Повезане вести

Спектакл на УС Опену: Ђоковић после великог преокрета победио Ђереа

Спектакл на УС Опену: Ђоковић после великог преокрета победио Ђереа

Радио 021 02.09.2023
Новак Ђоковић пласирао се данас у осмину финала Отвореног првенства САД, пошто је у Њујорку победио сународника Ласла Ђереа са 3:2 (4:6, 4:6, 6:1, 6:1, 6:3). Ђоковић, други тенисер света, савладао је 32. носиоца за три сата и 45… »
Ђере режирао драму, али Ђоковић после пет сетова изборио осмину финала Ју Ес Опена

Ђере режирао драму, али Ђоковић после пет сетова изборио осмину финала Ју Ес Опена

Глас Америке 02.09.2023
ЊУЈОРК — Новак Ђоковић се пласирао у осмину финала Ју Ес Опена, пошто је после велике борбе савладао другог по рангу српског играча Ласла Ђереа са 3:2, по сетовима 4:6, 4:6, 6:1, 6:1, 6:3. Узбудљиви дуел на стадиону трајао је… »
Поен године! Невероватна размена између Ђоковића и Ђереа на УС опену, довела “Артур Еш” у екстазу (ФОТО/ВИДЕО)

Поен године! Невероватна размена између Ђоковића и Ђереа на УС опену, довела “Артур Еш” у екстазу (ФОТО/ВИДЕО)

Вести онлине 02.09.2023
Страшан тенис на овогодишњем УС опену приказују наши тенисери, Новак Ђоковић и Ласло Ђере. Они у овим тренуцима играју један против другога на пуном “Артур Ешу” који одзвања од овација за обојицу тенисера. Ђере је од старта… »
Српски дуел на УС опену Ђере добио прва два сета, Новак узвраћа

Српски дуел на УС опену Ђере добио прва два сета, Новак узвраћа

Дневник 02.09.2023
Још увек траје борба срспких тениских титана. Новак Ђоковић помало неочекивано изгубио је прва два сета у српском дуелу на УС опену против сународника ЛаслаЂереа. У мечу који још увек траје Ђере је повео са 2:0 (6:4, 6:4). После… »
Ђоковић и Гојо играју у ноћи између недеље и понедељка

Ђоковић и Гојо играју у ноћи између недеље и понедељка

Спортски журнал 02.09.2023
Први међусобни меч Србина и Хрвата постављен је као први вечерњи на стадиону "Артур Еш", што значи да неће почети пре 19 часова по локалном, односно једног часа иза поноћи по српском времену. Српски тенисер Новак Ђоковић и… »
Ђоковић отвара ноћни програм на Ешу

Ђоковић отвара ноћни програм на Ешу

Спорт клуб 02.09.2023
Новак Ђоковић играће отвориће ноћни програм на стадиону Артур Еш у ноћи између недеље и понедељка. Србин ће од један сат после поноћи по српском времену одмерити снаге са Хрватом Борном Гојом за пролаз у четвртфинале УС опена… »
Ђере поделио Федерерову судбину: Ђоковић направио преокрет после више од деценије

Ђере поделио Федерерову судбину: Ђоковић направио преокрет после више од деценије

Политика 02.09.2023
Српски тенисер Ласло Ђере имао је прилику да дође до сензације и елиминише свог саиграча из репрезентације Новака Ђоковића, али је на крају прошао неславно попут Роџера Федерера 2011. године. У мечу трећег кола, Ђоковић и Ђере… »
Ђоковић: Огледало? Мале тајне великих мајстора

Ђоковић: Огледало? Мале тајне великих мајстора

Спорт клуб 02.09.2023
Новак Ђоковић каже да га не изненађује колико добро Ласло Ђере може да игра, те да се нада да ће момак из Сенте извући поуке после меча на УС опену. У дуелу трећег кола, Новак је славио са 4:6, 4:6, 6:1, 6:1, 6:3. Очекивано… »
Американци, баш нисте фер према нама! Познат термин меча Новака Ђоковића и Хрвата и опет нема лепих вести...

