Повезане вести

"Укинути шмитове одлуке у року од седам дана" Додик послао важно упозорење: ""Ако се то не деси, предлажем да РС..."

"Укинути шмитове одлуке у року од седам дана" Додик послао важно упозорење: ""Ако се то не деси, предлажем да РС..."

Курир 28.03.2024
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је данас на седници Народне скупштине РС да предлаже да међународна заједница у року од седам дана поништи све одлуке које је донео високи представник у БиХ Кристијан Шмит… »
Додику прете хапшењем: Добио сам информацију да ће пуцати у мене, пружићемо отпор!

Додику прете хапшењем: Добио сам информацију да ће пуцати у мене, пружићемо отпор!

Курир 28.03.2024
Председник Републике Српске Милорад Додик рекао је данас у Бањалуци да му се прети да ће бити ухапшен и да је добио информацију да ће пуцати у њега уколико људи који га чувају пруже отпор. "Кажем да ћемо пружити отпор. Због… »
Додик: Прете ми хапшењем, али пружићемо отпор

Политика 28.03.2024
БАЊАЛУКА – Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је данас да му прете хапшењем, али да ће он и његово обезбеђење пружити отпор. ''Прете ми хапшењем и добио сам информацију да су ми поручили да уколико моје… »
Додик: Ово је мој избор, пристао сам

Додик: Ово је мој избор, пристао сам

Политика 28.03.2024
Када је реч о односу ЕУ према овим просторима, Додик је рекао да је Европа доведена у позицију зависности од САД и додао да је у великој кризи. Мир и стабилност неприкосновени су у Републици Српској, рекао је данас председник… »
Скупштина РС усвојила закључке којима тражи поништавање Шмитових одлука

Скупштина РС усвојила закључке којима тражи поништавање Шмитових одлука

Слободна Европа 28.03.2024
Скупштина Републике Српске (РС) на посебној сједници 28. марта, усвојила је неколико закључака у којима, између осталог, тражи да се пониште све одлуке високог представника у Босни и Херцеговини (БиХ) Кристијана Шмита (Цхристиан… »
Додик дао рок од седам дана да се пониште Шмитове измене и додао: Прете ми хапшењем, али пружићемо отпор

Додик дао рок од седам дана да се пониште Шмитове измене и додао: Прете ми хапшењем, али пружићемо отпор

РТВ 28.03.2024
БАЊАЛУКА - Председник Републике Српске Милорад Додик, дао је данас рок од седам дана да се пониште измене и допуне Изборног закона БиХ, које је прошле седмице наметнуо Кристијан Шмит, кога Република Српска не признаје за високог… »
Додик: Имају рок од седам дана ВИДЕО

Додик: Имају рок од седам дана ВИДЕО

Б92 28.03.2024
Председник Републике Српске Милорад Додик, дао је данас рок од седам дана да се пониште измене и допуне Изборног закона БиХ. Те измене је прошле седмице наметнуо Кристијан Шмит, кога Република Српска не признаје за високог… »

Вечерње новости 28.03.2024
ПРЕДСЕДНИК Републике Српске Милорад Додик изјавио је данас да му прете хапшењем, али да ће он и његово обезбеђење пружити отпор. Фото В. Трипић -Прете ми хапшењем и добио сам информацију да су ми поручили да уколико моје… »

Телеграф 28.03.2024
Додик је претње довео у везу са случајем "Интеграл инжењеринга", оптуживши опозициону Партију демократског прогреса (ПДП) да су по њиховом налогу САД наредиле санкционисање те фирме. Председник Републике Српске Милорад Додик… »
(ВИДЕО) Додик: Кажу да ће пуцати на мене ако моје обезбеђење буде пружало отпор

(ВИДЕО) Додик: Кажу да ће пуцати на мене ако моје обезбеђење буде пружало отпор

Н1 Инфо 28.03.2024
Председник Републике Српске Милорад Додик говорио је на данашњој 11. посебној седници НСРС која се одржава у Бањалуци. Додик је, између осталог, рекао да је добио информацију да "уколико његово обезбеђење буде пружало отпор… »
Додик: Прете ми хапшењем, али пружиц́емо отпор

Додик: Прете ми хапшењем, али пружиц́емо отпор

Спутник 28.03.2024
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је данас да му прете хапшењем, али да ц́е он и његово обезбеђење пружити отпор. ''Прете ми хапшењем и добио сам информацију да су ми поручили да уколико моје обезбеђење пружи… »
Додик: "Прете ми"

