Stara babo, ganjaću te do kraja života! Severina na sudu, poslala preko 150 poruka, direktorka šokirala: Igor me je nazvao k*rvom!

Kurir 13.07.2022
Stara babo, ganjaću te do kraja života! Severina na sudu, poslala preko 150 poruka, direktorka šokirala: Igor me je nazvao…

Hrvatsku pevačicu Severinu Vučković državno tužilaštvo u Zagrebu tereti za dva nametljiva ponašanja prema Ljiljani Klinger, direktorki zagrebačke škole koju pohađa njen sin kogima sa Milanom Popovićem, i Gordani Buljan Flander, bivšoj direktorki Poliklinike za zaštitu dece i mladih grada Zagreba.

Severina je obema poslala više od 150 poruka, uglavnom neprimerenog i uvredljivog sadržaja, a za razliku od Klinger koja joj je na neke poruke odgovorila i ujedno molila da prestane da joj šalje iste, Buljan Flander na njih uopšte nije odgovorila. Tužilaštvo, za koje su poruke bile uvrede i zastrašivanje s ciljem uznemiravanja, u podignutoj optužnici traži od suda da pevačicu osudi na uslovnu kaznu od deset meseci s trogodišnjim rokom suđenja, piše " Jutarnji.hr"

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Zabava, najnovije vesti »