Американци, баш нисте фер према нама! Познат термин меча Новака Ђоковића и Хрвата и опет нема лепих вести...

Мондо 02.09.2023
Новак Ђоковић и Борна Гојо боре се за четвтфинале УС Опена, а то поново неће моћи да гледа велики број навијача у Србији јер се спремају за радну недељу. Новак Ђоковић и Борна Гојо боре се за четвтфинале УС Опена, а то поново… »
Ђоковић мачка са осам живота

Ђоковић мачка са осам живота

Спорт клуб 02.09.2023
Ментална снага Новак Ђоковића поново је дошла до изражаја. Српски ас је осми пут у каријери на грен слем турнирима остварио победу у мечевима у којима је губио 2:0. Последња жртва великог преокрета најбољег тенисера данашњице… »
Хрват упутио невероватне речи Новаку: Порука наредног Ђоковићевог ривала одјекиваће планетом

Хрват упутио невероватне речи Новаку: Порука наредног Ђоковићевог ривала одјекиваће планетом

Вечерње новости 02.09.2023
СРПСКИ тенисер Новак Ђоковић наставља поход ка 24. гренд слему у каријери, а наредни противник, у четвртом колу, биће му хрватска сензација Борна Гојо. ФОТО: Тањуг/АП Хрватски тенисер, тренутно 105. играч планете први пут… »
Срђан Ђоковић направио шоу у Америци! Подигао три прста и запевао ову песму, надмашиће "Коси тата, косим ја" (видео)

Срђан Ђоковић направио шоу у Америци! Подигао три прста и запевао ову песму, надмашиће "Коси тата, косим ја" (видео)

Мондо 02.09.2023
Погледајте како се Срђан Ђоковић радовао победи свог сина Новака на УС Опену. Погледајте како се Срђан Ђоковић радовао победи свог сина Новака на УС Опену. Српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се у осмину финала УС Опена пошто… »
Гојо: Дивим се Новаку ГОАТ-у, имам трему, али…

Гојо: Дивим се Новаку ГОАТ-у, имам трему, али…

Спорт клуб 02.09.2023
Хрватски тенисер Борна Гојо каже да се диви Новаку Ђоковићу, али да ће дати све од себе не би ли направио сензацију у осмини финала УС опена. Гојо блиста у Њујорку, из квалификација је стигао до осмине финала и обезбедио скок на… »
Велики преокрет Ђоковића против Ђереа за пласман у четврто коло УС опена!

Велики преокрет Ђоковића против Ђереа за пласман у четврто коло УС опена!

РТВ 02.09.2023
ЊУЈОРК - Други тенисер света Новак Ђоковић савладао је Ласла Ђереа са 3:2 (4:6, 4:6, 6:1, 6:1, 6:3) у трећем колу Ју-Ес опена (УС Опен). Ђоковић је дошао до победе после три и по сата, након што је Ђере повео са 2:0 у сетовима… »
Алкарас: Ђоковићу се отворио жреб

Алкарас: Ђоковићу се отворио жреб

Спорт клуб 02.09.2023
Многи тенисери не желе да током турнира гледају жреб, не желе чак ни да виде ко су им следећи противници. Карлос Алкарас не спада у ту групу. Напротив, Шпанац све време прати како се развија турнир. „Ђоковићу се отворио жреб“… »
Цвајта: Магдебургу голеада са Хертом, Кил нови лидер (ВИДЕО)

Цвајта: Магдебургу голеада са Хертом, Кил нови лидер (ВИДЕО)

Спорт клуб 02.09.2023
У суботу од 13 часова су одиграна три меча петог кола 2. Бундеслиге - Магдебург је славио против Херте са 6:4, Кил је савладао Падеборн са 2:1, а Вехен и Шалке су поделили бодове - тај меч завршен је резултатом 1:1. Магдебург и… »
Велики преокрет Ђоковића за осмину финала УС Опена

