Повезане вести

Иван Додиг освојио Ролан Гарос

Иван Додиг освојио Ролан Гарос

Спорт клуб 10.06.2023
Хрватски тенисер Иван Додиг у пару са Остином Крајичеком освојио је Ролан Гарос у конкуренцији дублова. Хрватско-америчка комбинација била је боља од белгијске Сандер Жил/Јоран Вилеген у два сета 6:3, 6:1. Ово је Додигу трећа… »
Хрват Прижмић попут Рунеа и Рубљова: Сањао сам ово

Хрват Прижмић попут Рунеа и Рубљова: Сањао сам ово

Спорт клуб 10.06.2023
Млади хрватски тенисер Дино Прижмић није скривао одушевљење освајањем јуниорског Ролан Гароса. Седамнаестогодишњи Сплићанин Прижмић, који је већ ушао у најбољи 300 сениора света, показао је да је надрастао јуниорски тенис. У… »
Хрват освојио јуниорски Ролан Гарос!

Хрват освојио јуниорски Ролан Гарос!

Спортске.нет 10.06.2023
Талентовани хрватски тенисер Дино Прижмић победник је јуниорског Ролан Гароса у мушкој конкуренцији. Овај 17-годишњи сплитски тинејџер је данас у финалу убедљиво савладао боливијског представника Хуан Карлоса Прадо Анхела са… »
Новак му пружио шансу - он освојио Ролан Гарос: Хрватски бисер (17) узео највећи трофеј и опростио се - то је то!

Новак му пружио шансу - он освојио Ролан Гарос: Хрватски бисер (17) узео највећи трофеј и опростио се - то је то!

Мондо 10.06.2023
Дино Прижмић је завршио са јуниорским тенисом, сада је време за велике кораке! Дино Прижмић је завршио са јуниорским тенисом, сада је време за велике кораке! Хрватска има гренд слем шампиона! Млади 17-годишњи Сплићанин Дино… »
ВИДЕО Новак ућуткао провокатора са само 11 речи: Уз осмех дао најбољи одговор икада

ВИДЕО Новак ућуткао провокатора са само 11 речи: Уз осмех дао најбољи одговор икада

Нова 10.06.2023
Шмекерски ставио тачку на сваку даљу расправу. Новак Ђоковић је после бизарног меча у петак савладао Карлоса Алкараза и дошао на корак од исписивања историје. Само је још Каспер Руд остао између њега и рекордног 23. гренд… »
И Новак је човек, сетите се УС опена! Зверев ударио на "болну рану" Ђоковића: Не бих се ја ипак кладио!

И Новак је човек, сетите се УС опена! Зверев ударио на "болну рану" Ђоковића: Не бих се ја ипак кладио!

Мондо 10.06.2023
Занимљиво излагање Александера Зверева о Новаку Ђоковићу и Касперу Руду, финалистима Ролан Гароса. Занимљиво излагање Александера Зверева о Новаку Ђоковићу и Касперу Руду, финалистима Ролан Гароса. Новак Ђоковић ће се за 23… »
Новак изненадио све пред финале: Донео неочекивану одлуку, ово се дешава баш ретко

Новак изненадио све пред финале: Донео неочекивану одлуку, ово се дешава баш ретко

Нова 10.06.2023
Новак Ђоковић је повукао атипичан потез пред велико финале Ролан Гароса. Новак Ђоковић је савладао Карлоса Алкараза са 6:3, 5:7, 6:1, 6:1 и изборио пласман у финале у недељу које се неће играти пре 15.00. У великом финалу га… »
„Шансе 90-10 за Новака, Руд има само једну наду…“

„Шансе 90-10 за Новака, Руд има само једну наду…“

Спорт клуб 10.06.2023
Петар Поповић, некадашњи тренер Ива Карловића и Филипа Крајиновића, каже за Спорт клуб да је Новак Ђоковић велики фаворит у финалу Ролан Гароса са Каспером Рудом. Поповић, који сада ради са Корентаном Мутеом, прво се кратко… »
Зверев: Не бих ставио пуно пара на Руда

Зверев: Не бих ставио пуно пара на Руда

Спорт клуб 10.06.2023
Ко боље од Александра Зверева може да каже ко је фаворит у финалу Ролан Гароса. Играо је у полуфиналу, лако изгубио од Каспера Руда, али одлично познаје и Новака Ђоковића. – Каспер је у финалу са разлогом – истиче Немац после… »
Најбољи одговор који је Новак икада дао! Ђоковићев осмех Мона Лизе због звиждука - све ућуткао са 11 речи! (видео)

Најбољи одговор који је Новак икада дао! Ђоковићев осмех Мона Лизе због звиждука - све ућуткао са 11 речи! (видео)

Мондо 10.06.2023
Новак Ђоковић је само сложио раменима на питање о звиждуцима, насмејао се и са само неколико речи ућуткао све непристојне на трибинама Ролан Гароса. Новак Ђоковић је само сложио раменима на питање о звиждуцима, насмејао се и са… »
"Аутсајдер сам против Новака!" Руд пред финале: Ђоковић иде на 23. гренд слем титулу, ја на прву, то је велика разлика

"Аутсајдер сам против Новака!" Руд пред финале: Ђоковић иде на 23. гренд слем титулу, ја на прву, то је велика разлика

Вечерње новости 10.06.2023
НОРВЕШКИ тенисер Каспер Руд је после другог узастопног пласмана у финале Ролан Гароса рекао да је свестан да ће у недељу против Новака Ђоковића бити аутсајдер. ФОТО: Тањуг/АП Тренутно четврти играч света је истакао да ће… »
Ђоковић у недељу против Руда у финалу Ролан Гароса

Ђоковић у недељу против Руда у финалу Ролан Гароса

Данас 09.06.2023
Четврти тенисер света Норвежанин Каспер Руд пласирао се вечерас у финале Ролан Гароса, пошто је у три сета победио Немца Александра Зверева 6:3, 6:4, 6:0. Он је до победе над 27. тенисером света стигао после два сата и 11 минута… »
Спектакл у финалу Ролан Гароса: Новак Ђоковић сазнао противника у мечу за трофеј

Спектакл у финалу Ролан Гароса: Новак Ђоковић сазнао противника у мечу за трофеј

Вечерње новости 09.06.2023
НОВАК Ђоковић сазнао је ривала у финалу Ролан Гароса. Србин ће играти против Норвежанина Каспера Руда који је био убедљив против Александра Зверева 6:3, 6:4, 6:0. Тањуг/АП Нема сумње да се очекивао много већи отпор Немца, али… »
Ђоковић доминира тенисом: Новак је по једном параметру апсолутни рекордер

Ђоковић доминира тенисом: Новак је по једном параметру апсолутни рекордер

Вечерње новости 09.06.2023
НОВАК Ђоковић пласирао се у још једно гренд слем финале, остварио је још једну Топ 10 победу и показао да је и даље неприкосновен. Тањуг/АП Српски ас је у полуфиналу Ролан Гароса тријумфовао против Карлоса Алкараза, што му је… »

Вести дана »