Povezane vesti
Kao na filmu, četvrtoligaš zove Bejla da se vrati iz penzije!
Sportske.net 26.04.2023
Vlasnici fudbalskog kluba Reksam holivudski glumci Rajan Rejnolds i Rob Makelheni pozvali su nekadašnjeg velškog reprezentativca Gareta Bejla da se vrati iz penzije i zaigra za njihov klub. Bejl je čestitao Reksamu na plasmanu u četvrtu englesku ligu… »
Holivudski glumci vraćaju Bejla iz penzije?
Sportski žurnal 26.04.2023
Bejl je čestitao Reksamu na plasmanu u četvrtu englesku ligu, a to su iskoristili Rejnolds i Makelheni i putem društvenih mreža poslali su mu poziv. Vlasnici fudbalskog kluba Reksam holivudski glumci Rajan Rejnolds i Rob Makelheni pozvali su… »
Holivudski glumci pozvali Bejla da se vrati iz fudbalske penzije i zaigra za Reksam
Beta 26.04.2023
Vlasnici fudbalskog kluba Reksam holivudski glumci Rajan Rejnolds i Rob Makelheni pozvali su nekadašnjeg velškog reprezentativca Gareta Bejla da se vrati iz penzije i zaigra za njihov klub. Bejl je čestitao Reksamu na plasmanu u četvrtu englesku ligu… »
Vesti dana »
Uživo U ovim delovima Srbije padaće celu noć; Vozila proklizavaju, obustava saobraćaja do jutra FOTO/VIDEO
B92 pre 2 minutajoš 25 povezanih
Predsednik: Stvari se ne rešavaju nasiljem i maltretiranjem, već na izborima, žao mi je ukoliko je Vesić stupio u štrajk glađu
RTV pre 1 satjoš 135 povezanih
"Pozvao me da sednemo sami, tad mi je rekao": Novica Tončev otkrio detalje sa Palmine oproštajne žurke
Mondo pre 31 minutajoš 91 povezana