Povezane vesti
Georgiev: Verujem da Vučić nema pojma, to je njegovo znanje o mnogim stvarima
N1 Info 31.07.2023
Direktor vesti na televiziji Nova S Slobodan Georgiev reagovao je na izjavu predsednika Aleksandra Vučića o spotovima protiv medija i novinara. Podsetimo, Vučić je rekao da „ne zna o kakvim spotovima protiv medija i novinara govori novinar Slobodan… »
Vučić o tvrdnji da je naručilac spotova protiv nezavisnih medija: Nemam pojma o čemu priča Georgiev
Danas 31.07.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Priboju da nema pojma o čemu priča direktor vesti na televiziji Nova S Slobodan Georgiev, povodom njegove izjave da je on naručilac spotova protiv nezavisnih novinara i medija.Vučić je… »
Vučić odgovorio Georgievu: Neka pokaže dokaze da sam naručilac spotova
N1 Info 31.07.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da ne zna o kakvim spotovima protiv medija i novinara govori novinar Slobodan Georgiev i poručio mu da pokaže dokaze ako ih ima. Georgiev je u Novom danu na N1 rekao da je Vučić naručilac spotova protiv… »
Vučić odgovorio Georgievu: Nek’ pokaže dokaze da sam naručilac spotova
Novi magazin 31.07.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da ne zna o kakvim spotovima protiv medija i novinara govori novinar Slobodan Georgiev i poručio mu da pokaže dokaze ako ih ima. Georgiev je u Novom danu na N1 rekao da je Vučić naručilac spotova protiv… »
Georgiev: Vučić je naručilac spotova protiv nezavisnih medija, imam dokaze za to
N1 Info 31.07.2023
Aleksandar Vučić je naručilac spotova protiv nezavisnih novinara i medija i za to imam dokaze, kaže za N1 direktor vesti na televiziji Nova S Slobodan Georgiev. "Ne mislim da je on to montirao, ali je on naručio", uverava. Na društvenim mrežama… »
Georgiev: Vučić je naručilac spotova protiv nezavisnih medija, imam dokaze za to
Nova 31.07.2023
Aleksandar Vučić je naručilac spotova protiv nezavisnih novinara i medija i za to imam dokaze, kaže za N1 direktor vesti na televiziji Nova S Slobodan Georgiev. "Ne mislim da je on to montirao, ali je on naručio", uverava. Na društvenim mrežama… »
Novi magazin 31.07.2023
Vesti dana »
Uroš Blažić osuđen na 20 godina zatvora za masakr u Duboni i Malom Orašju
BBC News pre 39 minutajoš 94 povezane
Vlada Srbije počela sa objavljivanjem svih dokumenata koji se tiču pada nadstrešnice u Novom Sadu
Euronews pre 21 minutajoš 52 povezane
Jerinić: Nijedan uslov studenata za okončanje blokada fakulteta nije ispunjen
Danas pre 2 satajoš 48 povezanih
Orile su se zvezdine pesme Ulicama Milana: Delije pružile podršku igračima uprkos zabrani italijanske policije! (video)
Hot sport pre 38 minutajoš 31 povezana