Повезане вести

Вучић: Србија неће ускоро постати део ЕУ

Политика 19.01.2023
ДАВОС – Председник Србије Александар Вучић рекао је данас на панелу у оквиру Светског економског форума у Давосу да је сигуран да Србија неће ускоро постати део ЕУ и да је помало песимиста када је питање могућности уласка у ЕУ… »
Вучићева порука из Давоса

Вучићева порука из Давоса

Политика 19.01.2023
Председник Србије Александар Вучић обратио се јавности уживо из Давоса где је учествовао на Светском економском форуму. Вучић је говорио о темама од најважнијег националног и државног значаја. Председник је данас учествовао на… »
Вучић: Сигуран сам да Србија неће ускоро постати део ЕУ

Дневник 19.01.2023
ДАВОС: Председник Србије Александар Вучић рекао је данас на панелу у оквиру Светског економског форума у Давосу да је сигуран да Србија неће ускоро постати део ЕУ и да је помало песимиста када је питање могућности уласка у ЕУ… »
Пленковић и Вучић разговарали у Давосу, желе боље односе

Пленковић и Вучић разговарали у Давосу, желе боље односе

Слободна Европа 19.01.2023
Премијер Хрватске Андреј Пленковић објавио је на Твитеру да је разговарао са председником Србије Александром Вучићем у Давосу у четвртак изјутра, 19. јануара, о билатералним односима и европском путу земаља у суседству. "Уз… »
Вучић из Давоса: "Урадили смо оно због чега смо дошли"

Вучић из Давоса: "Урадили смо оно због чега смо дошли"

Телеграф 19.01.2023
Вучић се јутрос састао са лидерима региона на панелу Дипломатски дијалог. Председник Србије Александар Вучић сматра да је делегација Србије у Давосу урадила оно због чега је дошла, а то је представљање наше државе као добре… »
Вучиц́: Нец́у рец́и да је Путин лудак, ја се не слажем са тим

Вучиц́: Нец́у рец́и да је Путин лудак, ја се не слажем са тим

Спутник 19.01.2023
Нец́у рец́и да је Путин лудак, као што сам то чуо хиљаду пута овде у Давосу и не слажем се са тим, рекао је председник Србије Александар Вучиц́ током панела „Ширење европског хоризонта“ на Светском економском форуму у Давосу… »
Вучић са лидерима региона на панелу о Западном Балкану у Давосу; Председник је објаснио зашто је сео иза свих

Вучић са лидерима региона на панелу о Западном Балкану у Давосу; Председник је објаснио зашто је сео иза свих

Инсајдер 19.01.2023
Лидери Западног Балкана, међу којима је био и председник Србије Александар Вучић, окупили су се данас у Давосу на панелу "Дипломатски дијалог на Западном Балкану" у оквиру Светског економског форума. Главна тема били су изазови… »
Вучић: Разговор с Пленковићем је био отворен и лековит

Вучић: Разговор с Пленковићем је био отворен и лековит

Еуроневс 19.01.2023
Предсдедник Србије Србије Александар Вучић изјавио је данас да је задовољан сусретима у Давосу, а на питање о сусрету са хрватским премијером Андрејем Пленковићем одговорио је да је у питању био отворен и лековит разговор. Он… »
Отопљавање односа на давоских минус 11: Буди се нада у боље сутра с Хрватском

Отопљавање односа на давоских минус 11: Буди се нада у боље сутра с Хрватском

Н1 Инфо 19.01.2023
Председник Србије Александар Вучић и председник Владе Хрватске Андреј Пленковић састали су се јутрос у Давосу, где учествују на светском економском форуму. Разговор је трајао пола сата, уз поруке да је разговор био коректан и да… »
Вучић: Србија неће ускоро постати део Европске уније

Вучић: Србија неће ускоро постати део Европске уније

Бизнис.рс 19.01.2023
напредак на економском плану последњих неколико година. Председник Србије Александар Вучић рекао је у четвртак на панелу „Ширење европског хоризонта“, који се одржава у оквиру Светског економског форума у Давосу, да је сигуран… »
ФОТО Вучић о распореду седења: Нисам јадник, молили ме да седнем у први ред, али нисам хтео

ФОТО Вучић о распореду седења: Нисам јадник, молили ме да седнем у први ред, али нисам хтео

Радио 021 19.01.2023
Фотографија председника Србије Александра Вучића са панела о Западном Балкану из Давоса изазвала је бројне реакције на друштвеним мрежама. У изјави за медије, председник је рекао да су га молили да седне у први ред, али да он то… »
Вучић о „магарећој клупи“ у Давосу: Није битно где сам сео, већ шта сам рекао

