Повезане вести

Вучић: Шапић има најбољи програм

Вучић: Шапић има најбољи програм

Данас 14.12.2023
Александар Шапић је имао најбољи програм за Београд, потпуно фокусиран, а мени лично је импресија то што су људи били све задовољнији како је протицала кампања, ми нисмо улазили у блато, већ само причали шта ћемо да урадимо… »
Ристовски јасан: Не бих се ја у елиту уписивао тренутно, ја сам се уписао у књигу подршке

Ристовски јасан: Не бих се ја у елиту уписивао тренутно, ја сам се уписао у књигу подршке

Вечерње новости 14.12.2023
ПРОСЛАВЉЕНИ глумац Лазар Ристовски гостовао је у специјалној емисији на Пинку у којој је гост био председник Републике Србије, Александар Вучић. О овом приликом глумац је прокоментарисао чињеницу да се нашао на удару Ђиласове… »
Глумица Марија Круљ поручила: У Србији се никад није снимало као данас, култура добија један нови сјај

Глумица Марија Круљ поручила: У Србији се никад није снимало као данас, култура добија један нови сјај

ГЛУМИЦА Марија Круљ говорија је у специјалној емисији на телевизји Пинк у којој је гост био председник Републике Србије, Александар Вучић, где је поручила да се никада више није снимало у Србији као данас. Фото: Принтскрин ТВ… »
Брига о људима је најважнија ствар: Шапић - Без њих нема ни града, Београд је један од најсигурнијих градова

Брига о људима је најважнија ствар: Шапић - Без њих нема ни града, Београд је један од најсигурнијих градова

КАНДИДАТ за градоначелника Београда, Александар Шапић, рекао је да је унео себе у кампању. Фото: Принтскрин ТВ Пинк Председник је појаснио да је много тешко добро представити програм, како је то урадио Александар Шапић. -… »
Људи су све задовољнији како протиче кампања: Вучић одговорио на питање др Наде Мацуре

Људи су све задовољнији како протиче кампања: Вучић одговорио на питање др Наде Мацуре

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић гостујући у специјалној емисији на ТВ Пинк одговарао је на питања гостију. Фото: Принтскрин ТВ Пинк Др Нада Мацура питала је Вучића шта је најјача импресија ове кампање. - Ја знам да ви све… »

Вести дана »