Povezane vesti
Jevtić: Tužbe i pretnje me neće uplašiti, režim u Prištini ukinuo demokratiju na KiM
Politika 08.02.2024
Predsednik opštine Štrpce Dalibor Jevtić izjavio je danas da ga je tužio bivši pripadnik tzv. Kosovskih bezbednosnih snaga (KBS) Azem Kurtaj zbog njegovih stavova nakon ranjavanja Miloša i Stefana Stojanovića iz Gotovuše, 6. januara prošle… »
Jevtić: Tužbe i pretnje me neće uplašiti, režim u Prištini ukinuo demokratiju na Kosovu i Metohiji
RTV 08.02.2024
ŠTRPCE - Predsednik opštine Štrpce Dalibor Jevtić izjavio je danas da ga je tužio bivši pripadnik tzv. KBS Azem Kurtaj zbog njegovih stavova nakon ranjavanja Miloša i Stefana Stojanovića iz Gotovuše, 6. januara prošle godine. On je na svom… »
Jevtić: Tužbe i pretnje me neće uplašiti, režim u Prištini ukinuo demokratiju na KiM
Blic 08.02.2024
Predsednik opštine Štrpce Dalibor Jevtić izjavio je danas da ga je tužio bivši pripadnik tzv. KBS Azem Kurtaj zbog njegovih stavova nakon ranjavanja Miloša i Stefana Stojanovića iz Gotovuše, 6. januara prošle godine. On je na svom Fejsbuku… »
RTS 08.02.2024
Predsednik opštine Štrpce Dalibor Jevtić izjavio je da ga je tužio bivši pripadnik tzv. KBS Azem Kurtaj zbog stavova nakon ranjavanja Miloša i Stefana Stojanovića iz Gotovuše, 6. januara prošle godine. Dalibor Jevtić je na Fejsbuku napisao da je… »
Vesti dana »
"Jasno je da postoje planovi da Tramp dođe u Srbiju": Ljiljana Smajlović o novom američkom predsedniku i našoj zemlji: "Ovo su stvari koje on voli kod nas"
Blic pre 2 satajoš 67 povezanih
Sneg u Beogradu: Trenutno veje u ovom delu prestonice, pogledajte snimak prvih pahulja
Telegraf pre 1 satjoš 35 povezanih
Đorđević (ZLF): Današnji protest biće kraća šetnja, vraćamo fokus na odgovornost za tragediju
Beta pre 5 satijoš 23 povezane
Vučić posle sastanka sa Alijevim: Očekujem ga u januaru u Beogradu, oko 30 puta smo uvećali trgovinsku razmenu
Euronews pre 2 satajoš 23 povezane