Povezane vesti
Kada Filip car uđe, nećeš postojati Uroš žestoko udario na Bilala, on mu rekao da ga boli što nikada neće biti sa Majom
Alo 20.10.2022
Haos u Beloj kući. U sinoćnoj emisiji "Pitanja gledalaca" desila se svađa Bilala Brajlovića i Maje Marinković sa Urošem Ćertićem. Zašto stalno govoriš Bilalu da se skloni od Maje i da nađe drugu koku? - pitao je Milan - Mislim da sam ti samo… »
Hoće da ih razdvoji Ana Spasojević se pohvalila da je Bilal opsovao sinoć, svi skočili, haos za crnim stolom
Alo 20.10.2022
I dalje ga žele. U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Maju Marinković. Zašto nisi dala Bilalu da te poljubi? Baš je bio kul celu noć - glasilo je pitanje. Printscreen - Jeste… »
Seljančuro jedna, dušu doradi Ana Spasojević udarila na Maju kada su je optužili da krade i zavodi Bilala
Alo 20.10.2022
Drama u kući. Maja Marinković je dobila naredno pitanje. Zašto se ne posvetiš Bilalu i ne pominješ više Filipa? - pročitao je Milan - Ja njega spominjem samo kad ga nametnu tu temu i kad vidim da Bilal dobacuje tim devojčicama sa kojim je imao… »
Matora hoće da ih razdvoji Jovana na stubu srama, jer je priznala da nije za vezu Maje i Bilala
Alo 20.10.2022
Uhvaćena je. U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Jovanu Tomić Matoru. Zašto Maji na žurki puniš glavu da ne bude sa Bilalom? Ako si ti ne srećna nemoj da i drugi budu… »
Vesti dana »
Vučić i kineski ambasador prisustvovali ispraćaju prvog direktnog leta kompanije Er Srbija za Šangaj
Danas pre 8 satijoš 5 povezanih
Kurti sa zvaničnikom SAD Vermom o unapređenju odnosa i dijalogu sa Srbijom
Danas pre 10 satijoš 1 povezana
Održan protest podrške studentima i srednjoškolcima u Gornjem Milanovcu
Danas pre 9 satijoš 1 povezana