Povezane vesti
Voditeljka otkrila kako je preživela smrt muža: Iznenada je preminuo na letovanju
Svet plus 10.06.2024
Voditeljka Jelena Djordjević Popović, tokom letovanja u Grčkoj, doživela je porodičnu tragediju, kada joj je iznenada preminuo muž. Voditeljka RTS-a, nalazila se sa ćerkom i suprugom na moru, a onda su obe doživele traumu, zbog koje su morale da… »
"Mislila sam da se šali, a onda je došla Hitna pomoć" Voditeljki RTS-a muž umro na letovanju, izgovorila reči koji…
Kurir 10.06.2024
Voditeljka RTS-a Jelena Popović progovorila je o gubitku supruga koji je iznenada umro dok su sa ćerkom Anom bili na letovanju u Grčkoj. Voditeljka Jelena Popović priznala je da su ona i ćerka morale da idu na psihoterapije kako bi lakše prebrodile… »
"Mislila sam da se šali, a onda sam shvatila da nema spasa": Voditeljki RTS-a muž umro dok su bili na letovanju: Kada su joj…
Blic 10.06.2024
Voditeljka RTS-a Jelena Popović progovorila je o gubitku supruga koji je iznenada umro dok su sa ćerkom Anom bili na letovanju u Grčkoj. Voditeljka Jelena Popović priznala je da su ona i ćerka morale da idu na psihoterapije kako bi lakše prebrodile… »
Vesti dana »

Novinarima pušteni snimci iz LRAD uređaja: Kako zvuče glasovna upozorenja policije? (VIDEO)
Euronews pre 1 satjoš 32 povezane

Protest dela prosvetnih radnika u Beogradu: Okupili se ispred Ministarstva prosvete, policija obezbeđivala skup
Kurir pre 1 satjoš 22 povezane

Žandarm tvrdi za Danas: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno u subotu na protestu
Danas pre 4 satijoš 12 povezanih

Selektor Srbije utučen posle velike pobede: “Kad sam čuo da je moj saigrač Andrija Delibašić preminuo…”
Telegraf pre 18 minutajoš 42 povezane