Повезане вести

Каспер Руд на Новаковом путу до финала Монте Карла

Каспер Руд на Новаковом путу до финала Монте Карла

Спорт клуб 12.04.2024
Норвежанин Каспер Руд последњи је полуфиналиста мастерса у Монте Карлу, пошто је у три сета савладао Ига Амбера 6:3, 4:6, 6:1. Први тенисер света сазнао је ко му стоји на путу до новог мастерс финала. У питању је стари знанац… »
Новак кроз муке до полуфинала у Монте Карлу

Новак кроз муке до полуфинала у Монте Карлу

Б92 12.04.2024
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић у четвртфиналу Мастерса у Монте Карлу победио је Аустралијанца Алекса де Минора, 7:5, 6:4. Биће то њихов трећи међусобни дуел – Ђоковић је претходно славио на Аустралијан опену прошле, а Де… »
Рекао ми је да је било ружно! Новак Ђоковић открио све пред камерама

Рекао ми је да је било ружно! Новак Ђоковић открио све пред камерама

Мондо 12.04.2024
Новак Ђоковић стао је пред камере после победе против Алекса де Минора. Новак Ђоковић стао је пред камере после победе против Алекса де Минора. Новак Ђоковић прошао је у полуфинале Монте Карла. После маратонског меча пуног… »
Свемогући Ђоковић у полуфиналу Монте Карла!

Свемогући Ђоковић у полуфиналу Монте Карла!

Спорт клуб 12.04.2024
Новак Ђоковић се пласирао у полуфинале мастерса у Монте Карлу пошто је у два сета славио против Алекса де Минора са 7:5, 6:4. Први тенисер света из меча у меч игра све боље на шљаци у Кнежевини, а тренутно 11. играча на АТП… »
Новак одиграо још један маратон: Ђоковић после велике борбе обезбедио полуфинале турнира у Монте Карлу!

Новак одиграо још један маратон: Ђоковић после велике борбе обезбедио полуфинале турнира у Монте Карлу!

Вечерње новости 12.04.2024
Новак Ђоковић је уз доста муке славио против Алекса де Минора са 2:0 у сетовима (7:5, 6:4) и пласирао се у полуфинале Монте Карла. Фото: ЕПА-ЕФЕ/СЕБАСТИЕН НОГИЕР Ово је његов први пласман међу четири најбоља играча у Кнежевини… »
Руне мучио Синера, Италијан ипак у полуфиналу

Руне мучио Синера, Италијан ипак у полуфиналу

Спорт клуб 12.04.2024
Велика борба у три сета припала је фаворизованом Италијану, који је остварио пласман међу четири најбоља на турниру у Монте Карлу. Јаник Синер игра тенис живота, у 2024. години доживео је тек један пораз, и то у финалу Индијен… »
Ко жив, ко мртав! Новак Ђоковић се тресао у Монте Карлу, а онда се сетио аутобуса 39

Ко жив, ко мртав! Новак Ђоковић се тресао у Монте Карлу, а онда се сетио аутобуса 39

Новак Ђоковић, најбољи тенисер света, срушио је Лоренца Музетија са 7:5, 6:3 и пласирао се у четвртфинале мастерса у Монте Карлу, а једна сцена је посебно забринула навијаче. Сцреенсхот / ТеннисТВ При крају меча, при резултату… »
Циципас у полуфиналу Монте Карла

Циципас у полуфиналу Монте Карла

Спортски журнал 12.04.2024
Грк савладао Карена Хачанова. Грчки тенисер Стефанос Циципас пласирао се у полуфинале мастерса у Монте Карлу. Победио је 17. играча света Руса Карена Хачанова после два сета 6:4, 6:2 за сат и 23 минута. Тенисери су у прва три… »
Циципас "почистио" Хачанова са шљаке Монте Карла за полуфинале

Циципас "почистио" Хачанова са шљаке Монте Карла за полуфинале

Спортске.нет 12.04.2024
Стефанос Циципас први је полуфиналиста Мастерс турнира у Монте Карлу, пошто је у два сета победио Карена Хачанова резултатом 2:0 (6:4, 6:2). Меч је трајао мање од сат и по времена, што довољно говори колико је Циципас био… »
Монте карло има првог полуфиналисту! Циципас одржао час тениса Русу

Монте карло има првог полуфиналисту! Циципас одржао час тениса Русу

Грчки тенисер Стефанос Циципас тријумфовао је у дуелу против Руса Карена Хачанова са 2:0 (6:4, 6:2) и тако се пласирао у полуфинале турнира у Монте Карлу. ФОТО: Тањуг/АП Меч је почео несигурним сервисима оба тенисера. На почетку… »
Уозбиљио се: Циципас протутњао у полуфинале Монте Карла

Уозбиљио се: Циципас протутњао у полуфинале Монте Карла

Спорт клуб 12.04.2024
За разлику од јучерашњег дербија осмине финала у којем је после вођства од 5:0 у другом сету завршио у драматичном тај-брејку и изборио победу над (5) Александером Зверевом добрих 45 минута касније, (12) Стефанос Циципас је… »
Уживо на СК: Почиње Синер – Руне, а онда “оно право”

