Povezane vesti

Novi kotao za grejanje za vrtić „Kolibri”

Novi kotao za grejanje za vrtić „Kolibri”

Politika 29.08.2023
Nastavljajući sa brigom o zajednici, a posebno njenim najmlađim članovima, kompanija NIS realizovala je još jedan važan projekat. Vrtić „Kolibri”, koji je sastavni deo Predškolske ustanove „Moje detinjstvo” u Čačku, uz pomoć kompanije… »
Novi kotao za grejanje za vrtić „Kolibri“

Novi kotao za grejanje za vrtić „Kolibri“

BizLife 29.08.2023
Nastavljajući sa brigom o zajednici, a posebno njenim najmlađim članovima, kompanija NIS realizovala je još jedan važan projekat. Vrtić „Kolibri“, koji je sastavni deo Predškolske ustanove „Moje detinjstvo“ u Čačku, uz pomoć kompanije… »
Nastavljena podrška kompanije NIS gradu Čačku: Novi kotao za grejanje za vrtić „Kolibri“

Nastavljena podrška kompanije NIS gradu Čačku: Novi kotao za grejanje za vrtić „Kolibri“

Blic 29.08.2023
Nastavljajući sa brigom o zajednici, a posebno njenim najmlađim članovima, kompanija NIS realizovala je još jedan važan projekat. Vrtić „Kolibri“, koji je sastavni deo Predškolske ustanove „Moje detinjstvo“ u Čačku, uz pomoć kompanije… »

Glas Zapadne Srbije 29.08.2023
Čačak - Nastavljajući sa brigom o zajednici, a posebno njenim najmlađim članovima, kompanija NIS realizovala je još jedan važan projekat. Vrtić „Kolibri“, koji je sastavni deo Predškolske ustanove „Moje detinjstvo“ u Čačku, uz pomoć… »
Nastavljena podrška kompanije NIS gradu Čačku

Nastavljena podrška kompanije NIS gradu Čačku

Telegraf 29.08.2023
Novi kotao za grejanje za vrtić "Kolibri" Nastavljajući sa brigom o zajednici, a posebno njenim najmlađim članovima, kompanija NIS realizovala je još jedan važan projekat. Vrtić "Kolibri", koji je sastavni deo Predškolske ustanove "Moje… »

Vesti dana »