Povezane vesti
Radila sam šest godina bez dinara: Sanja Marinković progovorila o svom početku na televiziji
Večernje novosti 16.01.2024
SANjA MARINKOVIĆ ogolila je dušu i priznala da njen početak karijere nije bio uopšte lak, kao i da joj je velika podrška i pomoć bila njena majka. Foto ATA Images Gostujući u jednoj emisiji prisetila svojih početaka i ispričala da joj je majka šila… »
"Na televiziji sam godinama radila bez ijednog dinara": Sanja Marinković otkrila nepoznate detalje iz života: "Stalno sam…
Blic 15.01.2024
Voditeljka Sanja Marinković godinama unazad ima svoju autorsku emisiju, međutim, njeni počeci na malim ekranima nisu bili laki. Gedaocima se čini kao da se Sanja ne menja za sve ove godine koliko je na televiziji, a nedavno se dotakla svog mladolikog… »
Vesti dana »
EDS: U Ivanjici se postepeno vraća napajanje električnom energijom
Nedeljnik pre 1 satjoš 32 povezane
Hitna pomoć: Veliki broj intervencija zbog leda, apel građanima da bez preke potrebe ne izlaze napolje
Newsmax Balkans pre 49 minutajoš 41 povezana
Ulice u plamenu, umrlo više stotina ljudi, a predsednik je ovo izgovorio prvi put! Iran tone u beznađe, na snazi krizni režim: Amerika razmatra udar, još jedna zemlja u stanju visoke pripravnosti (foto, video)
Blic pre 8 minutajoš 27 povezanih
GSP: zbog poledice od jutros izmenjeno više od 10 linija, trolejbus 21 ne saobraća
Politika pre 3 satajoš 57 povezanih
Velika Britanija pregovara sa evropskim saveznicima o slanju trupa na Grenland
Vesti online pre 3 satajoš 26 povezanih