Вучић о „магарећој клупи“ у Давосу: Није битно где сам сео, већ шта сам рекао

Н1 Инфо 19.01.2023
"Мој утисак из Давоса је да у овим ратним условима готово сви о свим питањима морају да мисле исто, а ја сам, као што су неки у Београду рекли, 'црна овца', јер је добро да се унесе и мало плурализма и да се о неким питањима… »
Усамљени Вучић о распореду седења у Давосу: Нисам јадник, молили ме да седнем у први ред, нисам хтео ВИДЕО

Усамљени Вучић о распореду седења у Давосу: Нисам јадник, молили ме да седнем у први ред, нисам хтео ВИДЕО

Нова 19.01.2023
Фотографија председника Србије Александра Вучића са панела о Западном Балкану из Давоса изазвала је бројне реакције на друштвеним мрежама. У изјави за медије, председник је рекао да су га молили да седне у први ред, али да он то… »

Н1 Инфо 19.01.2023
Председник Александар Вучић рекао је на панелу "Ширење европског хоризонта" који се одржава у оквиру Светског економског форума у Давосу да је сигуран да Србија неће ускоро постати део ЕУ и да је помало песимиста када је питање… »

Правда 19.01.2023
Председник Србије Александар Вучић рекао је данас на панелу у оквиру Светског економског форума у Давосу да је сигуран да Србија неће ускоро постати део ЕУ и да је помало песимиста када је питање могућности уласка у ЕУ, као и да… »
Вучић из Давоса: Србија изашла на тржиште обвезница помак у односима са хрватском (видео)

Вучић из Давоса: Србија изашла на тржиште обвезница помак у односима са хрватском (видео)

Курир 19.01.2023
Председник Александар Вучић изјавио је данас на крају Светског економског форума да је Србија изашла на тржиште обвезница и да је то једна од најважнијих вести из Давоса. Вучић је данас учествовао на економском панелу након чега… »
Вучић: Европа је била стабилнија док је Меркел била на власти; Србија неће ускоро постати део ЕУ (ВИДЕО)

Вучић: Европа је била стабилнија док је Меркел била на власти; Србија неће ускоро постати део ЕУ (ВИДЕО)

РТВ 19.01.2023
ДАВОС - Председник Србије Александар Вучић учествује у Давосу, у оквиру Светског економског форума, на панелу "Виденинг Еуропе'с Хоризонс - Како нова Европска политичка заједница може ојачати безбедносни пејзаж континента услед… »
Вучић о састанку са Пленковићем: Лековито је што смо разговарали

Вучић о састанку са Пленковићем: Лековито је што смо разговарали

Нови магазин 19.01.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас у Давосу да је важно, добро и лековито што је на маргинама Светског економског форума разговарао са хрватским премијером Андрејом Пленковићем. Вучић је српским медијима рекао да… »
"Сви мисле исто о свим питањима, а ја сам унео мало плурализма": Вучић у Давосу о разговору са Пленковићем, инвестицијама и…

"Сви мисле исто о свим питањима, а ја сам унео мало плурализма": Вучић у Давосу о разговору са Пленковићем, инвестицијама и…

Блиц 19.01.2023
Председник Србије Александар Вучић данас завршава посету Давосу где борави у оквиру Светског економског форума (ВЕФ). За медије је говорио о данашњим састанцима, али се осврнуо и на неке негативне коментаре о месту на којем је… »
Вучић: Србија неће ускоро постати део ЕУ, за време Меркелове Европа била сигурнија

Вучић: Србија неће ускоро постати део ЕУ, за време Меркелове Европа била сигурнија

РТС 19.01.2023
Председник Александар Вучић рекао је на панелу "Ширење европског хоризонта" који се одржава у оквиру Светског економског форума у Давосу да је сигуран да Србија неће ускоро постати део ЕУ и да је помало песимиста када је питање… »

Вести онлине 19.01.2023
Председник Србије Александар Вучић рекао је данас на панелу “Ширење европског хоризонта” који се одржава у оквиру Светског економског форума у Давосу да је сигуран да Србија неће ускоро постати део ЕУ и да је помало песимиста… »

Инсајдер 19.01.2023
Председник Србије Александар Вучић рекао је данас на панелу "Ширење европског хоризонта" који се одржава у оквиру Светског економског форума у Давосу да је сигуран да Србија неће ускоро постати део ЕУ и да је помало песимиста… »
Вучић на панелу у Давосу: Помало сам песимиста када је у питању могућност уласка Србије у ЕУ

Вучић на панелу у Давосу: Помало сам песимиста када је у питању могућност уласка Србије у ЕУ

Еуроневс 19.01.2023
Председник Србије Александар Вучић рекао је данас на панелу "Ширење европског хоризонта" који се одржава у оквиру Светског економског форума у Давосу да је сигуран да Србија неће ускоро постати део ЕУ и да је помало песимиста… »
Вучић о распореду седења у Давосу: "Нисам желео у први ред"

