Povezane vesti
Vučić u Čačku Nikada u istoriji nije toliko toga napravljeno i nije se tolikom brzinom napredovalo
Dnevnik 25.05.2024
ČAČAK - Izborna lista „Aleksandar Vučić - Čačak sutra“ održala je predizborni skup u Čačku. Skup se održava u Hali KK „Borac“. Obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića dočekano je gromoglasnim aplauzom. - Hvala vam na ovom veličanstvenom dočeku… »
Aleksandar Vučić sa skupa u Čačku: "Uradili smo mnogo, posao nam je da brinemo o ljudima"
Telegraf 25.05.2024
Veliki broj građana okupio se da podrži listu i pozdravi predsednika Vučića. Izborna lista " Aleksandar Vučić - Čačak sutra" održava miting danas u Čačku. Veliki broj građana okupio se da podrži listu i pozdravi predsednika Vučića. Skup se održava u Hali… »
Vučić: Briga za ljude je najvažnija, ona je prioritet, narod želi da ih čujemo
Politika 25.05.2024
ČAČAK – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas na predizbornom skupu Srpske napredne stranke i koalicije okupljene oko liste „Aleksandar Vučić - Čačak sutra“ da je mnogo toga urađeno za Čačak i Moravički okrug u poslednjih 10 godina, ali da se… »
Opozicija očekuje pobedu u Novom Sadu ako izlaznost bude kao na decembarskim izborima: „Poraz SNS-a je zagarantovan“
Nova 25.05.2024
Novosadska opozicija "Udruženi za slobodan Novi Sad" koju čini Srpska koalicija NADA, sve stranke "Srbije protiv nasilja", pokret Bravo i Vojvođani - LSV, pozvala je danas građane da 2. juna glasaju u što većem broju, uz procenu "poraz Srpske napredne… »
Vučić: Nijedan naredni predsednik Srbije neće ponoviti ono što sam izgovarao u Njujorku
Nova 25.05.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas u govoru u Čačku da nijedan predsednik Srbije u budućnosti "neće ponoviti ono što je on izgovarao u Njujorku", na sednici Generalne skupštine UN na kojoj je izglasana rezolucija o Srebrenici. „I posebno… »
Vučić: Nijedan budući predsednik Srbije neće ponoviti ono što sam izgovarao u Njujorku
Radio 021 25.05.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da nijedan predsednik Srbije u budućnosti "neće ponoviti ono što je on izgovarao u Njujorku", na sednici na kojoj je izglasana rezolucija o Srebrenici. "I posebno njima u lice. Nikada se to više neće dogoditi… »
Dačić: Ova lista je osnovni preduslov da srb odbani svoje državne interese
IndeksOnline 25.05.2024
ČAČAK – Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić danas je na predizbornom skupu koalicije stranaka okupljenih oko SNS rekao da je Srbija u teškoj situaciji, možda najtežoj još od bombardovanja i agresije, zbog čega je, kako je naveo, jedini… »
Miting SNS u Čačku, Vučić poručio: Potrebna nam je pobeda 2. juna (foto, video)
Blic 25.05.2024
U Čačku se održava miting izborne liste "Aleksandar Vučić - Čačak sutra", na kome govori predsednik Srbije i nosilac liste ove stranke na predstojećim izborima Aleksandar Vučić. On je pozvao je građane Srbije da 2. juna glasaju za ovu listu, istakavši da… »
Vučić: Briga za ljude je najvažnija, ona je prioritet, narod želi da ih čujemo
IndeksOnline 25.05.2024
ČAČAK – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas na predizbornom skupu Srpske napredne stranke i koalicije okupljene oko liste “Aleksandar Vučić – Čačak sutra” da je mnogo toga urađeno za Čačak i Moravički okrug u poslednjih 10 godina, ali da se… »
Vučić: Nijedan naredni predsednik Srbije neće ponoviti ono što sam izgovarao u Njujorku
Nedeljnik 25.05.2024
(Beta) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas u govoru u Čačkuda nijedan predsednik Srbije u budućnosti „neće ponoviti ono što je on izgovarao u Njujorku“, na sednici Generalne skupštine UN na kojoj je izglasana rezolucija o Srebrenici. „I… »
Radio sto plus 25.05.2024
“I posebno njima u lice. Nikada se to više neće dogoditi, to mogu unapred da vam kažem. Ja sam to mogao da uradim i mogao da budem hrabar zato što je iza mene bila Srbija, zato što sam znao da hoćete Srbiju koja ima obraz, a ne Srbiju koja se povlači… »
Vučić u Čačku na predizbornom skupu koalicije oko SNS: Morali smo više da slušamo narod
Euronews 25.05.2024
U Čačku je danas počeo predizborni skup koalicije stranaka okupljenih oko SNS na izbornoj listi "Aleksandar Vučić - Čačak sutra". Obraćajući se prisutnima predsednik Aleksandar Vučić rekao je da su u Moravičkom okrugu i Čačaku uradili mnogo stvari… »
"Mogao sam da budem hrabar jer iza mene stoji Srbija" Vučić: Niko neće ponoviti u Njujorku ono što sam ja izgovarao njima u…
Kurir 25.05.2024
Aleksandar Vučić, obratio se na predizbornom skupu u Čačku gde se osvrnuo na borbu u UN protiv izglasavanja sramne Rezolucije o Srebrenici. Predsednik Vučić je pitao zašto stranci plaćaju opoziciju? Istakao je da nijedan predsednik neće ponoviti u… »
Njujorškog mu zaveta
Radar 25.05.2024
Nadajmo se da je predsednik u Njujork poneo makar delić energije i entuzijazma koji je pokazao na predizbornom skupu Srpske napredne stranke u Novom Sadu. Da, predizbornom skupu stranke čiji je samo član i povodom izbora na kojima uopšte ne učestvuje. U… »
Vesti dana »

Posle vrućina, talas svežine: U većem delu Srbije danas kiša i pljuskovi
N1 Info pre 1 satjoš 19 povezanih

'Predloženi teritorijalni ustupci Ukrajine su Putinova zamka', kaže visoka zvaničnica EU
BBC News pre 14 minutajoš 17 povezanih

Zemljotres jačine 7,5 pogodio Drejkov prolaz, izdato upozorenje na cunami
Euronews pre 39 minutajoš 11 povezanih

Nikola Kovačević: Srbija može loše da prođe u Strazburu ako domaći organi ne budu reagovali na policijsku brutalnost
Danas pre 14 minutajoš 1 povezana

SAD preispituju podobnost više od 55 miliona stranaca koji imaju vize
Slobodna Evropa pre 4 minutajoš 6 povezanih