Повезане вести
"Ми Срби морамо да кажемо - доста": Додик поручио да је "резолуција о Сребреници пораз, пре свега, бошњачке политике"
Курир 26.05.2024
Резолуција о Сребреници је пораз, пре свега, бошњачке политике и то говори да су бошњачке политике на погрешној страни, написао је председник Републике Српске Милорад Додик у прегледу недеље на друштвеној мрежи Инстаграм. -… »
Додик: Резолуција о Сребреници пораз бошњачке политике, Срби морају да кажу доста
Политика 26.05.2024
БАЊАЛУКА – Резолуција о Сребреници је пораз, пре свега, бошњачке политике и то говори да су бошњачке политике на погрешној страни, поручио је данас председник Републике Српске Милорад Додик. Он је рекао и да би те политике… »
Додик: Резолуција о Сребреници је пораз бошњачке политике, ми Срби морамо да кажемо доста
Данас 26.05.2024
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да је Резолуција о геноциду у Сребреници пораз, пре свега, бошњачке политике и да то говори да су бошњачке политике – на погрешној страни. „Требало је да буду политике… »
Додик: Резолуција о Сребреници је пораз бошњачке политике, ми Срби морамо да кажемо доста
Бета 26.05.2024
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да је Резолуција о геноциду у Сребреници пораз, пре свега, бошњачке политике и да то говори да су бошњачке политике - на погрешној страни. "Требало је да буду политике… »
Додик: Резолуција је пораз бошњачке политике, ми Срби морамо да кажемо доста
Н1 Инфо 26.05.2024
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да је Резолуција о геноциду у Сребреници пораз, пре свега, бошњачке политике и да то говори да су бошњачке политике - на погрешној страни. „Требало је да буду политике… »
Радио сто плус 26.05.2024
“Требало је да буду политике договарања са нама, а не послушништво према странцима, Американцима и Немцима”, написао је Додик у прегледу недеље на друштвеној мрежи Инстаграм. Према његовим речима, “они су са њима, јер мисле… »
Нови магазин 26.05.2024
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да је Резолуција о геноциду у Сребреници пораз, пре свега, бошњачке политике и да то говори да су бошњачке политике - на погрешној страни. "Требало је да буду политике… »
Додик: Резолуција о Сребреници пораз бошњачке политике, Срби морају да кажу доста
Инсајдер 26.05.2024
Резолуција о Сребреници је пораз, пре свега, бошњачке политике и то говори да су бошњачке политике на погрешној страни, поручио је данас председник Републике Српске Милорад Додик. Он је рекао и да би те политике 'требало да… »
Додик: Ми Срби морамо да кажемо - доста
Б92 26.05.2024
Резолуција о Сребреници је пораз, пре свега, бошњачке политике и то говори да су бошњачке политике на погрешној страни, поручио је данас председник Републике Српске Милорад Додик. Он је рекао и да би те политике "требало да… »
РТВ 26.05.2024
БАЊАЛУКА - Резолуција о Сребреници је пораз, пре свега, бошњачке политике и то говори да су бошњачке политике на погрешној страни, поручио је данас председник Републике Српске Милорад Додик. Он је рекао и да би те политике… »
Недељник 26.05.2024
Резолуција о Сребреници је пораз, пре свега, бошњачке политике и то говори да су бошњачке политике на погрешној страни, поручио је председник Републике Српске Милорад Додик, а преноси РТС. Додик је рекао и да би те политике… »
РТС 26.05.2024
Резолуција о Сребреници је пораз, пре свега, бошњачке политике и то говори да су бошњачке политике на погрешној страни, поручио је председник Републике Српске Милорад Додик. Милорад Додик је рекао и да би те политике "требало… »
Додик: Резолуција о Сребреници је пораз бошњачке политике, немамо више ниједан разлог да им верујемо
Правда 26.05.2024
Резолуција о Сребреници је пораз, пре свега, бошњачке политике и то говори да су бошњачке политике на погрешној страни. Требало је да буду политике договарања са нама, а не послушништво према странцима, Американцима и Немцима… »
Додик: Ми Срби морамо да кажемо — доста
Спутник 26.05.2024
Резолуција о Сребреници је пораз, пре свега, бошњачке политике и то говори да су бошњачке политике на погрешној страни, изјавио је председник Републике Српске Милорад Додик и поручио да Срби морају да кажу — доста. „Требало је… »
Ми Срби морамо да кажемо - доста: Додик: Резолуција о Сребреници је пораз бошњачке политике (видео)
Вечерње новости 26.05.2024
РЕЗОЛУЦИЈА о Сребреници је пораз, пре свега, бошњачке политике и то говори да су бошњачке политике на погрешној страни. Фото: Принтскрин/РТРС Требало је да буду политике договарања са нама, а не послушништво према странцима… »
Бурно у БиХ због Резолуције о Сребреници: Додик посегао за већ виђеном идејом, Американци узвратили оштром поруком (видео)
Блиц 26.05.2024
Да ће Резолуција о Сребреници узнемирити духове у региону било је јасно и уочи њеног усвајања. Република Српска и њен председник Милорад Додик оштро су реаговали и најавили предлог за мирно разилажење Босне и Херцеговине… »
Вести дана »
Почела пријава нелегалних објеката, до 13х стигло више од 7.000 пријава
РТВ пре 0 минутајош 121 повезана
Одржан састанак Зеленског са европским лидерима о мировном плану за Украјину
Бета пре 25 минутајош 72 повезане