Povezane vesti

"Za mene je veoma važno da igrači..." Sferopulos srećan posle pobede - otkrio je šta je rekao igračima!

"Za mene je veoma važno da igrači..." Sferopulos srećan posle pobede - otkrio je šta je rekao igračima!

Kurir 11.02.2024
Košarkaši Crvene zvezde savladali su Zadar u utakmici 20. kola ABA lige rezultatom 93:55 Trener crveno-belih Janis Sferopulos rekao je posle meča da mu se sviđa način na koji njegovi igrači pristupaju utakmici. - Reći ću ono što sam rekao igračima, nema… »
Surova Zvezda iskalila sav bes! Crveno-beli rafalom trojki demolirali Zadar i vratili se na pobednički kolosek!

Surova Zvezda iskalila sav bes! Crveno-beli rafalom trojki demolirali Zadar i vratili se na pobednički kolosek!

Kurir 11.02.2024
Košarkaši Crvene zvezde savladali su Zadar u utakmici 20. kola ABA lige rezultatom 93:55 Pitanje pobednika nije postavljalo nijednog momenta. Zvezda je od starta dala gas i pravi rafalom trojki stekla veliku prednost. Nakon prve četvrtine bilo je 31:12… »
Barać zadovoljan nakon trijumfa: "Vrlo važna pobeda za nas u utakmici za koju smo znali da će biti teška"

Barać zadovoljan nakon trijumfa: "Vrlo važna pobeda za nas u utakmici za koju smo znali da će biti teška"

Kurir 11.02.2024
Košarkaši Mege su u 20. kolu ABA lige dočekali Mornar-Barsko zlato u Hali sportova Ranko Žeravica i ubedljivom igrom u završnici došli do vrednog trijumfa rezultatom 101:87 (26:27, 24:21, 22:17, 29:22). Posle veoma efikasnog, ali i izjednačenog prvog… »
Osma pobeda u nizu

Osma pobeda u nizu

Sandžak haber 11.02.2024
Odbojkaši Novog Pazara savladali su večeras u Beogradu ekipu Železničara sa 3:1 u setovima (25:17, 25:12, 19:25, 25:20), u utakmici 14. kola Prve lige Srbije. Pazarci su ostvarili osmu uzastopnu pobedu, pa će prenoćiti u zoni plasmana u Superligu. Oni su… »

Vesti dana »