Povezane vesti
Radila sam šest godina bez dinara: Sanja Marinković progovorila o svom početku na televiziji
Večernje novosti 16.01.2024
SANjA MARINKOVIĆ ogolila je dušu i priznala da njen početak karijere nije bio uopšte lak, kao i da joj je velika podrška i pomoć bila njena majka. Foto ATA Images Gostujući u jednoj emisiji prisetila svojih početaka i ispričala da joj je majka… »
"Na televiziji sam godinama radila bez ijednog dinara": Sanja Marinković otkrila nepoznate detalje iz života: "Stalno sam…
Blic 15.01.2024
Voditeljka Sanja Marinković godinama unazad ima svoju autorsku emisiju, međutim, njeni počeci na malim ekranima nisu bili laki. Gedaocima se čini kao da se Sanja ne menja za sve ove godine koliko je na televiziji, a nedavno se dotakla svog mladolikog… »
Vesti dana »

Šta se dešavalo u Novom Sadu: Skupština uz jake policijske snage, pendreci na studente, budžet bez rasprave
N1 Info pre 2 satajoš 25 povezanih

Forum kragujevačkih škola pozvao sve zaposlene na obustavu rada u znak solidarnosti sa kolegom povređenim u subotu na protestu u Beogradu
Danas pre 7 satijoš 9 povezanih

Manojlović (Kreni-promeni): Latas je bio žrtva, žalićemo se što mu je određen pritvor
Beta pre 2 satajoš 30 povezanih

FOTO i VIDEO: Završena farsična sednica Skupštine grada, opozicija poziva predstavnike vlasti da izađu pred Novosađane
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 62 povezane