Уживо на СК: Почиње Синер – Руне, а онда “оно право”

Спорт клуб 12.04.2024
Српски тенисер Новак Ђоковић четвртфинални дуел против Де Минора требало би да игра око 15 часова. Престижни турнир у Монте Карлу ушао је у завршницу, током петка биће одиграни четвртфинални мечеви, чије преносе ексклузивно… »
Ђоковић против Де Минора за полуфинале Монте Карла: Ноле до сада није изгубио ниједан сет

Ђоковић против Де Минора за полуфинале Монте Карла: Ноле до сада није изгубио ниједан сет

Еуроневс 12.04.2024
Најбољи тенисер света, Новак Ђоковић наставља овог петка учешће на Мастерсу у Монте Карлу, а ривал у борби за пласман у полуфинале ће му бити Аустралијанац Алекс де Минор. Према распореду који су објавили организатори њихов… »
Стидите се! Новак Ђоковић је овим потезом посрамио читав западни свет, сада би да пукну од муке

Стидите се! Новак Ђоковић је овим потезом посрамио читав западни свет, сада би да пукну од муке

АЈМО! Ко јаче може да звижди Новаку Ђоковићу, нова спортска дисциплина, а такмиче се Американци и Западна Европа. Сцреенсхот / ТеннисТВ Чини се да је за сада нерешено. Шта могу они на Ју-Ес опену, исто ураде у Паризу, Мадриду… »
Ђоковић око 15 сати против Де Минора у четвртфиналу Мастерса у Монте Карлу

Ђоковић око 15 сати против Де Минора у четвртфиналу Мастерса у Монте Карлу

Политика 12.04.2024
МОНТЕ КАРЛО – Најбољи тенисер света Новак Ђоковић данас око 15 сати играће меч четвртфинала Мастерса у Монте Карлу против Аустралијанца Алекса де Минора. Дуел Србина и Аустралијанца биће трећи међусобни, Ђоковић је славио на… »
"Новаче, урадио си то милион пута..." Ђоковић морао да се правда: Нисам их ја први провоцирао!

"Новаче, урадио си то милион пута..." Ђоковић морао да се правда: Нисам их ја први провоцирао!

Мондо 12.04.2024
Новак Ђоковић је објаснио шта се десило са њим и публиком у Монте Карлу. Новак Ђоковић је објаснио шта се десило са њим и публиком у Монте Карлу. Српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се у четвртфинале мастерса у Монте Карлу… »
Ђоковић: Ја не тражим проблем - кад вам неко ради лоше, ви се браните

Ђоковић: Ја не тражим проблем - кад вам неко ради лоше, ви се браните

Б92 12.04.2024
Српски тенисер Новак Ђоковић осврнуо се на сукоб са публиком у Монте Карлу. током меча осмине финала против Лоренца Мусетија (7:5, 6:3). "У таквим ситуацијама увек покушавам да енергију претворим у нешто позитивно за мене. Ја не… »
А сада провокатор! Новинар пецнуо Ђоковића, па му Србин зачепио уста (видео)

А сада провокатор! Новинар пецнуо Ђоковића, па му Србин зачепио уста (видео)

Српски тенисер Новак Ђоковић играће меч четвртфинала мастерса у Монте Карлу против Аустралијанца Алекса де Минора у петак са почетком после 15 часова. Фото: ЕПА-ЕФЕ/СЕБАСТИЕН НОГИЕР Подсећања ради, Ноле је у осмини финала… »
ФОТО Новак на оригиналан начин одговорио бахатој публици: Није могао да ћути

ФОТО Новак на оригиналан начин одговорио бахатој публици: Није могао да ћути

Нова 12.04.2024
Новак Ђоковић, најбољи тенисер света, одлучио је да се огласи након победе над Лоренцом Мусетијем у трећем колу Монте Карла. Српски тенисер је одлучио да се огласи касно увече и да одговори публици која му је у једном тренутку… »
Када и где можете да гледате меч између Новака Ђоковића и Алекса де Минора у четвртфиналу мастерса у Монте Карлу?

Када и где можете да гледате меч између Новака Ђоковића и Алекса де Минора у четвртфиналу мастерса у Монте Карлу?

Данас 11.04.2024
Новак Ђоковић ће у четвртфиналу мастерса у Монте Карлу играти против Алекса де Минора. Тај дуел ће бити одигран на Централном терену и то као трећи по реду. Прво ће на терен изаћи Стефанос Циципас и Карен Хачанов, а њихов меч је… »
Ђоковић: Још нисам на најбољем нивоу, али задовољан сам победом против Мусетија

Ђоковић: Још нисам на најбољем нивоу, али задовољан сам победом против Мусетија

Данас 11.04.2024
Српски тенисер Новак Ђоковић рекао је да још није на најбољем нивоу, али да је задовољан победом против Италијана Лоренца Мусетија и да се радује новом изазову на мастерсу у Монте Карлу. „Мислим да нисам још на свом набољем… »

Вести дана »