Повезане вести
Београд добија нову ложионицу Председник Вучић: Овде ће се окупљати најпаметнији и најмарљивији млади људи из целог света…
Курир 24.01.2024
Председник Александар Вучић обишао је данас радове на обнови креативно-иновативног мултифункционалног центра Ложионица. Комплекс Ложионице се налази код некадашње окретнице парне локомотиве испод Мостарске петље у Београду… »
Београд пред новим изборима или ће напредњаци и Несторовић учврстити везу?
Глас Америке 24.01.2024
БЕОГРАД — Већ дан након београдских избора 17. децембра било је јасно да нема јасног победника и да формирање власти у главном граду неће ићи тако лако. Наспрам става опозиције, предвођене коалицијом "Србија против насиља" која… »
Вучић обишао "Ложионицу": “Радови ће бити готови до краја године”
Телеграф 24.01.2024
Радови обухватају реконструкцију "Ложионице" на свих 4.800 квадратних метара уз очување препознатљивог изгледа. Председник Александар Вучић обишао је радове на обнови креативно-иновативног мултифункционалног центра "Ложионица"… »
Вучић на питања Инсајдера о изборима: Надлежни у Србији су рекли своје (ВИДЕО)
Инсајдер 24.01.2024
Председник Србије Александар Вучић је у среду, 24. јануара рекао да Србија не чека оцену Европске уније о изборима у Србији јер су надлежни државни органи рекли своје. Он је то рекао одговарајући на питање новинара Инсајдера о… »
Вучић: Истрага ће показати да ли је пожар у Кинеском ТЦ намеран или случајан
Политика 24.01.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће истрага показати да ли је пожар који је избио у Кинеском тржном центру на Новом Београду намеран или случајан. Он је новинарима након обиласка мултифункционалног центра… »
Вучић: Обнова Ложионице заједно са водоторњем готова до краја године
Политика 24.01.2024
Председник Александар Вучић изјавио је данас током обиласка радова на обнови креативно-иновативног мултифункционалног центра Ложионица да ће све бити готово, заједно са водоторњем, до краја године и истакао да ће то бити једно… »
"Све завршавамо до краја године": Вучић у обиласку радова на креативно- иновативном центру "Ложионица": Биће посетилаца из…
Блиц 24.01.2024
Председник Александар Вучић обилази радове на обнови креативно - иновативног мултифункционалног центра Ложионица. Он је обилазећи радове, рекао да план показује да ће ово бити лепа зграда. Додао је да ће у комплексу радити… »
Вучић у Ложионици: Само рад и притисак помажу, примићу Марицу Михајловић у Председништву
Данас 24.01.2024
Тек смо отворили све оно што треба да радимо и градимо, а већ имамо проблема са недостатком пројектних бироа, архитеката и грађевинаца, а о радницима и да не говоримо, рекао је председник Србије Александар Вучић, приликом… »
Како ће тећи то око Београда? Видећемо! Вучић поново о Несторовићу и ситуацији са изборима у главном граду
Мондо 24.01.2024
Што се тиче Скупштине Србије, ту су, каже Вучић, "ствари чисте, јасне, као суза", само је питање шта ће се десити у Београду. Што се тиче Скупштине Србије, ту су, каже Вучић, "ствари чисте, јасне, као суза", само је питање шта… »
"Улепшаћемо и саму Газелу! Овде ћемо окачити још три заставе" Председник Вучић обишао радове на Ложионици (фото)
Курир 24.01.2024
БЕОГРАД - Улепшаћемо и саму Газелу. Више не могу да се правдам онима који не воле своју заставу и зато ћемо окачити овде још три заставе, отворићемо водоторањ за посетиоце. Ово привлачи много туриста. Највише младих ће овде да… »
"Видећемо како ће да тече то око Београда": Вучић о формирању градске власти: Зависи од тога Шапића и Ане, Несторовић је…
Блиц 24.01.2024