Велики преокрет Ђоковића за осмину финала УС Опена

Ал Јазеера 02.09.2023
Ласло Ђере одиграо је сјајан меч против Новака Ђоковића у трећем колу УС Опена. Водио је с 2:0 у сетовима, али Ђоковић након великог обрата наставља поход према 24. Гранд Слам титули. Сљедећа препрека му је хрватски тенисер… »
Срђан Ђоковић „лумповао“, орили се народњаци у Њујорку: Славио победу Новака уз патриотске песме и транзистор

Срђан Ђоковић „лумповао“, орили се народњаци у Њујорку: Славио победу Новака уз патриотске песме и транзистор

Нова 02.09.2023
Поново у центру пажње. Новак Ђоковић је после велике драме елиминисао Ласла Ђереа у трећем колу УС Опена након што је преокренуо резултат од 2:0. Имао је велики изазов најбољи играч свих времена, али га је успешно пребродио. То… »
Ђоковић победио Ђереа у трећем колу Ју-Ес опена

Ђоковић победио Ђереа у трећем колу Ју-Ес опена

Политика 02.09.2023
ЊУЈОРК – Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се у осмину финала Ју-Ес Опена, пошто је после велике борбе у пет сетова и преокрета савладао земљака Ласла Ђереа са 3:2 (4:6, 4:6, 6:1, 6:1, 6:3). Ђоковић је дошао до… »
Срђан Ђоковић лансирао „нови народњачки хит“ усред Њујорка

Срђан Ђоковић лансирао „нови народњачки хит“ усред Њујорка

Цити магазине 02.09.2023
Новак Ђоковић је однео још једну победу на УС Опену, док се његов отац Срђан усред Њујорка веселио у свом препознатљивом стилу. Наиме, Срђан је на тераси усред Њујорка, на звучнику пустио песму „Гледам капу ђеда свога“, и… »
Новак и Њујорк остали у чуду због Ласла: Ђере освојио невероватан поен на УС опену! (видео)

Новак и Њујорк остали у чуду због Ласла: Ђере освојио невероватан поен на УС опену! (видео)

Мондо 02.09.2023
Ласло Ђере освојио најбољи потез на мечу против Новака Ђоковића. Ласло Ђере освојио најбољи потез на мечу против Новака Ђоковића. Најбољи тенисер свих времена Новак Ђоковић савладао је Ласла Ђереа (3:2) у трећем колу УС опена… »
Викнула "Новак Ђоковић", па раширила осмех преко лица: Спектакл Американке на УС опену! (видео)

Викнула "Новак Ђоковић", па раширила осмех преко лица: Спектакл Американке на УС опену! (видео)

Мондо 02.09.2023
Млада Американка Коко Гоф очигледно веома поштује Новака Ђоковића, тенисера уз чије мечеве је одрастала. Млада Американка Коко Гоф очигледно веома поштује Новака Ђоковића, тенисера уз чије мечеве је одрастала. Најбољи тенисер… »
Ђоковић: На 0:2 сам био љут, имао сам разговор са собом у огледалу

Ђоковић: На 0:2 сам био љут, имао сам разговор са собом у огледалу

Политика 02.09.2023
ЊУЈОРК – Нећу да лажем, када сам на 0:2 у сетовима отишао у свлачионицу имао сам разговор са собом у огледалу. Био сам љут, мислио сам шта би требало учинити. Морао сам да се натерам да се подигнем, да верујем у себе, рекао је… »
Новак "преживео", жреб му се "очистио", ко му прети до финала?

Новак "преживео", жреб му се "очистио", ко му прети до финала?

