Povezane vesti
Grad u Srbiji uveo dežurstva zbog požara: Kreću u lov na one koji pale travu i rastinje
Telegraf 28.02.2024
Evidentirali su duplo više ppožara nego prošle godine. Na teritoriji Novog Pazara od početka godine evidentirano je oko 60 požara na otvorenom, što je duplo višGrad u Srbiji uveo dežurstva zbog požara: Kreću u lov na one koji pale travu i… »
Ako izazovete požar na otvorenom može vas skupo koštati: Ova gradska uprava izdala je važan apel, uveli su i dežurstva
RINA 28.02.2024
Ako izazovete požar na otvorenom može vas skupo koštati: Ova gradska uprava izdala je važan apel, uveli su i dežurstva Novi Pazar - Na teritoriji Novog Pazara od početka godine evidentirano je oko 60 požara na otvorenom, što je duplo više u… »
Vesti dana »
Pevačica umalo žrtva tragedije u Novom Sadu: "Ne umem da objasnim zašto sam se vratila"
Telegraf pre 22 minutajoš 66 povezanih
"Prerano vas uze Bog, anđeli moji" Potresne reči Anđeline majke: Čekajte me! Porodica i prijatelji opraštaju se od mladog para koji je stradao u Novom Sadu
Kurir pre 22 minutajoš 49 povezanih
"Došla sam da se izvinim, ne mogu da pevam...": Barbara izašla na binu, pa prekinula nastup zbog tragedije u Novom Sadu
Mondo pre 48 minutajoš 20 povezanih
Iranski vrhovni lider zapretio Izraelu i SAD razornim odgovorom zbog napada na Iran
N1 Info pre 29 minutajoš 18 povezanih