Povezane vesti

Jevtić: Tužbe i pretnje me neće uplašiti, režim u Prištini ukinuo demokratiju na KiM

Jevtić: Tužbe i pretnje me neće uplašiti, režim u Prištini ukinuo demokratiju na KiM

Politika 08.02.2024
Predsednik opštine Štrpce Dalibor Jevtić izjavio je danas da ga je tužio bivši pripadnik tzv. Kosovskih bezbednosnih snaga (KBS) Azem Kurtaj zbog njegovih stavova nakon ranjavanja Miloša i Stefana Stojanovića iz Gotovuše, 6. januara prošle… »
Jevtić: Tužbe i pretnje me neće uplašiti, režim u Prištini ukinuo demokratiju na Kosovu i Metohiji

Jevtić: Tužbe i pretnje me neće uplašiti, režim u Prištini ukinuo demokratiju na Kosovu i Metohiji

RTV 08.02.2024
ŠTRPCE - Predsednik opštine Štrpce Dalibor Jevtić izjavio je danas da ga je tužio bivši pripadnik tzv. KBS Azem Kurtaj zbog njegovih stavova nakon ranjavanja Miloša i Stefana Stojanovića iz Gotovuše, 6. januara prošle godine. On je na svom… »

Blic 08.02.2024
Predsednik opštine Štrpce Dalibor Jevtić izjavio je danas da ga je tužio bivši pripadnik tzv. KBS Azem Kurtaj zbog njegovih stavova nakon ranjavanja Miloša i Stefana Stojanovića iz Gotovuše, 6. januara prošle godine. On je na svom Fejsbuku… »

RTS 08.02.2024
Predsednik opštine Štrpce Dalibor Jevtić izjavio je da ga je tužio bivši pripadnik tzv. KBS Azem Kurtaj zbog stavova nakon ranjavanja Miloša i Stefana Stojanovića iz Gotovuše, 6. januara prošle godine. Dalibor Jevtić je na Fejsbuku napisao da je… »

Vesti dana »