Povezane vesti

Obraćanje predsednika: Na KiM vri, ljudima je svega preko glave a to i mene brine! Evo i šta sa KM tablicama kad je auto nov

Kurir pre 14 dana
* Ne znam zašto se to krije! Od sankcija Rusiji mnogo je teže to što nam iz EP traže "međusobno priznanje" odnosno da priznamo tzv. nezavisno Kosovo * Nismo nimalo zainteresovani za bilo kakvo priznanje Prištine * Odluka o tablicama mala je… »

Vučić: Formiranje ZSO uslov za povratak u kosovske institucije

Slobodna Evropa pre 14 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će se Srbi sa severa Kosova vratiti u kosovske institucije kada se formira Zajednica srpskih opština (ZSO). Vučić je na konferenciji za medije u Beogradu 24. novembra rekao da su srpski predstavnici… »

Vučić danas u Beogradu sa Željkom Cvijanović i Miloradom Dodikom

Politika pre 13 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primiće danas novoizabranog srpskog člana Predsedništva Bosne i Hercegovine Željku Cvijanović i novoizabranog predsednika Republike Srpske Milorada Dodika. Sastanak će biti održan u 10 časova, u zgradi… »

Gradiće se memorijalni kompleks u Donjoj Gradini: Vučić nakon sastanka sa Cvijanović i Dodikom: Odnosi Srbije sa BiH veoma…

Blic pre 13 dana
Ove nedelje formirali smo tim koji će se baviti izgradnjom memorijalnog kompleksa u Donjoj Gradini. - Radi se o milionima evra, a ono što je važno Srbija će u tome učetvovati sa 80 odsto sredstava - rekao je Vučić nakon sastanka sa novoizabranim… »

Vučić: Nećemo Kosovo u UN, da nećete da nas bombardujete i pretite sankcijama?

N1 Info pre 13 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da se kosovski Srbi neće vraćati u institucije dok ne bude osnovana Zajednica srpskih opština, što je bio njihov drugi uslov, uz onaj da ne bude kažnjavanja oko promene tablica. On je rekao da obnova KM… »

Vučić o dogovoru u Briselu: Jedan uslov ispunjen, preostaje formiranje Zajednice srpskih opština

RTV pre 13 dana
BEOGRAD - Predsednik Aleksandar Vučić poručio je da je zadovoljan ishodom dogovora u Briselu, kao i time što smo sačuvali mir za naš narod. Ističe da je jedan uslov ispunjen, a da preostaje formiranje Zajednice srpskih opština. Istakao je da su na… »

Vučić o dogovoru u Briselu: Naša mala taktička pobeda, ali nema vraćanja u institucije bez ZSO

Sputnik pre 13 dana
„Insistiram na poštovanju svih prethodno postignutih dogovora“, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić i dodao da tablice KM ostaju i opstaju i da ih, što se novih automobila tiče, ima 90 na godišnjem nivou. Istakao je i da će se Srbi sa… »

Vučić: Nismo zainteresovani za međusobno priznanje sa Kosovom

Beta pre 13 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, povodom preporuke Evropskog parlamenta (EP), da Beograd nije zainteresovan za medjusobno priznanje nezavisnosti sa Prištinom. "Nisam se naročito uznemirio zbog preporuka EP. Dokon pop i jariće… »

Vučić se sastao Dodikom i Cvijanović

B92 pre 13 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa srpskim članom Predsedništva BiH Željkom Cvijanović i predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom. Sastanak je počeo oko 10 sati u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Srbije. Vučić… »

Počeo sastanak: Vučić razgovara sa Dodikom i Cvijanović na Andrićevom vencu

Blic pre 13 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Beogradu sa srpskim članom Predsedništva BiH Željkom Cvijanović i predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom. Sastanak je počeo oko 10 sati u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika… »

Danas obraćanje Vučića o detaljima sporazuma Beograda i Prištine, nakon sastanka sa Cvijanović i Dodikom

Danas pre 13 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas sa članicom Predsedništva BiH iz reda srpskog naroda Željkom Cvijanović i predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom, posle čega će govoriti o detaljima sporazuma Beograda i Prištine o… »

Vesti dana »