"Ganjaću te do kraja života": Ove preteće poruke je Severina slala direktorki škole koju pohađa njen sin: "Želim da strahuješ stara i šepava babo"

Blic 13.07.2022
"Ganjaću te do kraja života": Ove preteće poruke je Severina slala direktorki škole koju pohađa njen sin: "Želim da…

"Istina je da sam pisala te poruke i upotrebila ružne reči, ali i Milanović govori ružne reči. Te napisane stvari mi nisu na čast, ali ja sam odrasla u porodici u kojoj su mogli da se upotrebljavaju i drugi izrazi. A strah o kojem one govore po mom mišljenju je isključivo strah što znaju šta su sve neprofesionalno odradile i na koji način su izbegavale sudske presude", reči su kojima se, između ostalog, brani Severina.

Hrvatsku pevačicu Severinu Vučković državno tužilaštvo u Zagrebu tereti za dva nametljiva ponašanja prema Ljiljani Klinger, direktorki zagrebačke škole koju pohađa njen sin kojeg ima sa Milanom Popovićem, i Gordani Buljan Flander, bivšoj direktorki Poliklinike za zaštitu dece i mladih grada Zagreba. Severina je obema poslala više od 150 poruka, uglavnom neprimerenog i uvredljivog sadržaja, a za razliku od Klinger koja joj je na neke poruke odgovorila i ujedno

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Zabava, najnovije vesti »