Povezane vesti

Miljana tukla bebicu Haos u beloj kući, Kulićeva nasrnula na bivšeg dečka: Ti si bolesnik

Miljana tukla bebicu Haos u beloj kući, Kulićeva nasrnula na bivšeg dečka: Ti si bolesnik

Alo 07.11.2022
Skandal u ranim jutarnjim časovima. Lepi Mića zatražio je Miljani Kulić da uporedi svoje bivše momke Lazara Čolića Zolu i Nenada Macanovića. -Meni Zola tera inat, on je otišao da priča sa Anitom. Zaklela sam mu se u majku da neću biti sa drugim… »
Nije ga štedeo Nenad Macanović izneo stav o Zoli, pa se dotakao i Ivana Marinkovića

Nije ga štedeo Nenad Macanović izneo stav o Zoli, pa se dotakao i Ivana Marinkovića

Alo 07.11.2022
Izneo svoj stav. Miljana Kulić ponovo je raskinula sa Nenadom Macanovićem Bebicom,a razlog su njene emocije prema Lazaru Čoliću Zoli. Sada je Bebica otkrio šta misli o svom suparniku. - Smatram ga velikim manipulatorom, dobar rijaliti igrač. Može… »
Kao španska sapunica Miljana ljubi i grli Zolu dok ih Bebica gleda, a onda mu je Čolić poručio ovo

Kao španska sapunica Miljana ljubi i grli Zolu dok ih Bebica gleda, a onda mu je Čolić poručio ovo

Alo 07.11.2022
Haos se nastavlja. Dok je Miljana Kulić sve vreme grlila Zolu i ljubila ga u obraz, njen bivši dečko, Nenad Macanović Bebica, je sve vreme gledao to, te se Čolić drao. - Miljo, nemoj, Bebica te gleda. Nemoj! Tvoj životni saputnik te gleda! Nemoj… »
Bebica opet kod Miljane Kulićka legla pored njega, malo im falilo do se poljube

Bebica opet kod Miljane Kulićka legla pored njega, malo im falilo do se poljube

Alo 07.11.2022
Oprostiće joj Bebica, kao i uvek. Miljana Kulić legla je pored Nenada Macanovića Bebice na kauč, te su se tom prilikom zagrlili. Slušali su zadrugare kako pevaju i gledali ostale kako provode vreme, te su u jednom momentu šaputali i pričali… »
Malo kod jednog, malo kod drugog Miksi posle Bebice došla kod Zolandera, pa krenula da ga ljubi, on joj rekao da sa njim ne…

Malo kod jednog, malo kod drugog Miksi posle Bebice došla kod Zolandera, pa krenula da ga ljubi, on joj rekao da sa njim ne…

Alo 07.11.2022
Sprema se haos. Miljana Kulić je nakon grljenja sa Nenadom Macanovićem Bebicom otišla kod Lazara Čolića Zole, te joj je on tom prilikom prebacio grljenje sa Bebicom. - Baš mi je drago što uživaš, vidim na tebi da si srećna. Je l' si zagrlila… »
Miljana ponovo kod zole Kulićka mu zabranjuje da priča sa Anitom, on njoj prebacuje grljenje sa Bebicom

Miljana ponovo kod zole Kulićka mu zabranjuje da priča sa Anitom, on njoj prebacuje grljenje sa Bebicom

Alo 07.11.2022
Idemo opet. Miljana Kulić je popušila cigaretu u pušionici nakon haosa sa Zolom zbog Anite Stanojlović, te ga je pronašla u dvorištu, pa je nastavila da mu to i prebacuje. - Zove te hitno Anita - rekla je Miljana. Printscreen - Šta ti mene… »
Ni sama ne zna šta hoće Miljana skočila da poljubi Bebicu čim je videla Zolu

Ni sama ne zna šta hoće Miljana skočila da poljubi Bebicu čim je videla Zolu

Alo 07.11.2022
Ljubavni trougao se nastavlja. Miljana Kulić je neposredno nakon što je završila sa razgovorom sa voditeljem Darkom Tanasijevićem u Šiša baru, krenula ka Beloj kući. Srela je tom prilikom svog, sada već, bivšeg momka Nenada Macanovića Bebicu… »
Niko sa mnom ne može da se igra Zola brutalno udario na Kuliće, rekao šta mu smeta kod Miljane i otkrio da li će biti sa…

Niko sa mnom ne može da se igra Zola brutalno udario na Kuliće, rekao šta mu smeta kod Miljane i otkrio da li će biti sa…

Alo 07.11.2022
Neočekivani obrt. Naredni sa kojim je Darko Tanasijević razgovarao bio je Lazar Čolić Zola. On je komentarisao svoj odnos sa Miljanom Kulić. - Miljana je večeras došla i donela mi hranu, a onda krenula da priča kako je on njoj doneo neke stvari i… »

Vesti dana »