Повезане вести
Вучић у Чачку Никада у историји није толико тога направљено и није се толиком брзином напредовало
Дневник 25.05.2024
ЧАЧАК - Изборна листа „Александар Вучић - Чачак сутра“ одржала је предизборни скуп у Чачку. Скуп се одржава у Хали КК „Борац“. Обраћање председника Србије Александра Вучића дочекано је громогласним аплаузом. - Хвала вам на овом… »
Александар Вучић са скупа у Чачку: "Урадили смо много, посао нам је да бринемо о људима"
Телеграф 25.05.2024
Велики број грађана окупио се да подржи листу и поздрави председника Вучића. Изборна листа " Александар Вучић - Чачак сутра" одржава митинг данас у Чачку. Велики број грађана окупио се да подржи листу и поздрави председника… »
Вучић: Брига за људе је најважнија, она је приоритет, народ жели да их чујемо
Политика 25.05.2024
ЧАЧАК – Председник Србије Александар Вучић рекао је данас на предизборном скупу Српске напредне странке и коалиције окупљене око листе „Александар Вучић - Чачак сутра“ да је много тога урађено за Чачак и Моравички округ у… »
Опозиција очекује победу у Новом Саду ако излазност буде као на децембарским изборима: „Пораз СНС-а је загарантован“
Нова 25.05.2024
Новосадска опозиција "Удружени за слободан Нови Сад" коју чини Српска коалиција НАДА, све странке "Србије против насиља", покрет Браво и Војвођани - ЛСВ, позвала је данас грађане да 2. јуна гласају у што већем броју, уз процену… »
Вучић: Ниједан наредни председник Србије неће поновити оно што сам изговарао у Њујорку
Нова 25.05.2024
Председник Србије Александар Вучић оценио је данас у говору у Чачку да ниједан председник Србије у будућности "неће поновити оно што је он изговарао у Њујорку", на седници Генералне скупштине УН на којој је изгласана резолуција… »
Вучић: Ниједан будући председник Србије неће поновити оно што сам изговарао у Њујорку
Радио 021 25.05.2024
Председник Србије Александар Вучић рекао је да ниједан председник Србије у будућности "неће поновити оно што је он изговарао у Њујорку", на седници на којој је изгласана резолуција о Сребреници. "И посебно њима у лице. Никада… »
Дачић: Ова листа је основни предуслов да срб одбани своје државне интересе
ИндексОнлине 25.05.2024
ЧАЧАК – Председник Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић данас је на предизборном скупу коалиције странака окупљених око СНС рекао да је Србија у тешкој ситуацији, можда најтежој још од бомбардовања и агресије, због чега… »
Митинг СНС у Чачку, Вучић поручио: Потребна нам је победа 2. јуна (фото, видео)
Блиц 25.05.2024
У Чачку се одржава митинг изборне листе "Александар Вучић - Чачак сутра", на коме говори председник Србије и носилац листе ове странке на предстојећим изборима Александар Вучић. Он је позвао је грађане Србије да 2. јуна гласају… »
Вучић: Брига за људе је најважнија, она је приоритет, народ жели да их чујемо
ИндексОнлине 25.05.2024
ЧАЧАК – Председник Србије Александар Вучић рекао је данас на предизборном скупу Српске напредне странке и коалиције окупљене око листе “Александар Вучић – Чачак сутра” да је много тога урађено за Чачак и Моравички округ у… »
Вучић: Ниједан наредни председник Србије неће поновити оно што сам изговарао у Њујорку
Недељник 25.05.2024
(Бета) – Председник Србије Александар Вучић оценио је данас у говору у Чачкуда ниједан председник Србије у будућности „неће поновити оно што је он изговарао у Њујорку“, на седници Генералне скупштине УН на којој је изгласана… »
Радио сто плус 25.05.2024
“И посебно њима у лице. Никада се то више неће догодити, то могу унапред да вам кажем. Ја сам то могао да урадим и могао да будем храбар зато што је иза мене била Србија, зато што сам знао да хоћете Србију која има образ, а не… »
"Могао сам да будем храбар јер иза мене стоји Србија" Вучић: Нико неће поновити у Њујорку оно што сам ја изговарао њима у…
Курир 25.05.2024
Александар Вучић, обратио се на предизборном скупу у Чачку где се осврнуо на борбу у УН против изгласавања срамне Резолуције о Сребреници. Председник Вучић је питао зашто странци плаћају опозицију? Истакао је да ниједан… »
Вучић у Чачку на предизборном скупу коалиције око СНС: Морали смо више да слушамо народ
Еуроневс 25.05.2024
У Чачку је данас почео предизборни скуп коалиције странака окупљених око СНС на изборној листи "Александар Вучић - Чачак сутра". Обраћајући се присутнима председник Александар Вучић рекао је да су у Моравичком округу и Чачаку… »
Њујоршког му завета
Радар 25.05.2024
Надајмо се да је председник у Њујорк понео макар делић енергије и ентузијазма који је показао на предизборном скупу Српске напредне странке у Новом Саду. Да, предизборном скупу странке чији је само члан и поводом избора на… »
Вести дана »
Просечна нето зарада у Црној Гори бележи благи раст: Ово је износ последње уплате
Блиц пре 23 минутајош 28 повезаних
Вучић потписао измене правосудних закона које је Брисел оценио као корак уназад на путу ка чланству
Слободна Европа пре 1 сатјош 28 повезаних
Министарка Ђедовић Хандановић у Смедереву: Складиште се нафтни деривати у новим резервоарима
Курир пре 58 минутајош 35 повезаних