Повезане вести
"Немојте мислити да је ово крај": Далила се обратила свима - ево шта јој је потребно и кога има уз себе: "Реалност је сурова"
Блиц 14.07.2022
Далила Драгојевић је синоћ ставила тачку на везу са Филипом Царем, те се сломила у уживо емисији, у којој се он, иако најављен, није појавио. Сад се обратила свима који је подржавају, те поручила да ће изаћи из свега као… »
Истина о раскиду далиле и Цара: "Данима се не трезни, са породицом покушава да среди ситуацију"
Блиц 14.07.2022
Филип Цар се није појавио у емисији ,,Задруга - Народ пита", у којој је требао да гостује са сад већ бившом девојком Далилом Драгојевић. Она је због тога раскинула с њим. Сада се огласио друг Филипа Цара који је открио због чега… »
(Видео) Прво заједничко јутро у Ветернику: Дејан и Алекс уживају у дворишту, а ево ко им прави друштво, Далили неће бити добро…
Блиц 14.07.2022
Александра Николић од јуче борави у Ветернику, а њен дечко Дејан Драгојевић не може да сакрије радост због тога, па сваког тренутка објављује видее у којима дели атмосферу из породичног дома. Дејан је, наиме, показао да прво… »
Скандал у шимановцима! Цар био овде док је Далила раскидала са њим, покушао да упадне у студио, а онда су донели шок одлуку…
Курир 14.07.2022
Далила Драгојевић је била гошћа у емисији "Народ пита" где је остала без подршке свог дечка Филипа Цара, који је требало да гостује са њом. Због тога што ју је оставио на "цедилу", Далила је одлучила да уживо у емисији раскине… »
Прва кафа са свекрвом! Алекс дочекала јутро са Биљаном Драгојевић у Ветернику, Дејан све снимио, ево како су уживали! (видео)…
Курир 14.07.2022
Александра Николић и Дејан Драгојевић су одлучили да прву заједничку ноћ ван "Задруге" проведу у Ветернику. Они су са својим пратиоцима поделили снимке како је њихова ноћ изгледала, а о овоме можете читати кликом на линк испод… »
После раскида уживо, Далила ронила сузе емисији због оца Хусе
Свет & Скандал 14.07.2022
Раскинули Филип Цар и Далила уживо у емисији Далила Драгојевић, синоћ је током емисије уживо раскинула са Филипом Царем. Он је требало да гостује са њом у „Народ пита“, међутим како то није урадио она је одлучила да јавно… »
Далила оставила Цара у емисији, па добила позив од њега
Вести онлине 14.07.2022
Филип Цар синоћ се није појавио у емисији “Народ пита”, у којој је требало да гостује са својом девојком Далилом Драгојевић, због чега је она донела одлуку да јавно раскине са њим. Убрзо након шока који је приредила у емисији… »
Далила ронила сузе уживо, гледатељка је урнисала! Драгојевићка не може Хусу да погледа у очи: Навукла сам му срамоту на леђа!…
Курир 14.07.2022
Далила Драгојевић ронила је сузе у емисији уживо због оца Хуса Мујића. - Има ко ме схвата, то је моја породица. Мени је отац послао поруку и рекао да треба да подигнем главу и да не дозволим да ме било ко пољуља. Кад добијем… »
(Видео) Далила се чула у позадини: Ево како је протекла прва заједничка ноћ Алекс и Дејана у Ветернику, један детаљ изненадио…
Блиц 14.07.2022
Александра Николић отишла је у Ветерник код свог дечка Дејана Драгојевића. Њих двоје су поделили делић атмосфере из дома и показали како уживају у заједничким тренуцима, међутим један детаљ је многе привукао посебну пажњу… »
Далила се пратила и у ветернику Погледајте како је протекла прва заједничка ноћ Алекс и Дејана, испливао снимак на мрежама…
Курир 14.07.2022
Александра Николић и Дејан Драгојевић су успели да нађу мало слободног времена и проведу прву ноћ заједно од како су изашли из "Задруге 5". Како је Дејан најавио, Алекс је повео у Ветерник, што је одмах поделио са својим… »
Далила уживо у емисији раскинула са Филипом Мујићева шутнула Цара за сва времена, оставио је на цедилу након свега!
Ало 14.07.2022
Она тренутно пролази кроз пакао. Далила Драгојевић синоћ је гостовала у емисији "Народ пита", а током гостовања које је ишло уживо, она је раскинула са Филипом Царем који није дошао у специјалну емисију "Задруге". - Мислим да не… »
Цар испалио далилу: Дошла у емисију и открила шта је урадио: "Не могу ја никог да вучем за рукав"
Блиц 13.07.2022
Филип Цар се вечерас није појавио у специјалној емисији "Задруге", у којој је требало да гостује са Далилом Драгојевић. У емисији су саопштили да се Филип Цар није осећао добро, док му је Далила Драгојевић замерила што није дошао… »
Вести дана »

Жестока борба на трибинама: Навијачи на смену прозивали једни друге!
Хот спорт пре 37 минутајош 58 повезаних

Од екипе РТС-а сазнала за награду: Ово је добитница стана у наградној игри "Узми рачун и победи"
Мондо пре 2 сатајош 25 повезаних

Сајбер напад изазвао велике поремећаје и отказивања летова на главним европским аеродромима
Наслови.аи пре 2 сатајош 34 повезане

Звезда славила у првом овосезонском "вечитом дербију", црвено-бели на врху табеле
РТВ пре 17 минутајош 62 повезане