Додик: "Прете ми"

Б92 28.03.2024
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да му се прети хапшењем, али да ће он и његово обезбеђење пружити отпор. "Прете ми хапшењем. Пре сат времена добио сам информацију да су ми поручили да, ако моје… »
Додик: Прете ми хапшењем, рекли су да ће пуцати, ако моје обезбеђење пружи отпор

Додик: Прете ми хапшењем, рекли су да ће пуцати, ако моје обезбеђење пружи отпор

Радио сто плус 28.03.2024
Пре сат времена добио сам информацију да су ми поручили да, ако моје обезбеђење пружи отпор, да ће пуцати у мене”, рекао је Додик на седници Народне скупштине Републике Српске у Бањалуци. Не наводећи од кога су стигле такве… »

Нови магазин 28.03.2024
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да му се прети хапшењем, али да ће он и његово обезбеђење пружити отпор. "Прете ми хапшењем. Пре сат времена добио сам информацију да су ми поручили да, ако моје… »
Опозиција: Додик спреман да жртвује РС, српски народ и Србију за своје личне интересе

Опозиција: Додик спреман да жртвује РС, српски народ и Србију за своје личне интересе

Нови магазин 28.03.2024
Председница Народног фронта Јелена Тривић је данас изјавила да је Милорад Додик кога назвала "лажним председником" РС данашњим наступом у Скупштини РС показао да је "авантуриста који је спреман за своје личне интерес жртвовати… »
Данас још једна посебна седница НСРС Дневни ред: Нацрт изборног закона

Данас још једна посебна седница НСРС Дневни ред: Нацрт изборног закона

РТВ 28.03.2024
БАЊАЛУКА - Колегијум Народне скупштине Републике Српске (НСРС) одлучио је данас да одмах по завршетку 11. посебне седнице започне 12. посебна седница парламента са једном тачком предложеног дневног реда - Нацрт изборног закона… »
Додик: Суд и Тужилаштво БиХ су средство терора према српском народу у БиХ

Додик: Суд и Тужилаштво БиХ су средство терора према српском народу у БиХ

Политика 28.03.2024
БАЊАЛУКА – Суд и Тужилаштво БиХ су средство терора према српском народу у БиХ и молим НСРС да усвоји ову реченицу као дефинитивно историјски тачну, рекао је данас председник Републике Српске Милорад Додик. Додик је, на посебној… »
Додик тражи да се у року од седам дана пониште Шмитове одлуке

Додик тражи да се у року од седам дана пониште Шмитове одлуке

Н1 Инфо 28.03.2024
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је на седници Народне скупштине РС да предлаже да међународна заједница у року од седам дана поништи све одлуке које је донео високи представник у БиХ Кристијан Шмит. „Предлажем… »
Додик дао рок од седам дана да се пониште Шмитове измене Изборног закона

Додик дао рок од седам дана да се пониште Шмитове измене Изборног закона

Еуроневс 28.03.2024
Председник Републике Српске Милорад Додик, дао је данас рок од седам дана да се пониште измене и допуне Изборног закона БиХ, које је прошле седмице наметнуо Кристијан Шмит, кога Република Српска не признаје за високог… »
Додик тражи да се у року седам дана пониште Шмитове одлуке

Додик тражи да се у року седам дана пониште Шмитове одлуке

Нови магазин 28.03.2024
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је данас на седници Народне скупштине РС да предлаже да међународна заједница у року од седам дана поништи све одлуке које је донео високи представник у БиХ Кристијан Шмит… »
Додик на седници НСРС: Рок од седам дана да се пониште Шмитове одлуке

Додик на седници НСРС: Рок од седам дана да се пониште Шмитове одлуке

Спутник 28.03.2024
У Бањалуци се одржава посебна седница Народне скупштине Републике Српске (НСРС) са једном тачком дневног реда - разматрање актуелне безбедносне и политичке ситуације у свету и утицај на Републику Српску. Председник Републике… »
Додик: Борићу се до краја, БиХ нема будућност, РС ће морати да одлучи о свом статусу

Додик: Борићу се до краја, БиХ нема будућност, РС ће морати да одлучи о свом статусу

