Повезане вести

Гвардиола гледао Дончића из првог реда: Ево за кога је у финалу навијао славни тренер (видео)

Гвардиола гледао Дончића из првог реда: Ево за кога је у финалу навијао славни тренер (видео)

Вечерње новости 07.06.2024
Кошаркаши Бостон Селтикса повели су у великом финалу НБА лиге са 1:0 након што су у првом мечу декласирали екипу Даласа 107:89. Фото: Профимедиа Легендарни шпански тренер Пеп Гвардиола био је гост прве утакмице НБА финала, те је… »
Европљани се поигравали у НБА финалу ВИДЕО

Европљани се поигравали у НБА финалу ВИДЕО

Б92 07.06.2024
Бостон је повео у великом финалу НБА лиге, а први дуел са Далас Мавериксима обележила су двојица Европљана. Кристапс Порзингис је заблистао као резервиста постигавши 20 поена уз 6 скокова за свега 21 минут игре. Осим тога, имао… »
Браун и Порзингис нокаутирали Мавериксе, Селтиксима први меч!

Браун и Порзингис нокаутирали Мавериксе, Селтиксима први меч!

Спортске.нет 07.06.2024
Кошаркаши Бостона повели су са 1:0 против Даласа у финалној серији НБА лиге, пошто су вечерас на свом терену славили резултатом 107:89. Селтикси су средином друге деонице стигли до максималних плус 29, али се Далас није предавао… »
Селтикси разбили мавериксе: Дончић није могао сам против свих! (видео)

Селтикси разбили мавериксе: Дончић није могао сам против свих! (видео)

Хот спорт 07.06.2024
Мораће још играча у Даласу да проради ако желе да парирају оваквом Бостону Бостон Селтикси су започели велико финале НБА лиге с импозантном победом над Далас Мавериксима резултатом 107:89. Иако је Лука Дончић пружио свој… »
Дончић: "Европске утакмице су ме спремале за највећу сцену"

Дончић: "Европске утакмице су ме спремале за највећу сцену"

Спортске.нет 07.06.2024
Први меч великог НБА финала за Луку Дончића прошао је у знаку његове добре партије са 30 поена, али и пораза Даласа 107:89 у Бостону. Одличан повратнички меч одиграо је Кристапс Порзингис са 20 поена, иначе бивши саиграч Дончића… »
Бостон прегазио Далас у првој утакмици финала: Дончић без праве подршке у "ТД Гардену"

Бостон прегазио Далас у првој утакмици финала: Дончић без праве подршке у "ТД Гардену"

Еуроневс 07.06.2024
Није било никакве неизвесности у првом мечу НБА финала. Бостон Селтикси су савладали Далас Мевериксе 107:89 (37:20, 26:22, 23:24, 21:23) и тако повели са 1:0 у серији и пришли корак ближе освајању титуле. Најефикаснији у… »
Дончић: Желите да кажем да немамо самопоуздања?

Дончић: Желите да кажем да немамо самопоуздања?

Б92 07.06.2024
Лука Дончић није био претерано расположен за питања после пораза од Бостона у првој утакмици финалне серије НБА. Бостон је искористио слабију игру Даласа и славио са 107:89. Свега девет асистенција, то је учинак Маверикса… »
Бостон „разбио“ Далас за 20 минута, Порзингис украо шоу!

Бостон „разбио“ Далас за 20 минута, Порзингис украо шоу!

Спорт клуб 07.06.2024
Седам дана чекало се на почетак великог НБА финала, али је оно потрајало само неких 20-ак минута. Уз маестралну партију потпуно опорављеног Кристапса Порзингиса, који је 18 од 20 поена постигао у првом полувремену, кошаркаши… »
Дончић газио Бостон, али није имао са Ким: Кајри опет заказао у Бостону, Селтикси воде 1:0!

Дончић газио Бостон, али није имао са Ким: Кајри опет заказао у Бостону, Селтикси воде 1:0!

Мондо 07.06.2024
Кајри Ирвинг поново не уме да одигра добро у Бостону. Кајри Ирвинг поново не уме да одигра добро у Бостону. Доминирао је Лука Дончић, али узалуд! Убацио је 30 поена уз чак 10 скокова и уписао нови дабл-дабл у плејофу, али је први… »
Дончић ипак не може сам: Бостон Селтикси славили у првој утакмици финала НБА лиге

Дончић ипак не може сам: Бостон Селтикси славили у првој утакмици финала НБА лиге

Данас 07.06.2024
Ни 30 поена Луке Дончића није било довољно за Далас против расположених Бостон Селтикса, који су победили у првој финалној утакмици НБА лиге резултатом 107:89 и тако пришли на корак ближе титули коју чекају већ 16 година. Првих… »
Бостон направио први корак ка НБА титули, Порзингисова сурова "освета" Даласу

Бостон направио први корак ка НБА титули, Порзингисова сурова "освета" Даласу

Глас Америке 07.06.2024
БОСТОН — Кошаркаши Бостона повели су са 1:0 у финалу плеј-офа НБА лиге против Далас Маверикса, пошто су у првој утакмици серије на свом терену убедљиво савладали Далас Мавериксе са 107:89. Џејлен Браун је био најефикаснији у… »
Дончић не може сâм - Бостон прегазио Далас на старту финала!

Дончић не може сâм - Бостон прегазио Далас на старту финала!

Б92 07.06.2024
Кошаркаши Бостон Селтикса победили су Далас Мевериксе 107:89 у првој утакмици великог финала НБА лиге. Селтикси су прегазили Мевериксе на старту серије, чиме су послали снажну поруку екипи Џејсона Кида. Лука Дончић је испоручио… »

Вести дана »