Povezane vesti
Predsednik Vučić poručio: Napadom na porodicu su porušili sve granice, takve stvari se ne rade – 17. Decembra određujemo…
Kurir 05.11.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je danas na "Tanjug TV", gde je pričao o Kosovu i Metohiji, geopolitičkoj situaciji i predstojećim izborima. Vučić kaže da nije ni razmišljao o činjenici da ove godine obeležava 30 godina na… »
"Određujemo sudbinu 17. decembra"! Vučić: Do 2027. godine neće biti drugih izbora
Telegraf 05.11.2023
On je rekao i da nije odmah odgovorio na napade na njegovu porodicu, jer je u pitanju porodica. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je večeras jubilej 80. godina postojanja Novinskoj agenciji Tanjug i istakao da je Tanjug uvek bio pristojna… »
Vučić: Pomažem listi "Srbija ne sme da stane", otvoreno i pošteno
Radio 021 05.11.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da se na narednim izborima "ne bori ni protiv koga, već da pomogne listi 'Srbija ne sme da stane'". "Ja se borim da pomognem listi 'Srbija ne sme da stane', nedvosmisleno, otvoreno, časno i pošteno ne… »
Vučić: Do 2027. godine neće biti drugih izbora, u Briselu se plaše Kurtijevih botova...
RTV 05.11.2023
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da do 2027. godine neće biti drugih izbora i da Srbija 17. decembra odlučuje o svojoj sudbini. "Isturio sam sebe zato što smatram da ovo jesu odlučujući izbori i da je strašno važno… »
"Mi smo kamičak u cipeli": Vučić na Tanjugu: "u lice sam rekao Makronu, Melonijevoj, Šolcu, Lajčaku i Borelju da ne dolazi…
Blic 05.11.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić povodom jubileja 80 godina rada i postojanja Tanjuga gostuje na TV Tanjug, voditeljka je podsetila da je i ovo 30 godina njegove političke karijere. - Tanjug je uvek bio pristojan mediji, agencija koja nije služila… »
Vučić o Kosovu i dijalogu Beograda i Prištine: Mi smo "kamičak u cipeli" zapadnim silama
Euronews 05.11.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao da je visokim evropskim zvaničnicima, Olafu Šolcu, Emanuelu Makronu i Đorđi Meloni, u lice rekao da neće da potpiše i prihvati nezavisnost Kosova, uz napomenu da oni svi to znaju. Govoreći o tome kako… »
Vučić: Nova runda dijaloga je trebalo da se održi 6. ili 7. novembra, Priština nije prihvatila
RTS 05.11.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je nova runda dijaloga trebalo da bude održana u Briselu 6. ili 7. novembra, ali da misli da druga strana nije to prihvatila. Istakao je da su ga evropski lideri u Briselu pitali kada će da potpiše… »
„Aleksandre, imaš ovu opciju, hoćeš li da potpišeš to“: Vučić o poslednjem sastanku sa evropskim liderima
Nova 05.11.2023
"U lice sam rekao Makronu, Šolcu, Borelju, Lajčaku, Meloni i Šarlu Mišelu - ne dolazi u obzir, neću da prihvatim nezavisnost Kosova. I oni to znaju svi. Oni mi kažu 'kad ćeš da potpišeš ova dokumenta'. Nije svaki put ista priča, ali poslednji… »
Vučić: Do 2027. godine neće biti drugih izbora, određujemo sudbinu 17. decembra
RTK 05.11.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da do 2027. godine neće biti drugih izbora i da Srbija 17. decembra odlučuje o svojoj sudbini. „Isturio sam sebe zato što smatram da ovo jesu odlučujući izbori i da je strašno važno kako će… »
Vesti dana »
"Veliki test i za njih i za nas": Dačić o blokadi Autokomande: Saobraćaj će biti preusmeravan tokom 24 sata, molim građane za strpljenje
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Posle „maskarade“ od izbora u Belorusiji: Ostaju na snazi sankcije EU protiv režima Lukašenka
Danas pre 8 satijoš 1 povezana
Planinar sa povredom glave zaglavljen među stenama: Detalji drame u Sićevačkoj klisuri
Blic pre 5 satijoš 1 povezana