Povezane vesti
"Molila sam Marka da se razvedemo i da mi uzme decu" Milica Kon iznela detalje iz braka i šokirala izjavom: Osećam se kao…
Kurir 22.04.2024
Voditeljka Milica Kon govorila je na različite teme, a otkrila je i manje poznate detalje iz svog braka. Kada su se gošće u studiju "Magazina in" dotakle teme mršavljenja, te konstatovale da žena nakon razvoda obično dovede svoju liniju do… »
Milica Kon imala je bizaran zahtev za svog supruga Marka!
Svet plus 22.04.2024
Milica Kon, poznata televizijska voditeljka, otkriva neobičan zahtev svom suprugu Marku - da se rastanu na šest meseci kako bi smršala! Milica takođe deli deo svoje intime, a tiče se toga u čemu je sve suprug podržava. Televizijska voditeljka… »
"Molila sam ga da se razvedemo i da uzme decu"! Milica Kon priznala: "Osećam se kao devojka"
Mondo 22.04.2024
Voditeljka Milica Kon govorila je na različite teme, a otkrila je i manje poznate detalje iz svog braka. Voditeljka Milica Kon govorila je na različite teme, a otkrila je i manje poznate detalje iz svog braka. Od početka godine, tema razvoda je veoma… »
Vesti dana »

Koliko ljudi je bilo na protestu u Beogradu: MUP kaže 6.000, AJS 18.000
Radio 021 pre 1 satjoš 110 povezanih

Otkriven identitet nastradalih u topoli: Jedna osoba upala u septičku jamu, ostali pokušali da je spasu, pa se utopili: Na licu mesta stradali deda, sin i unuk, kao i komšija koji im je pomagao
Blic pre 17 minutajoš 68 povezanih

"Krajem februara me je zvao da me upozori": Profesor Petrov o ostavci dekana Pravnog fakulteta: "Nadam se da to nije uradio pod uticajem plenuma"
Blic pre 3 satajoš 21 povezana

Ovo je 7 ključnih tačaka sporazuma između Amerike i Ukrajine: Tramp mora da se "naoštri", a Zelenski može da slavi
Blic pre 3 satajoš 33 povezane