Повезане вести

Председник Вучић поручио: Нападом на породицу су порушили све границе, такве ствари се не раде – 17. Децембра одређујемо…

Председник Вучић поручио: Нападом на породицу су порушили све границе, такве ствари се не раде – 17. Децембра одређујемо…

Курир 05.11.2023
Председник Србије Александар Вучић гостовао је данас на "Тањуг ТВ", где је причао о Косову и Метохији, геополитичкој ситуацији и предстојећим изборима. Вучић каже да није ни размишљао о чињеници да ове године обележава 30… »
"Одређујемо судбину 17. децембра"! Вучић: До 2027. године неће бити других избора

"Одређујемо судбину 17. децембра"! Вучић: До 2027. године неће бити других избора

Телеграф 05.11.2023
Он је рекао и да није одмах одговорио на нападе на његову породицу, јер је у питању породица. Председник Србије Александар Вучић честитао је вечерас јубилеј 80. година постојања Новинској агенцији Тањуг и истакао да је Тањуг… »
Вучић: Помажем листи "Србија не сме да стане", отворено и поштено

Вучић: Помажем листи "Србија не сме да стане", отворено и поштено

Радио 021 05.11.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да се на наредним изборима "не бори ни против кога, већ да помогне листи 'Србија не сме да стане'". "Ја се борим да помогнем листи 'Србија не сме да стане', недвосмислено, отворено… »
Вучић: До 2027. године неће бити других избора, у Бриселу се плаше Куртијевих ботова...

Вучић: До 2027. године неће бити других избора, у Бриселу се плаше Куртијевих ботова...

РТВ 05.11.2023
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић рекао је вечерас да до 2027. године неће бити других избора и да Србија 17. децембра одлучује о својој судбини. "Истурио сам себе зато што сматрам да ово јесу одлучујући избори и да је… »
"Ми смо камичак у ципели": Вучић на Тањугу: "у лице сам рекао Макрону, Мелонијевој, Шолцу, Лајчаку и Борељу да не долази у…

"Ми смо камичак у ципели": Вучић на Тањугу: "у лице сам рекао Макрону, Мелонијевој, Шолцу, Лајчаку и Борељу да не долази у…

Блиц 05.11.2023
Председник Србије Александар Вучић поводом јубилеја 80 година рада и постојања Тањуга гостује на ТВ Тањуг, водитељка је подсетила да је и ово 30 година његове политичке каријере. - Тањуг је увек био пристојан медији… »
Вучић о Косову и дијалогу Београда и Приштине: Ми смо "камичак у ципели" западним силама

Вучић о Косову и дијалогу Београда и Приштине: Ми смо "камичак у ципели" западним силама

Еуроневс 05.11.2023
Председник Србије Александар Вучић је рекао да је високим европским званичницима, Олафу Шолцу, Емануелу Макрону и Ђорђи Мелони, у лице рекао да неће да потпише и прихвати независност Косова, уз напомену да они сви то знају… »
Вучић: Нова рунда дијалога је требало да се одржи 6. или 7. новембра, Приштина није прихватила

Вучић: Нова рунда дијалога је требало да се одржи 6. или 7. новембра, Приштина није прихватила

РТС 05.11.2023
Председник Србије Александар Вучић рекао је да је нова рунда дијалога требало да буде одржана у Бриселу 6. или 7. новембра, али да мисли да друга страна није то прихватила. Истакао је да су га европски лидери у Бриселу питали… »
„Александре, имаш ову опцију, хоћеш ли да потпишеш то“: Вучић о последњем састанку са европским лидерима

„Александре, имаш ову опцију, хоћеш ли да потпишеш то“: Вучић о последњем састанку са европским лидерима

Нова 05.11.2023
"У лице сам рекао Макрону, Шолцу, Борељу, Лајчаку, Мелони и Шарлу Мишелу - не долази у обзир, нећу да прихватим независност Косова. И они то знају сви. Они ми кажу 'кад ћеш да потпишеш ова документа'. Није сваки пут иста прича… »
Вучић: До 2027. године неће бити других избора, одређујемо судбину 17. децембра

Вучић: До 2027. године неће бити других избора, одређујемо судбину 17. децембра

РТК 05.11.2023
Председник Србије Александар Вучић рекао је вечерас да до 2027. године неће бити других избора и да Србија 17. децембра одлучује о својој судбини. „Истурио сам себе зато што сматрам да ово јесу одлучујући избори и да је страшно… »

Вести дана »