Повезане вести
Председник Вучић: Добио сам нови елан када сам видео како ће Србија изгледати 2027. Сада треба да радимо више да бисмо имали…
Курир 13.08.2023
* Председник Вучић изнео стратешки план за развој и реконструкцију целе земље * Следи повећање просечне плате, као и исплата помоћи деци од 10.000 динара * Председник истакао да никада неће потписати закон који омогућава трећи… »
Вучић: За мене је важно шта ће у историји да пише
Политика 13.08.2023
Председник Србије Александар Вучић гост је „Новог јутра” на ТВ Пинку. „Очекивао сам да ће добар део њих да каже да жели да учествује у великом подизању Србије. У пројектима, 1000 људи има идеје шта да се уради у њиховим… »
Вучић тврди да неће потписати закон о истополним браковима у Србији
Слободна Европа 13.08.2023
Предсједник Србије Александар Вучић изјавио је 13. аугуста да док је предсједник, неће потписати закон о истополним браковима, као ни закон којим ће, како је казао, постојати "неки трећи род гдје нисте мушкарац или жена"… »
Александар Вучић: За све сам им крив, али настављамо да градимо Србију
Дневник 13.08.2023
- Не мислим да је важно за људе како политички противници коментаришу. Очекивао сам да ће добар део њих да каже да жели да учествује у великом подизању Србије. У пројектима, 1.000 људи има идеје шта да се уради у њиховим… »
Вучић: Зашто нам треба Национални стадион и остали пројекти
Телеграф 13.08.2023
Председник је подсетио на тешку ситуацију у БиХ за наш народ и санкције за државни врх у РС. Председник Србије Александар Вучић гост је "Новог викенд јутра" на ТВ Пинк. Он се на почетку обраћања осврнуо на критике у вези… »
Вучић: Док сам председник нећу потписати ниједан закон где ћете имати трећи род
Политика 13.08.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да неће потписати ниједан закон где ће имати трећи род. „Док сам председник Србије нећу потписати ниједан закон где ћете имати трећи род”, изјавио је председник Александар… »
„Сви проналазе алиби у мени“: Како регионални медији пишу о Вучићевом гостовању на Пинку?
Данас 13.08.2023
Председник Србије Александар Вучић гостовао је јутрос на телевизији Пинк, а угостила га је Јована Јеремић. Његово, треће обраћање нацији ове недеље, пратили су медији у региону. Сарајевско Ослобођење преносу Вучићеве речи да… »
Вучић на тв-у рекао да је забранио истополне бракове
Југмедиа 13.08.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је јутрос да у нашој земљи неће бити истополних бракова ма какав се притисак вршио и да је замолио премијерку Ану Брнабић да не „не потписује истополне бракове“. „Док сам председник… »
Председник Србије каже да никад неће потписати закон о „трећем роду“ и истополним браковима
Данас 13.08.2023
Александар Вучић изјавио је да док је председник никад неће потписати ниједан закон где ће бити могуће да имате неки трећи род, а да није мушкарац или жена. – Имате сад нешто што се зове џендер флуид. Један дан се осећаш као… »
Недеља са председником: Вучић објавио зашто је протекла седмица била важна за Србију (видео)
Курир 13.08.2023
Председник Републике Србије Александар Вучић поделио је видео-снимак и показао како му је изгледала протекла радна недеља. - Недеља за нама је важна јер смо у њој поставили камен темељац за оно што ће, верујем, променити лице… »
"Овде сам за све крив, сви проналазе алиби у мени!" Вучић гост "Новог јутра"
Ало 13.08.2023
Председник Србије Александар Вучић биће данас гост најгледанијег “Новог викенд јутра” на ТВ Пинк код водитељке Јоване Јеремић од 10.15 сати. Вучић ће причати о свим важним темама које су биле актуелне у овој недељи али и о… »
Председник Вучић: Ја нећу да потпишем за истополне бракове, Ана се залаже за то
Н1 Инфо 13.08.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да неће потписати ниједан закон који ће омогућити истополне бракове, иако се премијерка Ана Брнабић залаже за то, а ни то да постоји трећи род који није мушкарац или жена. „Или нешто… »
„Кад се склоним, онда ће људи моћи да мере резултате“: Вучић о трећем роду, раду недељом, Тадићу, Милошевићу и Коштуници…
Данас 13.08.2023
Очекивао сам да ће добар део политичких противника рећи да жели да учествује у подизању Београда и целе Србије. Хиљде људи има идеје шта да се уради у њиховим градовима – рекао је председник Србије Александар Вучић данас… »
Председник Вучић о троструком убиству у БиХ: Страшна трагедија, а то није урадило дете од 12 година, него неко с обимним…
Курир 13.08.2023
Председник Србије Александар Вучић који је јутрос гостовао уживо на телевизији осврнуо се и на злочин који се догодио у БиХ, а који је уживо преношен на друштвеним мрежама. Говорио је о злочину који је потресао регион а који је… »
"Нећу потписати закон који ће дозволити трећи род": Вучић о закону о истополним браковима: "Замолио сам Ану Брнабић да ја то…
