Повезане вести
ФОТО Због оног што су урадили навијачи Босне и Херцеговине се стиде сви остали: Погледајте шта су учинили када је Роналдо…
Нова 17.10.2023
Свакоме ко није навијач Босне и Херцеговине ово је вероватно било смешно, можда чак и урнебесно. За оне који живе за игре "змајева" ово је био само двоструки пораз. Фудбалери Португала понизили су Босну и Херцеговину на… »
"Саво, пали су, имамо их..." Босанац на 0:5 до суза насмејао цео свет (видео)
Вечерње новости 17.10.2023
Фудбалери Португала победили су синоћ у гостима Босну и Херцеговину са 5:0, у мечу Групе Ј квалификација за Европско првенство. Фото: АП Стрелци за Португал били су Кристијано Роналдо у петом и 20, Бруно Фернандеш у 25, Жоао… »
Џеко: "Како је почело, добро смо прошли"
Спортске.нет 17.10.2023
Репрезентација Босне и Хецеговине предвођења српским стручњаком Савом Милошевићем, изгубила је синоћ од Португала у Зеници 5:0 у оквиру квалификација за Европско првенство. По свему судећи, БиХ ће морати визу за ЕУРО да тражи… »
Роналдо дао гол у Зеници, а онда остао у шоку: Кад је чуо шта вичу са трибина, само се насмејао! (видео)
Мондо 17.10.2023
Кристијано Роналдо није навикао да његове голове славе и навијачи противничких тимова. Кристијано Роналдо није навикао да његове голове славе и навијачи противничких тимова. Португал је у понедељак увече понизио Босну и… »
ФОТО Роналдо се огласио кратком поруком након победе у Зеници и реакције навијача Босне и Херцеговине
Нова 17.10.2023
Португал је протутњао Зеницом и славио са 5:0 против Босне и Херцеговине у квалификацијама за Европско првенство. Кристијано Роналдо је постигао први погодак са пенала, а онда, иако можда звучи невероватно, тај гол прославио са… »
„Изненадило ме све ово, ја сам највећи кривац“: Милошевић се огласио након дебакла Босне и Херцеговине и открио разлоге блама…
Нова 17.10.2023
Саво Милошевић је после седам дана доживео најбољнији пораз у каријери. Португал је савладао Босну и Херцеговину са 5:0 у квалификацијама за Европско првенство, а Милошевић је после сусрета преузео кривицу. „Морам да признам да… »
Милошевић: Ја сам највише крив; Џеко: Нисмо овоме дорасли
Спорт клуб 17.10.2023
Поразом од Португала у Зеници и математички су шансе Босне и Херцеговине за пласман на Европско првенство 2024. остале само на баражу обезбеђеном кроз Лигу нација. После пораза, селектор Змајева Саво Милошевић на себе је преузео… »
Милошевић после тешког пораза у Зеници: Забринула ме малодушност играча у првом полувремену
Данас 17.10.2023
Фудбалска репрезентација Босне и Херцеговине је претрпела најтежи пораз код куће од своје прве утакмице 1995. С 5:0 ју је савладала још једино Аргентина 1998. у пријатељском мечу на свом тлу, али јој је Португалија свих пет… »
„Петарда“ Португала у Зеници, Холандија до тријумфа у надокнади времена
Данас 16.10.2023
Фудбалери Португала победили су вечерас у гостима Босну и Херцеговину са 5:0, у мечу Групе Ј квалификација за Европско првенство. Стрелци за Португал били су Кристијано Роналдо у петом и 20, Бруно Фернандеш у 25, Жоао Кансело у… »
Скандал на мечу БиХ - Португал: Навијач утрчао на терен и напао Кристијана Роналда (видео)
Вечерње новости 16.10.2023
ФУДБАЛЕРИ Португала прегазили су Босну и Херцеговину са 5:0 у Зеници, а осим убељдиве победе "селесаа" меч је обележио и напад на Кристијана Роналда од стране једног навијача. Фото: Принтскрин/Реддит Утакмица 8. кола… »
Навијач дотрчао до Роналда током сусрета против БиХ, утакмица на кратко прекинута (ВИДЕО)
Данас 16.10.2023
Португалски фудбалер Кристијано Роналдо доживео је непријатну ситуацију током меча квалификација за ЕП против БиХ због чега је меч на кратко прекинут у 39. минуту утакмице. Неидентификовани мушкарац је кренуо ка Кристијану… »
Вести дана »

Спанулис после бронзе љут због Шенгуна и позивања Јаниса: „Нећу да слушам те глупости“
Нова пре 45 минутајош 48 повезаних

РХМЗ издао хитна упозорења за интензивне пљускове, град и олујни ветар широм Србије, укључујући Београд и околину
Наслови.аи пре 1 сатјош 64 повезане

Пољопривредници уочи протеста: Свима нам је угрожена егзистенција
Вести онлине пре 6 сатијош 16 повезаних

"Тровање сопствених грађана": Студенти ПМФ-а објавили да је полиција у Новом Саду користила опасан гас ЦН
Н1 Инфо пре 5 минутајош 9 повезаних