Ја сам чекао резултате избора 17. децембра, и то ми је било важно. Не чекам никога из иностранства да ми доноси пресуде о вољи мог народа. За мене је суд мог народа од пресудног значаја, а не суд великих сила које би да сруше… »
За пар дана Мицотакис долази у Србију и доводи компаније за ЕКСПО: "Свет анализира план који смо изнели"
Блиц 24.01.2024
У Београду све мора да се заврши до децембра 2026. године, а за неколико дана долази Мицотакис и доводи компаније које желе да учествују у ЕКСПО 2027, рекао је председник Србије Александар Вучић. Он је приликом обиласка радова на… »
Вучић о изборима: Не чекам никог из иностранства да пресуди о вољи мог народа
Еуроневс 24.01.2024
Председник Србије Александар Вучић је рекао да су њему важни резултати избора који су одржани 17. децембра и да он не чека ништа из иностранства по том питању. "Не чекам никог из иностранства да ми доноси пресуде о вољи мог… »
Обнова Ложионице заједно са водоторњем биће готова до краја године
РТС 24.01.2024
Председник Александар Вучић изјавио је током обиласка радова на обнови креативно - иновативног мултифункционалног центра Ложионица да ће све бити готово, заједно са водоторњем и пасарелом, до краја године и истакао да ће то бити… »
Вучић: Обнова Ложионице заједно са водоторњем готова до краја године
Еуроневс 24.01.2024
Председник Србије Александар Вучић најавио је данас да ће обнова креативно - иновативног мултифункционалног центра Ложионица бити готова до 1. децембра и истакао да су нам због великог броја планираних пројеката потребни… »
Вучић: Видећемо како ће тећи ситуација у Београду, за Скупштину Србије јасно
Телеграф 24.01.2024
"Да ли ће бити власти у Београду или не, зависи од тога како ће Шапић, Брнабић и не знам ко још да разговара с другим партнерима" Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће се видети како ће ићи даља ситуација с… »
Вучић: Истрага ће показати да ли је пожар у Кинеском тц намеран или случајан
Телеграф 24.01.2024
Он је новинарима након обиласка мултифункционалног центра Ложионица на Мостарској петљи у Београду, рекао да су у гашењу пожара први пут учествовали хеликоптери Хамов и Х145 које је Србије недавно набавила. Председник Србије… »
Вучић: Још два Камова да купимо и бићемо велесила што се тиче гашења пожара
Телеграф 24.01.2024
Вучић је казао да, колико је несрећан због пожара који се догодио, драго му је што су, како каже, људи могли да виде чиме се интервенисало. Председник Србије Александар Вучић је током обиласка радова на обнови креативно -… »
Вучић: У гашењу пожара на Новом Београду први пут коришћени хеликоптери Ка-32 купљени од Русије
Данас 24.01.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да су у гашењу пожара који је јутрос избио у кинеском тржном центру на Новом Београду, први пут коришћени противпожарни хеликоптери Ка-32 купљени од Русије. „Колико сам несрећан… »
Вучић: У гашењу пожара на Новом Београду први пут коришћени хеликоптери Ка-32
Радио сто плус 24.01.2024
“Колико сам несрећан због пожара срећан сам јер су људи могли да виде чиме интервенишемо. Први пут смо приказали један од два хеликоптера Ка-32 које смо купили из Русије, ту су била и два Х-145 којих имамо више. Они носе мало… »
"Новости" на лицу места: Погледајте како теку радови на изградњи Ложионице (Фото/видео)
Вечерње новости 24.01.2024
ОБНОВА креативно-иновативног мултифункционалног центра Ложионица увелико је почела, а екипа "Новости" је обишла ову локацију. Фото: Новости Ложионица ће се налазити код некадашње окретнице парне локомотиве испод Мостарске петље… »
Вести дана »
ЦИК у Приштини одбила да верификује Српску листу за изборе у децембру
Данас пре 3 сатајош 1 повезана