Н1 Инфо 28.03.2024
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да је циљ свих притисака на РС њено обесмишљавање, слабљење и присиљавање да прихвати наметнуте одлуке. Он је истакао да су сви потези власти РС усмерени ка очувању… »
Додик: Крећем у нову фазу борбе за Републику Српску, укинути Шмитове одлуке у року од седам дана (ВИДЕО)

Додик: Крећем у нову фазу борбе за Републику Српску, укинути Шмитове одлуке у року од седам дана (ВИДЕО)

Данас 28.03.2024
Председник Републике Српске Милорад Додик рекао је да је циљ свих притисака на Српску њено обесмишљавање, слабљење и присиљавање да прихвати наметнуте одлуке. Додик је у обраћању на посебној седници Народне скупштине… »

Недељник 28.03.2024
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да је циљ свих притисака на РС њено обесмишљавање, слабљење и присиљавање да прихвати наметнуте одлуке. Он је истакао да су сви потези власти РС усмерени ка очувању… »

Радио сто плус 28.03.2024
Он је истако да су сви потези власти РС усмерени ка очувању Дејтонског споразума и уставних надлежности овог бх. ентитета, додавши да неће одустати од одбране Републике Српске и српског народа и да никад неће жртвовати интересе… »

Нови магазин 28.03.2024
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је данас да је циљ свих притисака на РС њено обесмишљавање, слабљење и присиљавање да прихвати наметнуте одлуке. Он је истако да су сви потези власти РС усмерени ка… »
Додик на седници Скупштине РС: Укинути Шмитове одлуке у року од седам дана

Додик на седници Скупштине РС: Укинути Шмитове одлуке у року од седам дана

РТС 28.03.2024
У Бањалуци је, два дана после наметања изборног закона БиХ, одржава посебна седница Народне скупштине Републике Српске са једном тачком дневног реда – разматрање актуелне безбедносне и политичке ситуације у свету и утицај на… »
НСРС расправља о сигурносној ситуацији: Могуће разматрање и тачке о изборном закону

НСРС расправља о сигурносној ситуацији: Могуће разматрање и тачке о изборном закону

Ал Јазеера 28.03.2024
Заступници Народне скупштине бх. ентитета Република Српска разматрају на посебној сједници Информацију о актуелној сигурносној и политичкој ситуацији у свијету. То је једина тачка дневног реда. Сједница се одржава на захтјев… »
Цвијановић: На сцени је рушење Дејтонског споразума деловањем страног фактора; Додик: Идем до краја за Српску и српски народ…

Цвијановић: На сцени је рушење Дејтонског споразума деловањем страног фактора; Додик: Идем до краја за Српску и српски народ…

РТВ 28.03.2024
БАЊАЛУКА - Република Српска опредељена је за поштовање Устава, територијалног интегритета и суверенитета БиХ, поручила је данас српски члан Председништва БиХ Жељка Цвијановић и истакла да то не нарушавају њени функционери и… »
Цвијановић: Странци, а не званичници РС урушавају Дејтонски споразум

Цвијановић: Странци, а не званичници РС урушавају Дејтонски споразум

Н1 Инфо 28.03.2024
Српска чланица Председништва БиХ Жељка Цвијановић изјавила је да је Босна и Херцеговина у стању перманентне кризе, оспоравајући оптужбе да институције и званичници Републике Српске изазивају те кризе. Она је за кризу у БиХ… »
Посебна седница Народне скупштине Републике Српске: На дневном реду је само једна тачка

Посебна седница Народне скупштине Републике Српске: На дневном реду је само једна тачка

Еуроневс 28.03.2024
У Бањалуци се одржава посебна седница Народне скупштине Републике Српске (НСРС) са једном тачком дневног реда - разматрање актуелне безбедносне и политичке ситуације у свету и утицај на Републику Српску. Седница се одржава на… »
Сутра посебна седница Народне скупштине РС: Једина тачка дневног реда „безбедносна и политичка ситуација у свету“

Сутра посебна седница Народне скупштине РС: Једина тачка дневног реда „безбедносна и политичка ситуација у свету“

Данас 27.03.2024
Посебна седница Народне скупштине Републике Српске (РС) биће одржана сутра у Бањалуци, а једина тачка дневног реда биће „разматрање актуелне безбедносне и политичке ситуације у свету са аспекта реперкусија на РС“. Председник… »

Вести дана »