Спортске.нет 02.09.2023
Српски тенисер Новак Ђоковић јутрос је "преживео" земљака Ласла Ђереа и победио га са 3:2 у трећем колу УС опена, након што је губио 0:2 у сетовима. У осмини финала га чека дуел са Хрватом Борном Гојом, 105. на АТП листи, а… »
Новак: Био сам страшно бесан, изнервиран због игре и резултата... (видео)

Новак: Био сам страшно бесан, изнервиран због игре и резултата... (видео)

У 1/16 финала Отвореног првенства Америке Новак Ђоковић је после три сата и 45 минута победио Ласла Ђереа 3:2. Одмах након меча и победе над Ђереом Ђоковић је хвалио публику и ривала. - Толико људи је остало на трибинама… »
Хрват Гојо неочекивана претња Ђоковићу, игра најбољи тенис у каријери и воли све што Новака нервира!

Хрват Гојо неочекивана претња Ђоковићу, игра најбољи тенис у каријери и воли све што Новака нервира!

Спортске.нет 02.09.2023
Сваки турнир изнедри у први план понеког аутсајдера, а највеће и најпријатније изненађење од почетка актуеног УС опена је хрватски тенисер Борна Гојо. Овај 25-годишњи момак је у Њујорк стигао као 105. на АТП листи, морао је да… »
Ђере: Ђоковић показао зашто је најбољи свих времена

Ђере: Ђоковић показао зашто је најбољи свих времена

Вести онлине 02.09.2023
Знао сам да могу да играм добро, сигурно ће ми значити за будућност, али да ли ће бити нека прекретница или не, то не знам, рекао је српски тенисер Ласло Ђере после пораза од земљака Новака Ђоковића у трећем колу УС Опена. Ђере… »
Ђоковић показао колико је јак: Чекали смо 12 година да Новак понови оно што је урадио против Федерера

Ђоковић показао колико је јак: Чекали смо 12 година да Новак понови оно што је урадио против Федерера

БИО је Новак Ђоковић у једном периоду меча против Ласла Ђереа у 3. колу Ју-Ес опена сатеран у ћошак и претила му је елиминација са последњег гренд слема у сезони. Ипак, други тенисер планете је пронашао начин да се извуче из… »
Ко је ђоковићев наредни ривал? ''Луди'' Хрват због опкладе офарбао косу пред Ју-Ес опен

Ко је ђоковићев наредни ривал? ''Луди'' Хрват због опкладе офарбао косу пред Ју-Ес опен

Дошао је као потпуни аутсајдер на Ју-Ес Опен, са жељом да прође квалификације гренд слема, а с њега ће, како год се заврши, отићи као једна од највећих сензација. Борна Гојо нанизао је и шесту победу и пласирао се у осмину… »
Хит снимак са ђоковићевог меча на УС опену: На терену ГОАТ, а на трибинама козе! (видео)

Хит снимак са ђоковићевог меча на УС опену: На терену ГОАТ, а на трибинама козе! (видео)

Мондо 02.09.2023
Сјајна атмосфера међу навијачима Новака Ђоковића који су били јако креативни. Сјајна атмосфера међу навијачима Новака Ђоковића који су били јако креативни. Новак Ђоковић прошао је у осмину финала после праве драме против Ласла… »
Понос: Ноле, Лаци – хвала!

Понос: Ноле, Лаци – хвала!

Спорт клуб 02.09.2023
Ни то што сам под благим утицајем марихуане – после „радосне“ вожње пуним њујоршким метроом у три ујутру – не успева да ми спусти адреналин после онога што су нам Новак Ђоковић и Ласло Ђере приредили на стадиону Артур Еш… »
Гоф изгубила сет, па заиграла атомски тенис, Рибакина испала

Гоф изгубила сет, па заиграла атомски тенис, Рибакина испала

Спорт клуб 02.09.2023
Један од најзанимљивијих дуела треће рунде Ју-Ес опена био је онај између Белгијанке Елис Мертенс и Американке Коко Гоф. Коко Гоф се пласирала у осмину финала Ју-Ес опена, после преокрета и победе над Елис Мертенс – 3:6, 6:3… »
Ђоковић поново викао на Иванишевића: Урлик Србина чуо је цео Њујорк (видео)

