Повезане вести

Абазовић после договора старе већине о формирању владе: Своју визију ћу спроводити и ако будем премијер и ако будем у…

Абазовић после договора старе већине о формирању владе: Своју визију ћу спроводити и ако будем премијер и ако будем у…

Курир 02.09.2022
Након извештаја из Подгорице да је парламентарна већина која је победила 30. августа 2020. године потписала споразум о формирању нове владе Црне Горе, огласио се премијер Дритан Абазовић. Абазовић, који је у Београду на самиту… »
ДФ: Постигнут споразум парламентарне већине из 2020. за формирање нове Владе Црне Горе

ДФ: Постигнут споразум парламентарне већине из 2020. за формирање нове Владе Црне Горе

Глас Америке 02.09.2022
ПОДГОРИЦА — Један од лидера Демократског фронта, Андрија Мандић, саопштио је у петак, након састанка у парламенту са лидерима партија и коалиција које су подржавале претходну Владу Здравка Кривокапића, да је "парламентарна већина… »
Најављено формирање нове Владе Црне Горе, са Демократским фронтом

Најављено формирање нове Владе Црне Горе, са Демократским фронтом

Слободна Европа 02.09.2022
Парламентарна већина три коалиције предвођене Демократским фронтом, Демократама и Грађанским покретом УРА, потписала је у петак, 2. септембра Споразум којим су се обавезали да ће у наредних петнаест дана формирати нову Владу Црне… »
Експертска, мањинска, па трећа влада у две године: Абазовић се нада да ће остати премијер Црне Горе

Експертска, мањинска, па трећа влада у две године: Абазовић се нада да ће остати премијер Црне Горе

Еуроневс 02.09.2022
Док је премијер Црне Горе у техничком мандату Дритан Абазовић у Београду изговарао речи да су политичари на Балкану све пробали – зидове, ратове, свађе, оптужбе, а једино што нису пробали је да сарађују, из Подгорице је стигла… »
Прекинута седница црногорског парламента, не зна кад ће бити настављена

Прекинута седница црногорског парламента, не зна кад ће бити настављена

Н1 Инфо 02.09.2022
Посланици црногорског парламента данас се неће изјашњавати о смени председнице Скупштине Данијеле Ђуровић након што је парламентарна већина три коалиције предвођене Демократским фронтом, Демократама и Грађанским покретом УРА… »
Абазовић потврдио договор о новој-старој већини, али не и да ли остаје премијер

Абазовић потврдио договор о новој-старој већини, али не и да ли остаје премијер

Н1 Инфо 02.09.2022
Премијер Црне Горе у техничком мандату Дритан Абазовић потрдио је речи једног од лидера Демократског фронта Андрије Мандића да је парламентарна већина која је победила 30. августа 2020. године поново заједно. Абазовић, међутим… »
Абазовић: Ја сам премијер који доноси тешке одлуке, нема већине без Уре

Абазовић: Ја сам премијер који доноси тешке одлуке, нема већине без Уре

РТС 02.09.2022
Председник Владе Црне Горе Дритан Абазовић поручио је да је он премијер који доноси тешке одлуке, као и да ће тако бити и ако остане на челу Владе у Подгорици. На конференцији за штампу после Самита "Отворени Балкан" да… »
Црна Гора: Споразум који је објавио ДФ има седам тачака – прва је да ДПС не учествује у Влади

Црна Гора: Споразум који је објавио ДФ има седам тачака – прва је да ДПС не учествује у Влади

РТС 02.09.2022
У предлогу споразума који је доставио Демократски фронт наводи се да би циљеви остали борба против корупције и организованог криминала и онемогућавање било каквог повратка ДПС-а на власт. Споразум има седам тачака и 11… »
Мандић: Странке победнице избора 2020. постигле договор, формираће нову владу Црне Горе

Мандић: Странке победнице избора 2020. постигле договор, формираће нову владу Црне Горе

Нови магазин 02.09.2022
Странке које се сматрају победницима црногорских парламентарних избора 2020. године потписале су споразум и формираће нову владу Црне Горе, саопштио је данас један од лидера Демократског фронта Андрија Мандић. После данашњег… »
Абазовић: Ја сам премијер који доноси тешке одлуке

Абазовић: Ја сам премијер који доноси тешке одлуке

Вести онлине 02.09.2022
Председник Владе Црне Горе Дритан Абазовић истакао је данас да је он премијер који доноси тешке одлуке, и да ће то тако бити и ако остане на челу владе у Подгорици. Абазовић је, на конференцији за штампу после Самита „Отворени… »
Мило се не враћа на власт! Ово је документ чија садржина то и потврђује

Мило се не враћа на власт! Ово је документ чија садржина то и потврђује

Вечерње новости 02.09.2022
ПОЛИТИЧКЕ партије, чланице парламентарне већине од избора у августу 2020. године, данас су у Подгорици потписале споразум. Фото Тањуг Данас је постигнут договор парламентарне већине, а представници странака које су учествовале у… »
Потписивање Темељног уговора одиграло је кључну улогу Абазовић: Уколико и даље будем премијер, доносићу тешке одлуке

Потписивање Темељног уговора одиграло је кључну улогу Абазовић: Уколико и даље будем премијер, доносићу тешке одлуке

Вечерње новости 02.09.2022
У БЕОГРАДУ се на Самиту лидера Отвореног Балкана присутнима обратио премијер Црне Горе Дритан Абазовић и истакао да ће, уколико и даље остане премијер, и у будућности доносити тешке одлуке. Фото: Тањуг/Страхиња Аћимовић… »
Договорена нова парламентарна већина у Црној Гори

Договорена нова парламентарна већина у Црној Гори

Ал Јазеера 02.09.2022
На иницијативу просрпског Демократског фронта представници странака које су формирале парламентарну већину након избора 2020. године, потписали су споразум у којем стоји да ће наредних дана кренути у избор нове техничке Владе… »
Абазовић: Ако буде договор нове већине да будем премијер - добро, ако не своју визију ћу афирмисати са друге позиције

Абазовић: Ако буде договор нове већине да будем премијер - добро, ако не своју визију ћу афирмисати са друге позиције

Еуроневс 02.09.2022
Премијер Црне Горе Дритан Абазовић рекао је данас у Београду, да ако договор нове већине буде да он буде премијер биће “добро”, а ако не, он ће своју политику афирмисати из неке друге позиције. “Али дефинитвно, ствари које су… »
Пао договор у ЦГ: Победничка коалиција из августа 2020. поново заједно!

Пао договор у ЦГ: Победничка коалиција из августа 2020. поново заједно!

Правда 02.09.2022
Парламентарна већина од избора из 2020. потписала је споразум и формираће нову Владу црне Горе, саопштио је један од лидера ДФ-а Андрија Мандић након састанка. Један од лидера Демократског фронта Андрија Мандић казао је да је… »

Вести дана »