Повезане вести

Браво, митре: Знате ли колико је пута српски голгетер постигао хет-трик за "орлове"?

Браво, митре: Знате ли колико је пута српски голгетер постигао хет-трик за "орлове"?

Вечерње новости 11.09.2023
АЛЕКСАНДАР Митровић је у недељу увече у Каунасу постигао свој трећи хет-трик у дресу Србије. Први је креирао 9. јуна 2018. године у пријатељском мечу са Боливијом (5:1), пред СП у Катару. ФОТО: Профимедиа Други је био 24… »
Стојковић: Обећао сам промене, и биле су

Стојковић: Обећао сам промене, и биле су

Политика 11.09.2023
По завршетку тог меча, селектор "орлова" Драган Стојкович је за ТВ Арена спорт истакао: „Дефинитивно смо у свим сегментима игре одговорили на задате циљеве. Оно што сам играчима рекао пред меч, најважнији су мотивисаност и… »
Стојковић после победе у Литванији: Ко је паметан - схватиће

Стојковић после победе у Литванији: Ко је паметан - схватиће

Дневник 11.09.2023
КАУНАС: Мислим да смо доминирали у свим елементима игре, да смо били бољи, показали ниво какав и треба. Показали смо и одговорност према државном дресу, а показали смо и како се реагује на прави начин", рекао је селектор… »
Тадић о својој 100. утакмици: Свака је посебна

Тадић о својој 100. утакмици: Свака је посебна

Данас 11.09.2023
Капитен Душан Тадић је у победи над Литванијом одиграо јубиларну 100. утакмицу у дресу са државним грбом. Србија је у Каунасу савладала Литванију са 3:1, а капитен „орлова“ је добру игру крунисао асистенцијом за трећи гол… »
Три бода из Каунаса са три гола Митровића у првом полувремену (ВИДЕО)

Три бода из Каунаса са три гола Митровића у првом полувремену (ВИДЕО)

Данас 11.09.2023
Фудбалери Србије постигли су планирану победу против Литваније у Каунасу у квалификацијама за Европско првенство у Немачкој догодине – 3:1. Сва три гола дао је Александар Митровић, најбољи стрелац наше репрезентације свих… »
Ко је све у репрезентацији имао хет-трик у првом полувремену: Митровић први после Милошевића, Језеркић дао и четири

Ко је све у репрезентацији имао хет-трик у првом полувремену: Митровић први после Милошевића, Језеркић дао и четири

Данас 10.09.2023
Утакмица у Каунасу између Литваније и Србије у квалификацијама за Европсско фудбалско првенство у Немачкој 2024. памтиће се по томе што је Александар Митровић, најбољи стрелац наше репрезентације свих времена (55 голова)… »
"Играмо за свети грб!" Душан Тадић блистао на мечу са Литванијом, али и после њега!

"Играмо за свети грб!" Душан Тадић блистао на мечу са Литванијом, али и после њега!

Вечерње новости 10.09.2023
Капитен фудбалске репрезентације Србије Душан Тадић без длаке на језику говорио је после победе у Литванији у склопу квалификација за наредно Европско првенство. Фото: ЕПА-ЕФЕ/ТОМС КАЛНИНС Подсетимо, Србија је у гостима убедљиво… »
"Онај ко је паметан, схватиће!" Драган Стојковић Пикси и прича о "чистки" у репрезентацији, али и не само о томе!

"Онај ко је паметан, схватиће!" Драган Стојковић Пикси и прича о "чистки" у репрезентацији, али и не само о томе!

Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић није скривао задовољство после победе у Литванији у склопу квалификација за наредно Европско првенство. ФОТО: ФСС Подсетимо, Србија је у гостима убедљиво савладала… »
Какав човек! Митровић се крстио после меча, распитивао и узвикивао: "Дај Боже, дај Боже!"

Какав човек! Митровић се крстио после меча, распитивао и узвикивао: "Дај Боже, дај Боже!"

Гоглетер фудбалске репрезентације Србије Александар Митровић малтене је "сам пресудио" Литванији у склопу квалификација за наредно Европско првенство, па и не чуди што је био прилично задовољан учињеним. ФОТО: Тањуг/АП… »

Вести дана »