Ђоковић поново викао на Иванишевића: Урлик Србина чуо је цео Њујорк (видео)

Мондо 02.09.2023
Новак Ђоковић викао је на Горана Иванишевића током меча са Ласлом Ђереом. Новак Ђоковић викао је на Горана Иванишевића током меча са Ласлом Ђереом. Новак Ђоковић на крају је после много проблема успео да прође у осмину финала УС… »
Зашто Јелена није била у Новаковој ложи? Многи се питају где је - ево шта је разлог одсуства!

Зашто Јелена није била у Новаковој ложи? Многи се питају где је - ево шта је разлог одсуства!

Мондо 02.09.2023
Јелена Ђоковић није била у Новаковој ложи за меч против Ласла Ђереа, а откривено је и зашто. Јелена Ђоковић није била у Новаковој ложи за меч против Ласла Ђереа, а откривено је и зашто. Новак Ђоковић наставио је пут ка 24. гренд… »
Срби одушевили Њујорк - Ђоковић се после 0:2 вратио и победио Ђереа

Срби одушевили Њујорк - Ђоковић се после 0:2 вратио и победио Ђереа

Ју Ес опен се игра за наградни фонд од 29.148.800 долара, Ђоковић је у походу на 24. грен слем трофеј, наредни ривал Борна Гојо. Други носилац, а по завршетку Отвореног првенства Америке поново први на АТП листи, Новак Ђоковић… »
Ђере после пораза од Ђоковића: "Новак је показао зашто је најбољи тенисер свих времена"

Ђере после пораза од Ђоковића: "Новак је показао зашто је најбољи тенисер свих времена"

СЈАЈАН меч одиграо ја Лесло Ђере против Новака Ђоковића, али морао је ипак погнуте главе да напусти "Артур Еш" стадион, пошто је други тенисер победио са 3:2 и то након што је изгубио прва два сета. Момак из Сенте је после меч… »
Ђоковић запретио ривалима како дуго није: „Нисам желео да будем у овој ситуацији“

Ђоковић запретио ривалима како дуго није: „Нисам желео да будем у овој ситуацији“

Нова 02.09.2023
Спреман је да помери границе, поново. Српски дерби усред Њујорка обећавао је сам по себи нову страницу историје тениса на Балкану, али су се Новак Ђоковић и Ласло Ђере (4:6, 4:6, 6:1, 6:1, 6:3) побринули да видимо епски… »
Ђоковић открио тајну преокрета: „Био сам бесан и нервозан, имао сам говор пред огледалом“

Ђоковић открио тајну преокрета: „Био сам бесан и нервозан, имао сам говор пред огледалом“

Нова 02.09.2023
Није му било лако. Српски дерби усред Њујорка обећавао је сам по себи нову страницу историје тениса на Балкану, али су се Новак Ђоковић и Ласло Ђере (4:6, 4:6, 6:1, 6:1, 6:3) побринули да видимо епски спектакл. Након меча је… »
„Новак је показао зашто је најбољи свих времена“: Ђере одушевио Србију након спектакла усред Њујорка

„Новак је показао зашто је најбољи свих времена“: Ђере одушевио Србију након спектакла усред Њујорка

Нова 02.09.2023
Након великог меча уследиле су велике речи. Новак Ђоковић је успео после преокрета да сломи отпор Ласла Ђереа са 4:6, 4:6, 6:1, 6:1, 6:3, а о овом мечу два Србина ће се дуго причати. Оно што је виђено у трећем колу УС Опена… »
Српска драма у Њујорку, Новак "окренуо" сјајног Ђереа!

Српска драма у Њујорку, Новак "окренуо" сјајног Ђереа!