Вучић о распореду седења у Давосу: "Нисам желео у први ред"

Телеграф 19.01.2023
"Верујем да сам добро говорио о Србији, то је важније", рекао је Вучић. Председник Србије Александар Вучић сматра да је делегација Србије у Давосу урадила оно због чега је дошла, а то је представљање наше државе као добре… »
„Не може тигар међу људе. Овако га ни Трамп није понизио“: Усамљени Вучић у Давосу постао хит на мрежама

„Не може тигар међу људе. Овако га ни Трамп није понизио“: Усамљени Вучић у Давосу постао хит на мрежама

Нова 19.01.2023
Фотографија председника Србије Александра Вучића са панела о Западном Балкану из Давоса изазвала је бројне реакције на друштвеним мрежама. Председник Србије Александар Вучић на панелу о Западном Балкану, одржаном у оквиру… »
Као сироче: Тужна слика Вучића са састанка о Западном Балкану

Као сироче: Тужна слика Вучића са састанка о Западном Балкану

Нова 19.01.2023
Председник Србије Александар Вучић на панелу о Западном Балкану, одржаном у оквиру Светског економског форума у Давосу седео је издвојено од свих лидера и сам. На панелу су били присутни лидери са Западног Балкана, укључујући и… »
Курти из Давоса о дијалогу Београда и Приштине: Потребно убрзање, уз међусобно признање

Курти из Давоса о дијалогу Београда и Приштине: Потребно убрзање, уз међусобно признање

Блиц 19.01.2023
Премијер привремених приштинских институција Аљбин Курти састао се на Светском економском форуму са специјалним представником ЕУ за дијалог Мирославом Лајчаком, са којим је разговарао о "наредним корацима и потреби убрзања… »
Вучић у Давосу на панелу о Западном Балкану, пажњу привукло место на ком седи

Вучић у Давосу на панелу о Западном Балкану, пажњу привукло место на ком седи

Н1 Инфо 19.01.2023
Лидери Западног Балкана, међу којима је био и председник Србије Александар Вучић, окупили су се данас у Давосу на панелу "Дипломатски дијалог на Западном Балкану" у оквиру Светског економског форума. Главна тема били су изазови… »
"Овде је: -11" Вучић у Давосу, открио како проводи паузу између састанака (фото)

"Овде је: -11" Вучић у Давосу, открио како проводи паузу између састанака (фото)

Блиц 19.01.2023
Председник Србије Александар Вучић данас завршава посету Давосу, а на свом Инстаграм налогу открио је како проводи веме између састанака. - Овде је -11Ц, тако да топла супа у краткој паузи добро дође - написао је он на свом… »
Вучић опет понижава себе и Србију: Тужна слика Вучића са састанка о Западном Балкану (фото)

Вучић опет понижава себе и Србију: Тужна слика Вучића са састанка о Западном Балкану (фото)

Правда 19.01.2023
Председник Србије Александар Вучић на панелу о Западном Балкану, одржаном у оквиру Светског економског форума у Давосу седео је издвојено од свих лидера и сам. На панелу су били присутни лидери са Западног Балкана, укључујући и… »
"Кад се насекира, креше и србољубима и русољубима,: Не?" Пленковић и Вучић у Давосу, а Јадранка Косор експресно твитује и…

"Кад се насекира, креше и србољубима и русољубима,: Не?" Пленковић и Вучић у Давосу, а Јадранка Косор експресно твитује и…

Блиц 19.01.2023
Премијер Андреј Пленковић се данас на Светском економском форуму у Давосу накратко састао с председником Србије Александром Вучићем. Састанак, који је почео нешто иза 9 сати, трајао је око 30 минута, што је и објавио касније на… »
Вучић са лидерима региона на панелу о Западном Балкану у Давосу

Вучић са лидерима региона на панелу о Западном Балкану у Давосу

Нови магазин 19.01.2023
Медијски одјек фотографија из Давоса: Вучић прво седи сам, после се окрепљује супом

Медијски одјек фотографија из Давоса: Вучић прво седи сам, после се окрепљује супом

Данас 19.01.2023
Од панела у Давосу на коме су учествовали председник Србије Александар Вучић и премијер Косова Аљбин Курти се у медијима у Србији доста очекивало, међутим, пажњу је највише привукла фотографија на којој се српски председник… »
„Стварно је на маргини“: Пајтићев коментар на фотографију усамљеног Вучића у Давосу

„Стварно је на маргини“: Пајтићев коментар на фотографију усамљеног Вучића у Давосу

