Povezane vesti

Milena Kačavenda: Nameštena sam za dva miliona evra i u pitanju je prodaja fudbalera!

Milena Kačavenda: Nameštena sam za dva miliona evra i u pitanju je prodaja fudbalera!

Svet plus 05.09.2023
Milena Kačavenda je odlučila da progovori o svemu... Nameštena sam za dva miliona evra i u pitanju je prodaja fudbalera. Ne znam da li ćemo pominjati ime. Anin nesuđeni zet, tačnije njena ćerka živi sa njim, nisam ni znala kolika je to mlada nada… »
"Bulić je unakazio od batina u 8. Mesecu trudnoće, izgubila je to dete" Kuma udarila po Ani i Aci, prodaji fudbalera, 2…

"Bulić je unakazio od batina u 8. Mesecu trudnoće, izgubila je to dete" Kuma udarila po Ani i Aci, prodaji fudbalera, 2…

Kurir 05.09.2023
Milena Kačavenda odlučila je odamh na samom početku Elite da potpuno raskirnka bivšu drugaricu Anu Čurčić, ali i njenog novog-starog dečka Acu Bulića. - Pretnje su bile sledeće. Sedim ja za stolom, sa jednim dečkom koji zamalo da se onesvestim… »
"Aca Bulić je unakazio anu od batina u 8. mesecu trudnoće, izgubila je to dete": Milena Kačevenda iznela šok tvrdnje…

"Aca Bulić je unakazio anu od batina u 8. mesecu trudnoće, izgubila je to dete": Milena Kačevenda iznela šok tvrdnje…

Blic 05.09.2023
Milena Kačavenda, učesnica "Zadruge 7 Elita" iznela je šok tvrdnje na račun bivše prijateljice Ane Ćurčić i njenog partnera Ace Bulić. Milena je, naime, progovorila najpre o pretnjama koje je dobijala od bivše supruge Ace Bulića. - Pretnje su… »

Vesti dana »