Повезане вести

"Мама, ако ме одвоје од твог загрљаја..." Болне речи мајке убијене девојчице у ОШ Рибникар: "Написала ми је писмо..."

"Мама, ако ме одвоје од твог загрљаја..." Болне речи мајке убијене девојчице у ОШ Рибникар: "Написала ми је писмо..."

Курир 05.05.2024
"Хтела је да буде доктор, да излечи свог деку, а умрла је пре њега", каже мајка убијене девојчице из ОШ "Владислав Рибникар" Биљана Пауновић. У документарном филму "Бол", приказаном на "РТС" поводом годишњице масовног убиства… »
Дачић: Постоји притисак на Куртија, али…

Дачић: Постоји притисак на Куртија, али…

Вести онлине 05.05.2024
Доскорашњи министар спољних послова Србије Ивица Дачић изјавио је данас да постоји притисак са Запада на Аљбина Куртија да направи “неповратни корак” ка формирању Зајединце српских општина, али је питање “од милион долара”… »
Никола и александар су најмлађе жртве масакра: "Старији унук је то вече био у Равном Гају, испричао ми је... Видео је метке"…

Никола и александар су најмлађе жртве масакра: "Старији унук је то вече био у Равном Гају, испричао ми је... Видео је метке"…

Курир 05.05.2024
Никола Милић (15) из Малог Орашја је најмлађа жртва масовног убице Уроша Блажића (21), који је пре годину дана сејао смрт по селима Мало Орашје и Дубона, а потом побегао и скривао се у кокишњцу свог ујака надомак Крагујевца… »
7 на Н1: Зашто смо у блату, и фигуративно и стварно

7 на Н1: Зашто смо у блату, и фигуративно и стварно

Н1 Инфо 05.05.2024
Прошло је годину дана од масовних убистава 3. маја у основној школи Владислав Рибникар, 4. маја у селима око Младеновца - Дубони и Малом Орашју. И спрам те вести свака друга је мање важна, чак и ако је у истој недељи формирана… »
"Наилазим на другарице моје Еме у крвавим кошуљама, питам 'где ми је дете'..." Потресно сведочење родитеља убијене деце из…

"Наилазим на другарице моје Еме у крвавим кошуљама, питам 'где ми је дете'..." Потресно сведочење родитеља убијене деце из…

Блиц 05.05.2024
Више од годину дана је прошло од стравичног масакра у ОШ "Владислав Рибникар", када је малолетни убица пуцањем из очевог пиштоља усмртио деветоро школских друга и чувара школе. Годишњица стравичног злочина у школи обележена је… »
Дачић: Задатак МУП-а да обезбеди висок ниво безбедности, да се не би поновили трагични догађаји

Дачић: Задатак МУП-а да обезбеди висок ниво безбедности, да се не би поновили трагични догађаји

Н1 Инфо 05.05.2024
Новоизабрани министар унутрашњих послова Ивица Дачић, који је ту функцију обављао и од 2008. до 2014. године, рекао је да ће главни задаци тог Министарства (МУП) бити да обезбеди висок ниво безбедности у Србији, као и да има… »
Дачић о задацима МУП-а: Висок ниво безбедности у Србији и оштра борба против криминала и корупције

Дачић о задацима МУП-а: Висок ниво безбедности у Србији и оштра борба против криминала и корупције

Нови магазин 05.05.2024
Новоизабрани министар унутрашњих послова Ивица Дачић, који је ту функцију обављао и од 2008. до 2014. године, изјавио је данас да ће главни задаци тог Министарства бити да обезбеди висок ниво безбедности у Србији, као и да има… »
Годишњица масовног убиства у Малом Орашју и Дубони: Места где је угашена младост

Годишњица масовног убиства у Малом Орашју и Дубони: Места где је угашена младост

Данас 05.05.2024
Данас је у Малом Орашју и Дубони обележено годину дана од масовног убиства које се догодило у ова дв мала места. Тог 4. маја прошле године у вечерњим сатима, двадесетједногодишњи Урош Блажић је убио деветоро младих људи и… »
На минут затамњени ТВ екрани у 22.32 часова Знак сећања на жртве злочина у Дубони и Малом Орашју

На минут затамњени ТВ екрани у 22.32 часова Знак сећања на жртве злочина у Дубони и Малом Орашју

Курир 05.05.2024
На позив Регулаторног тела за електронске медије, телевизијске станице у Србији су вечерас у 22.32 сати затамнили екране и минутом тишине одали пошту жртвама злочина који се догодило 4. маја прошле године у селима Дубона и Мало… »
Никола је убијен 20 дана пре матуре, Кристини је остао дипломски у лаптопу, а Лазар је хтео да купи њиву и посади још јагода…

Никола је убијен 20 дана пре матуре, Кристини је остао дипломски у лаптопу, а Лазар је хтео да купи њиву и посади још јагода…

Блиц 04.05.2024
Деветоро младих убијено је у незапамћеном масакру у Малом Орашју и Дубони, селима код Младеновца, на данашњи дан пре годину дана. Безбрижно пролећно вече претворило се у хорор који је заувек променио судбине породица… »
"Памтимо!" мрак на екранима на годишњицу масакра Убијенима у Малом Орашју и Дубони минутом прекида програма све телевизије…

"Памтимо!" мрак на екранима на годишњицу масакра Убијенима у Малом Орашју и Дубони минутом прекида програма све телевизије…

Блиц 04.05.2024
Све телевизије прекинуле су програм вечерас у 22.41 у знак сећања на жртве масакра у селима Дубона и Мало Орашје, као и на жртве у ОШ "Владислав Рибникар". Тачно у 22.41 тог 4. маја 2023. године почела је трагедија у Дубони и… »

Вести дана »