Спортске.нет 02.09.2023
Српски тенисери Новак Ђоковић и Ласло Ђере одиграли су спектакуларан меч трећег кола на УС Опену. Ђоковић је на крају славио након великог преокрета са 3:2. По сетовима је било 4:6, 4:6, 6:1, 6:1, 6:3. После 12 година од оног… »
Новак је ово урадио само још једном у каријери: Податак због ког навијачи не могу да верују

Новак је ово урадио само још једном у каријери: Податак због ког навијачи не могу да верују

Нова 02.09.2023
Швајцарац добро памти тај дуел. Српски дерби усред Њујорка обећавао је сам по себи нову страницу историје тениса на Балкану, али су се Новак Ђоковић и Ласло Ђере (4:6, 4:6, 6:1, 6:1, 6:3) побринули да видимо епски спектакл. Тако… »
Српски спектакл на УС Опену: Новак Ђоковић после пет сетова и великог преокрета победио Ласла Ђереа

Српски спектакл на УС Опену: Новак Ђоковић после пет сетова и великог преокрета победио Ласла Ђереа

Еуроневс 02.09.2023
Новак Ђоковић пласирао се у четврто коло УС Опена после спектакуларне победе над Ласлом Ђереом. Српки дерби у Њујорку оправдао је сва очекивања, а после готово четири часа борбе победу је остварио најбољи српски тенисер и то… »
Новак после епског меча са Ђереом: На 0:2 био сам љут, имао сам разговор са собом у огледалу

Новак после епског меча са Ђереом: На 0:2 био сам љут, имао сам разговор са собом у огледалу

Еуроневс 02.09.2023
Новак Ђоковић победио је Ласла Ђереа после преокрета са 3:2 у сетовима у трећем колу УС опена и за место у четвртфиналу бориће се против Борне Гоје из Хрватске. Дуел два српска тенисера био је вредан сваког дивљења. Одиграли су… »
Новак: Оваква победа шаље поруку, Ласло је био феноменалан

Новак: Оваква победа шаље поруку, Ласло је био феноменалан

Спорт клуб 02.09.2023
Новак Ђоковић нахвалио је Ласла Ђереа после меча у трећем колу УС опена, који је Ђоковић на крају добио са 4:6, 4:6, 6:1, 6:1, 6:3. „Рекао бих да су ово била два различита меча – прва два сета, а затим последња три. Резултат у… »
„Не знам да ли је ово прекретница, показао је зашто је ГОАТ“

„Не знам да ли је ово прекретница, показао је зашто је ГОАТ“

Спорт клуб 02.09.2023
Ласло Ђере био је утучен после пораза од Новака Ђоковића у трећем колу УС опена, у мечу у којем је прокоцкао два сета предности и изгубио са 4:6, 4:6, 6:1, 6:1, 6:3. И Новак му је рекао на мрежи, а то су видели и сви који су… »
Ђоковић тражио да провокатора избаце са стадиона! Судија узалуд упозоравао, обезбеђење хитно реаговало! (фото)

Ђоковић тражио да провокатора избаце са стадиона! Судија узалуд упозоравао, обезбеђење хитно реаговало! (фото)

Мондо 02.09.2023
Новак Ђоковић тражио је да један навијач буде избачен са стадиона на мечу против Ласла Ђереа. Новак Ђоковић тражио је да један навијач буде избачен са стадиона на мечу против Ласла Ђереа. Новак Ђоковић прошао је у осмину финала… »
Нећу да лажем, смејао сам се себи у огледалу! Ђоковић отворио душу после маратона: Желим само једно

Нећу да лажем, смејао сам се себи у огледалу! Ђоковић отворио душу после маратона: Желим само једно

Мондо 02.09.2023
Новак Ђоковић дао је изјаву на терену после победе против Ласла Ђереа. Новак Ђоковић дао је изјаву на терену после победе против Ласла Ђереа. Новак Ђоковић успео је да направи велики преокрет и да се од 0:2 у сетовима врати и… »
Ђоковић од 0:2 до победе у српском дербију! Драма, пет сетова и невероватни Новак - сад га чека Хрват!