Блиц 13.08.2023
Председник Србије Александар Вучић је гост "Новог викенд јутра" на ТВ Пинк где прича о свим актуелним темама. Између осталог се осврнуо и на протесте "Србија против насиља", злоупотребу злочина у политичке сврх, економске… »
Вучић: Ја сам рекао да истополни бракови не могу, ја сам то забранио
Нова 13.08.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је на ТВ Пинк да ће дати некој од светских агенција да управља новим стадионима. Он је навео да ће та агенција управљати догађајима, осмишљавати их на годишњем нивоу и на тај начин… »
Вучић о томе зашто гради национални стадион: Јер грађани воле да гледају фудбал
Радио 021 13.08.2023
Председник Србије Александар Вучић гостујући на ТВ Пинк прокоментарисао је критике што улаже у национални стадион, а не у болнице. Вучић је изјавио да не разуме критике да би уместо националног стадиона требало да буду грађене… »
Вучић: У Сјеници ћемо 1. септембра отворити најмодернију школу, уложићемо 13 милиона евра
Данас 13.08.2023
Председник Србије Александар Вучић казао је данас да ће у Сјеници 1. септембра отворити најмодернију школу у коју ће уложити 13 милона евра. Вучић је на телевизији Пинк казао да ће та школа имати и затворен базен, као и да том… »
Вучиц́: Док сам председник нец́у потписати ниједан закон где ц́ете имати трец́и род
Спутник 13.08.2023
„Док сам председник Србије нец́у потписати ниједан закон где ц́ете имати трец́и род“, изјавио је председник Александар Вучиц́. Вучиц́ је, говорец́и о законима који се односе на истополне бракове и трансродне особе, рекао за… »
Вучић одбрусио ЏЕНДЕР идеолозима: Неће моћи!
Правда 13.08.2023
БЕОГРАД - „Док сам председник Србије нећу потписати ниједан закон где ћете имати трећи род“, изјавио је председник Александар Вучић. Вучић је, говорећи о законима који се односе на истополне бракове и трансродне особе, рекао за… »
Просечна плата до краја године 820 евра! Вучић најавио и раст минималца али и помоћи родитељима
Дневник 13.08.2023
Председник Србије Александар Вучић гост је јутарњег програма ТВ Пинк у емисији "Ново викенд јутро". Вучић говори о свим важним темама на државном нивоу које су биле актуелне у овој недељи, али и о новима о којима ће се тек… »
"За две године повећање пензија 55 одсто"! Вучић: Изградили смо бројне болнице и школе, али потребан нам је и Национални…
Блиц 13.08.2023
Председник Србије Александар Вучић одговорио је данас гостујући на ТВ Пинк на критике зашто се улаже у национални стадион и друге спортске објекте, а не у болнице и другу потребнију инфраструктуру. Вучић је рекао да је у… »
Председник Србије: Ми смо традиционално друштво, нећу потписати за истополне бракове
Радио 021 13.08.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да неће потписати ниједан закон који ће омогућити истополне бракове, иако се премијерка Ана Брнабић залаже за то. Како је рекао, неће потписати ниједан закон како би постојао трећи… »
Вучић: Нећу подржати законе који омогућавају грађанима изјашњавање као припадницима трећег рода
Инсајдер 13.08.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да, док је шеф државе, неће потписати ниједан закон по коме ће грађани моћи да се изјасне као припадници неког трећег рода, осим мушког и женског. Вучић је рекао да је… »
Вучић: Просечна плата у Србији до краја године 825 евра, запосленим у просвети кумулативно повећање плата од 16 одсто
Данас 13.08.2023
Председник Вучић изјавио је данас гостујући на телевизији Пинк да је изненађен што већ чује да постоји могућност да просветни радници школску годину започну штрајком. Он је додао да је плата просветним традницима повећана за пет… »
Како и мизеран дуг у Кредитном бироу може да вам направи пакао од живота
Нова 13.08.2023
Извештај из кредитног бироа један је од главних папира за добијање кредита. Уколико сте имали кашњења дужа од 60 дана у отплати дуговања, то ће бити забележено у кредитном бироу. А управо таква информација може бити проблем… »
Председник Вучић уживо у 10.15: О свим актуелним и важним темама за Србију
Курир 13.08.2023
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић биће данас гост на телевизији са националном фреквенцијом. Вучић ће говорити о свим важним и актуелним темама за Србију и њене грађане. Председник гостује у Новом викенд јутру на ТВ… »
Вести дана »
Годишњица бруталне ликвидације породице Зец: Одржана комеморација за Михајла, Марију и ћерку Александру
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Драма у Турској: Авион из Приштине склизнуо са рулне стазе на аеродрому у Истанбулу, нема повређених
Курир пре 1 сатјош 1 повезана
Стотине књига оштећене у Лувру: Цурење воде погодило библиотеку египатских антиквитета
Курир пре 1 сатјош 1 повезана