Povezane vesti
Na ivici suza Slavica Ćukteraš o borbi za starateljstvo nad ćerkicom Viktorijom: Mislim da je normalno da dete bude uz mamu
Dnevnik 07.04.2024
Pevačica Slavica Ćukteraš na sudu je sa bivšim suprugom, nekadašnjim fudbalerom Vladom Avramovim, oko starateljstva nad ćerkom Viktorijom. Slavica je odlučila da za Blic TV prvi put progovori o detaljima borbe. Ja mislim da je normalno da negde dete bude… »
Slavica Ćukteraš otvorila dušu o borbi za starateljstvom: Mislila sam da ću totalno da se slomim, nije normalno da dete...
Kurir 07.04.2024
Pevačica Slavica Ćukteraš na sudu je sa bivšim suprugom, nekadašnjim fudbalerom Vladom Avramovim, oko starateljstva nad ćerkom Viktorijom. Slavica je sad odlučila da prvi put progovori o detaljima borbe. - Ja mislim da je normalno da negde dete bude uz… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za 18. jun: Sunčano i toplo, mestimično oblačno na jugu Srbije
Beta pre 2 satajoš 21 povezana

Tramp razmatra ulazak SAD u rat protiv Irana, traži njegovu „bezuslovnu predaju“
Danas pre 20 minutajoš 54 povezane

Žreb drugog kola kvalifikacija za LE od 13.00! Uefa "skratila" spisak mogućih rivala srpskih klubova
Dnevnik pre 35 minutajoš 34 povezane

Profesor Spremić pritvoren zbog slučaja nadstrešnica pušten nakon 208 dana
Luftika pre 36 minutajoš 8 povezanih