Povezane vesti
Jevtić: Tužbe i pretnje me neće uplašiti, režim u Prištini ukinuo demokratiju na KiM
Politika 08.02.2024
Predsednik opštine Štrpce Dalibor Jevtić izjavio je danas da ga je tužio bivši pripadnik tzv. Kosovskih bezbednosnih snaga (KBS) Azem Kurtaj zbog njegovih stavova nakon ranjavanja Miloša i Stefana Stojanovića iz Gotovuše, 6. januara prošle godine. On je… »
Jevtić: Tužbe i pretnje me neće uplašiti, režim u Prištini ukinuo demokratiju na Kosovu i Metohiji
RTV 08.02.2024
ŠTRPCE - Predsednik opštine Štrpce Dalibor Jevtić izjavio je danas da ga je tužio bivši pripadnik tzv. KBS Azem Kurtaj zbog njegovih stavova nakon ranjavanja Miloša i Stefana Stojanovića iz Gotovuše, 6. januara prošle godine. On je na svom Fejsbuku… »
Jevtić: Tužbe i pretnje me neće uplašiti, režim u Prištini ukinuo demokratiju na KiM
Blic 08.02.2024
Predsednik opštine Štrpce Dalibor Jevtić izjavio je danas da ga je tužio bivši pripadnik tzv. KBS Azem Kurtaj zbog njegovih stavova nakon ranjavanja Miloša i Stefana Stojanovića iz Gotovuše, 6. januara prošle godine. On je na svom Fejsbuku napisao da je… »
RTS 08.02.2024
Predsednik opštine Štrpce Dalibor Jevtić izjavio je da ga je tužio bivši pripadnik tzv. KBS Azem Kurtaj zbog stavova nakon ranjavanja Miloša i Stefana Stojanovića iz Gotovuše, 6. januara prošle godine. Dalibor Jevtić je na Fejsbuku napisao da je po… »
Vesti dana »

Dvojici aktivista iz Užica određen kućni pritvor, sedmorica će se braniti sa slobode
Beta pre 1 satjoš 34 povezane

Bogdan Radovanović (ZLF): U srcu Evrope sada živimo Lukašenkovu Belorusiju
Danas pre 2 satajoš 25 povezanih

Pokret za decentralizaciju Srbije zatražio hitno dopremanje vode za životinje na Suvoj planini
Beta pre 4 satijoš 6 povezanih

EPS menja račun za uplatu struje sa državnog na privatni račun Alta banke
Naslovi.ai pre 6 satijoš 12 povezanih

Strahinja Rašović: Na redu su Rumuni pa osmina finala, ništa nije izgubljeno
Danas pre 2 satajoš 32 povezane