Povezane vesti
"Išli smo na lepa mesta, kupio sam joj narukvicu..." Taki progovorio o odnosu sa 20 godina mlađom učesnicom Elite: Mi…
Kurir 03.10.2023
Taki Maranković, otac rijaliti učesnice Maje Marinković otkrio je detalje druženja sa učesnicom "Elite" Teodorom Delić. - Teodoru sam upoznao na mom rođendanu, okačim stori da slavim rođendan, ona mi se javi, ja je pozovem da dođem - rekao je… »
Taki otkrio sve o odnosu sa 20 godina mlađom zadrugarkom: "Išli smo na lepa mesta, kupio sam joj narukvicu"
Blic 03.10.2023
Taki Maranković, otac rijaliti učesnice Maje Marinković otkrio je detalje druženja sa učesnicom "Zadruge 7 Elite" Teodorom Delić. - Teodoru sam upoznao na mom rođendanu, okačim stori da slavim rođendan, ona mi se javi, ja je pozovem da dođem -… »
Vesti dana »
Više javno tužilaštvo u Novom Sadu povodom tragedije na Železničkoj stanici: Do sada saslušano 66 osoba, biće još pet
Euronews pre 1 satjoš 32 povezane
Studenti zatražili puštanje Relje Stanojevića, apel za njegovo oslobađanje potpisalo 5.000 građana
Beta pre 3 satajoš 15 povezanih
Tramp: Mask i Ramasvami na čelu Ministarstva za efikasnost vlade, voditelj Foks njuz ministar odbrane
RTS pre 1 satjoš 32 povezane
Kac: Nema prekida vatre u Libanu dok se Hzebolah ne razoruža i povuče
Politika pre 37 minutajoš 26 povezanih