Povezane vesti
(Video) Bizarno! Ovaj čovek je zavistan od jedenja stakla, ljudi su zgroženi kada ga vide a porodica očajna: „nema mu…
Dnevnik 09.05.2024
Obično kada ljudi imaju neku vrstu zavisnosti od hrane, očekuje se da je to zavisnost od brze hrane ili slatkiša. Ili barem nešto što bismo mogli pronaći u supermarketu. "U početku je bilo malo zastrašujuće, ali onda kada sam shvatio da mi to ne… »
Muškarac zavisan od jedenja stakla: "Kad zagrizem čašu, osećam toplinu i pomalo me pecka"
B92 09.05.2024
Obično kada ljudi imaju neku vrstu zavisnosti od hrane, očekuje se da je to zavisnost od brze hrane ili slatkiša. Ili barem nešto što bismo mogli pronaći u supermarketu. "U početku je bilo malo zastrašujuće, ali onda kada sam shvatio da mi to ne… »
Vesti dana »
Bela kuća: Nećemo uhapsiti Netanjahua i Galanta ukoliko dođu u SAD; Rusija: Vašington nije spreman da zaustavi rat u Gazi
RTS pre 9 minutajoš 9 povezanih
Estrada se sjatila kod Brene i bobe: Pevačica povela ćerku, Pejović i supruga došli odvojeno, a ovu lepoticu niko nije očekivao - Živojinovići gala slave Aranđelovdan (video)
Blic pre 7 satijoš 6 povezanih
Oglasio se i Zelenski: "Ispaljivanjem nove ruske rakete eksalirana situacija i prekršena Povelja UN"
Blic pre 5 satijoš 5 povezanih
Pismo Trampu Teksas nudi zemlju na američko-meksičkoj granici za mesto potencijalnih masovnih deportacija
Kurir pre 3 satajoš 2 povezane