Ђоковић од 0:2 до победе у српском дербију! Драма, пет сетова и невероватни Новак - сад га чека Хрват!

Мондо 02.09.2023
Новак Ђоковић после много проблема победио је Ласла Ђереа у трећем колу УС опена. Новак Ђоковић после много проблема победио је Ласла Ђереа у трећем колу УС опена. Новак Ђоковић успео је да надокнади два сета минуса и да победи… »
"Имао сам разговор са собом у огледалу": Новак Ђоковић отворено после победе над Ђереом

"Имао сам разговор са собом у огледалу": Новак Ђоковић отворено после победе над Ђереом

НОВАК Ђоковић успео је после велике борбе и пет одиграних сетова да победи Ласла Ђереа са 4:6, 4:6, 6:1, 6:1, 6:3 и домогне се осмине финала Ју-Ес опена. Он је имао занимљиво изглагање после меча. ФОТО: Тањуг/АП Српски ас се… »
ВИДЕО Епски преокрет Ђоковића од 0-2: Ђере одиграо поен турнира, Новак га срушио после нестварних размена

ВИДЕО Епски преокрет Ђоковића од 0-2: Ђере одиграо поен турнира, Новак га срушио после нестварних размена

Нова 02.09.2023
Спектакл. Не постоји боља реч да се опише оно што смо гледали у Њујорку. Уколико је неко одлучио да пропусти једну ноћ спавања, неће за тим пожалити никада у животу. Све детаље са овог меча сте директно из Њујорка могли да… »
Ђоковић преживео Ђереа, од 0:2 до победе

Спорт клуб 02.09.2023
Новак Ђоковић је осми пут у каријери на грен слем турнирима окренуо меч у којем је губио 2:0. Овај пут је био бољи од сународника Ласла Ђереа, кога је савладао 4:6, 4:6, 6:1, 6:1, 6:2 за пролаз у осмину финала УС опена. Тамо га… »

Спорт клуб 02.09.2023
Новак Ђоковић је осми пут у каријери на грен слем турнирима окренуо меч у којем је губио 2:0. Овај пут је био бољи од сународника Ласла Ђереа, кога је савладао 4:6, 4:6, 6:1, 6:1, 6:2 за пролаз у осмину финала УС опена. Тамо га… »

Спорт клуб 02.09.2023
Новак преокретом до победе Српски меч добио у пет сетова, Ђере пружио фантастичан отпор

Новак преокретом до победе Српски меч добио у пет сетова, Ђере пружио фантастичан отпор

Дневник 02.09.2023
После три сата и 45 минута Новак Ђоковић добио је српског тенисера Ласла Ђереа, у пет сетова, у мечу треће рунде. Ван терена пријатељи, на УС опену наши тенисери Новак Ђоковић и Ласло Ђере велики ривали, приредили су прави… »
Борна Гојо избацио Веселог и иде на Ђоковића

Борна Гојо избацио Веселог и иде на Ђоковића

СЕЕбиз 02.09.2023
НЕВ ИОРК - Сплићанин Борна Гојо наставља са сензационалним играма на УС Опену. Он је у 3. колу побиједио Чеха Јирија Веселог са 6:4, 6:3, 6:2 те ће играти против Новака Ђоковића, који је надокнадио 0:2 против сународњака Ласла… »
Ђоковић добио ривала Србин иде на анонимног Хрвата у четврој рунди Ју-Ес опена

Ђоковић добио ривала Србин иде на анонимног Хрвата у четврој рунди Ју-Ес опена

НОВАК Ђоковић и Ласло Ђере играли су ноћас у Њујорку, невероватан дуел добио је Ноле, који ће у наредној рунди на Хрвата. Тањуг/АП у питању је хрватски тенисер Борна Гојо који је направио успех каријере пласиравши се у осмину… »

Вести дана »