Нова 19.01.2023
Бивши председник Демократске странке и професор Правног факултета у Новом Саду Бојан Пајтић прокоментарисао је фотографију састанка панела о Западном Балкану на ком је председник Србије Александар Вучић сам иза свих. На панелу су… »
Овде је минус 11 тако да добро дође! Председник сео да одмори па открио шта ради током кратке паузе у Давосу (фото)

Овде је минус 11 тако да добро дође! Председник сео да одмори па открио шта ради током кратке паузе у Давосу (фото)

Курир 19.01.2023
БЕОГРАД/ДАВОС - Овде је -11Ц, тако да топла супа у краткој паузи добро дође, објавио је на званичном Инстаграму Будућност Србије, уз смајлија, председник Србије Александар Вучић показавши како је искористио кратку паузу на… »
Пленковић и Вучић о рјешавању отворених питања

Пленковић и Вучић о рјешавању отворених питања

Ал Јазеера 19.01.2023
Хрватски премијер је током сусрета с предсједником Србије у Давосу нагласио да су нужни додатни напори за рјешавање отворених питања између двије сусједне земље. Хрватски премијер Андреј Пленковић је током сусрета с… »
Ко је где седео на панелу о Западном Балкану: Вучић сам иза свих (ФОТО)

Ко је где седео на панелу о Западном Балкану: Вучић сам иза свих (ФОТО)

Данас 19.01.2023
Вучић се састао са Пленковићем у Давосу: „Врло коректан разговор“

Вучић се састао са Пленковићем у Давосу: „Врло коректан разговор“

Данас 19.01.2023
Председник Србије Александар Вучић разговарао је са хрватским премијером Андрејом Пленковићем, на маргинама Светског економског форума у Даовсу. „Врло коректан разговор са о српско-хрватским односима. Верујем да ћемо у периоду… »
Вучић: Врло коректан разговор са Пленковићем о српско-хрватским односима

Вучић: Врло коректан разговор са Пленковићем о српско-хрватским односима

Инсајдер 19.01.2023
Председник Србије Александар Вучић саопштио је данас да је имао врло коректан разговор са хрватским премијером Андрејем Пленковићем о српско-хрватским односима на маргинама форума у Давосу и изразио уверење да ће у наредном… »
Пленковић и Вучић разговарали у Давосу

Пленковић и Вучић разговарали у Давосу

Нови магазин 19.01.2023
Премијер Хрватске Андреј Пленковић објавио је на Твитеру да је јутрос у Давосу разговарао с председником Србије Александром Вучићем о билатералним односима и европском путу земаља у суседству. "Уз политику дијалога и смиривања… »
О чему су разговарали Вучиц́ и Пленковиц́

О чему су разговарали Вучиц́ и Пленковиц́

Спутник 19.01.2023
Председник Србије Александар Вучиц́ саопштио је да је имао врло коректан разговор са хрватским премијером Андрејем Пленковиц́ем о српско-хрватским односима на маргинама форума у Давосу и изразио уверење да ц́е у наредном периоду… »
У току састанак Вучића и Пленковића у Давосу

У току састанак Вучића и Пленковића у Давосу

Блиц 19.01.2023
Председник Србије Александар Вучић састао се са данас се у швајцарском Давосу, где учествује на годишњем састанку Светског економског форума (ВЕФ), са премијером Хрватске Андрејом Пленковићем. Како преноси портал "Индекс"… »
Вучић у Давосу са лидерима региона: Панел "Дипломатски дијалог на Западном Балкану"

Вучић у Давосу са лидерима региона: Панел "Дипломатски дијалог на Западном Балкану"

Еуроневс 19.01.2023
Председник Србије Александар Вучић састао се јутрос у Давосу са лидерима региона на панелу Дипломатски дијалог на Западном Балкану, у оквиру Светског економског форума (ВЕФ). Панелу присуствује и специјални изасланик ЕУ за… »
Вучић у Давосу на панелу Дипломатски дијалог на Западном Балкану

Вучић у Давосу на панелу Дипломатски дијалог на Западном Балкану

Телеграф 19.01.2023
Вучић ће после тога, како је планирано, имати и посебан састанак са Борјаном Кришто. Председник Србије Александар Вучић састао се у Давосу са лидерима региона на панелу Дипломатски дијалог на Западном Балкану, у оквиру Светског… »
„Од Србије ће се очекивати да се определи у блоковској подели“: Димитрије Милић о Светском економском форуму у Давосу

„Од Србије ће се очекивати да се определи у блоковској подели“: Димитрије Милић о Светском економском форуму у Давосу

Данас 18.01.2023
Решавање косовског питања неће бити у главном фокусу Светског економског форума који се тренутно одржава у Давосу, али се, с обзиром на притисак западних земаља да се ово питање реши, биће о њему речи на маргинама форума… »

Вести дана »