Повезане вести
„Орлови“ савладали кипар (1:0), али игром нису охрабрили нацију Тадићев рекорд једини за памћење
Дневник 26.03.2024
Посматрано искључиво из угла оствареног резултата, фудбалска репрезентација Србије остварила је жељени скор и савладала селекцију Кипра у Ларнаки с 1:0. Једно велико „међутим“, крије се иза приказане игре изабраника селектора… »
Још 180 минута пред "орловима": Фудбалери Србије слабим оценама положили два последња испита
Вечерње новости 26.03.2024
ВИДЕО сам оно што сам желео. Какву-такву победу, Тадићев рекордни наступ за Србију и деби који ће Баждар да прати до краја каријере. Ове две реченице су најкраћи могући сиже онога шта је селектор Драган Стојковић видео од свог… »
Време је да пикси први пут подигне тон: "Размазио" је играче, мора да их тргне док није касно!
Мондо 26.03.2024
Остала су само 82 дана до меча Србије и Енглеске на Европском првенству, а "орлови" имају велики број проблема које смо видели и на мечевима против Русије и Кипра. Селектор то мора да реши док није касно. Остала су само 82 дана… »
Неубедљива игра и минимална победа Србије у пријатељској утакмици против Кипра
Данас 26.03.2024
Фудбалери Србије забележили су минималну победу против Кипра 1:0 (1:0) у пријатељској утакмици одиграној у Ларнаки. Једини стрелац на утакмици био је Сергеј Милинковић Савић у седмом минуту, а на асистенцију Лазара Самарџића… »
Ми јесмо на Кипру победили у резултатском смислу, али нисмо победници: Пикси мисли далеко је јун, а март ће му сутра стићи тамо…
Данас 25.03.2024
Да су фудбалери Србије тако минимално, с 1:0, победили Кипар у гостима у квалификацијама за европско или светско првенство, и било би неке вајде од сусрета у Ларнаки, јер у таквим приликама три бода с терена аутсајдера, у… »
Вести дана »

Стиже септембарски ролеркостер: Температура опет скаче до 30 степени, а од овог датума продире хладан ваздух са атлантика
Блиц пре 44 минутајош 5 повезаних

Београд у знаку Српских застава: Дан српског јединства биће обележен и у родном граду најпознатијег Солунца, Драгутина Матића (фото)
Блиц пре 1 сатјош 2 повезане

Про-палестинске демонстрације у Мадриду скратиле бициклистичку трку Вуелта кроз Шпанију, Израел љут
Бета пре 5 сатијош 3 повезане