala 1,5 miliona evra na suđenja sa bivšim

Otkriveno u pretećim porukama: Seve dala 1,5 miliona evra na suđenja sa bivšim

Nova 13.07.2022
Pevačica je izdvojila ogromnu sumu novca za suđenja sa nekadašnjim partnerom. Severina se tokom prethodnih nekoliko godina borila za starateljstvo nad sinom kojeg je dobila tokom veze sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem. Pevačica je tvrdila da… »
"Ganjaću te do kraja života": Ove preteće poruke je Severina slala direktorki škole koju pohađa njen sin: "Želim da…

"Ganjaću te do kraja života": Ove preteće poruke je Severina slala direktorki škole koju pohađa njen sin: "Želim da…

Blic 13.07.2022
"Istina je da sam pisala te poruke i upotrebila ružne reči, ali i Milanović govori ružne reči. Te napisane stvari mi nisu na čast, ali ja sam odrasla u porodici u kojoj su mogli da se upotrebljavaju i drugi izrazi. A strah o kojem one govore po mom… »
Stara babo, ganjaću te do kraja života! Severina na sudu, poslala preko 150 poruka, direktorka šokirala: Igor me je nazvao…

Stara babo, ganjaću te do kraja života! Severina na sudu, poslala preko 150 poruka, direktorka šokirala: Igor me je nazvao…

Kurir 13.07.2022
Hrvatsku pevačicu Severinu Vučković državno tužilaštvo u Zagrebu tereti za dva nametljiva ponašanja prema Ljiljani Klinger, direktorki zagrebačke škole koju pohađa njen sin kogima sa Milanom Popovićem, i Gordani Buljan Flander, bivšoj… »

Vesti dana »