Повезане вести

Пикси због тадићеве изјаве остао без текста на конференцији: Селектор Орлова шокиран: "Ух, то није добро ако је то рекао"

Пикси због тадићеве изјаве остао без текста на конференцији: Селектор Орлова шокиран: "Ух, то није добро ако је то рекао"

Курир 16.06.2024
Селектор Србије Драган Стојковић Пикси обратио се новинарима након пораза од Енглеске у првом колу групне фазе Европског првенства. Капитен Душан Тадић данас је ушао у игру средином другог полувремена. "Тешко сам поднео одлуку да… »
Пикси: Боли ме пораз од Енглеске, нисмо награђени за добру игру

Пикси: Боли ме пораз од Енглеске, нисмо награђени за добру игру

РТС 16.06.2024
Боли ме пораз против Енглеске, јер нисмо награђени голом за добру игру, каже селектор Србије Драган Стојковић Пикси након пораза од Енглеске 1:0 у првом колу групе Ц на Европском првенству. Наводи да му се свидео карактер… »
Србија поражена на отварању Европског првенства: Енглези бољи за мање од једног гола

Србија поражена на отварању Европског првенства: Енглези бољи за мање од једног гола

Недељник 16.06.2024
Фудбалери Србије поражени су вечерас у Гелзенкирхену од репрезентације Енглеске резултатом 1:0. Од самог почетка утакмице репрезентација Србије имала је огромних проблема у освајању поседа, па тако у првих пет минута наши… »
Капитену тешко пало што није почео против Енглеза: Ја сам најбољи играч овог тима, али ако он мисли да Душан Тадић треба да…

Капитену тешко пало што није почео против Енглеза: Ја сам најбољи играч овог тима, али ако он мисли да Душан Тадић треба да…

Данас 16.06.2024
Док је селектор Србије Драган Стојковић пред камерама РТС слагао своје утиске из утакмице с Енглезима, у другој столици је седео Душан Тадић, који је затим добио реч. То што капитен наше репрезентације није играо од почетка већ… »
Најбољи сам играч овог тима, рекао сам и селектору! Тадићу тешко пала клупа: Капитен сам, лидер, најспремнији...

Најбољи сам играч овог тима, рекао сам и селектору! Тадићу тешко пала клупа: Капитен сам, лидер, најспремнији...

Мондо 16.06.2024
Капитен Србије емотивно разговарао са новинаима после утакмице. Од репортера МОНДА са Европског првенства, Милутина Вујичића. Капитен Србије емотивно разговарао са новинаима после утакмице. Од репортера МОНДА са Европског… »
Пикси о Тадићу: "Није добро ако је то рекао" ВИДЕО

Пикси о Тадићу: "Није добро ако је то рекао" ВИДЕО

Б92 16.06.2024
Селектор Србије Драган Стојковић Пикси прокоментарисао је изјаву Душана Тадића после меча са Енглеском. Тадић је био љут што је меч започео са клупе и у игру је ушао тек у 61. минуту. "Причао сам са мистером наравно, имамо добру… »
Ех, да је ово ушло! Одличан шут влаховића и још боља одбрана пикфорда! Погледајте шансу Орлова за изједначење, велика…

Ех, да је ово ушло! Одличан шут влаховића и још боља одбрана пикфорда! Погледајте шансу Орлова за изједначење, велика…

Курир 16.06.2024
Фудбалери Србије изгубили су од Енглеске минималним резултатом у склопу првог кола групне фазе Европског првенства. Примили су Орлови гол у раној фази меча, да би у наставку коначно заиграли и изгледали све боље на терену… »
Тадић: Најбољи сам играч овог тима, тешко сам то прихватио

Тадић: Најбољи сам играч овог тима, тешко сам то прихватио

Спорт клуб 16.06.2024
Капитен репрезентације Србије Душан Тадић није крио разочарање због одлуке селектора Стојковића да не игра од првог минута на мечу са Енглеском. „Осети победу“ Тадић је у изјави за РТС признао колико му је било тешко што неће… »
Пикси одговорио на изјаву Душана Тадића о његовом неигрању: "Ууу, то није добро, ако је то рекао..."

Пикси одговорио на изјаву Душана Тадића о његовом неигрању: "Ууу, то није добро, ако је то рекао..."

Телеграф 16.06.2024
Селектор Србије је остао у чуду. Фудбалска репрезентација Србије је поражена од Енглеске у првом мечу на Европском првенству у Немачкој са 1:0, док је после самог меча једну помало чудну изјаву имао и Душан Тадић, иначе капитен… »
Раде Богдановић одушевљен изјавом Душана Тадића: "Прави капитен! Ово никад нисам чуо од српских фудбалера"

Раде Богдановић одушевљен изјавом Душана Тадића: "Прави капитен! Ово никад нисам чуо од српских фудбалера"

Телеграф 16.06.2024
Он је истакао да су сада шансе за пролаз много веће. Фудбалска репрезентација Србије је поражена од Енглеске са 1:0, док је наша нација остала помало и у чуду што је Душан Тадић остао на клупи, а чак је и он сам имао коментар на… »
Пикси незадовољан исходом против Енглеске: "Ма, каква бура! Напредовали смо од Бразила, мање смо изгубили"

Пикси незадовољан исходом против Енглеске: "Ма, каква бура! Напредовали смо од Бразила, мање смо изгубили"

Телеграф 16.06.2024
Селектор се обраћа медијима после првог меча. Фудбалска репрезентација Србије поражена је од Енглеске на старту Еура минималним резултатом, а за све је заслужан погодак Џуда Белингема из ране фазе утакмице из 13. минута. Тиме је… »
Да ли је Србија оштећена за пенал против Енглеске? Митровић добио ударац у ногу!

Да ли је Србија оштећена за пенал против Енглеске? Митровић добио ударац у ногу!

Телеграф 16.06.2024
Сумњиво... Врло неизвестан меч одиграла је Србија на старту Европског првенства иако се очекивало да ће Енглези бити далеко убедљивији са лоптом на терену. "Горди Албион" ипак сачувао рано вођство и победио 1:0. Након слабе… »
Србија поражена од Енглеске на Европском првенству

Србија поражена од Енглеске на Европском првенству

Радио 021 16.06.2024
Фудбалери Србије поражени су од Енглеске резултатом 1:0 на Европском првенству у Немачкој. Једини гол на мечу постигао је Белингем у 13. минуту. Први меч Србије на Европском првенству после 24 године није прошао слављенички… »
Вучић: Драги фудбалери, хвала за велику борбу

Вучић: Драги фудбалери, хвала за велику борбу

ИндексОнлине 16.06.2024
БЕОГРАД – Председник Србије Александар Вучић захвалио је фудбалским репрезентативцима Србије после пораза од Енглеске (0:1) у првом колу групе Ц Европског првенства у Немачкој. “Драги наши фудбалери, хвала за велику борбу. Бићемо… »
Пикси: Тешко ми је пао пораз, нисмо награђени за добру игру

Пикси: Тешко ми је пао пораз, нисмо награђени за добру игру

Недељник 16.06.2024
Селктор репрезентације Србије Драган Стојковић био је разочаран, али не и незадовољан после пораза од Енглеске на старту Европског првенства у Немачкој. Орлови су изгубили минималним резултатом од једног од фаворита такмичења… »
Пораз Србије од Енглеске на старту Европског првенства, одлучио гол Белингема

Пораз Србије од Енглеске на старту Европског првенства, одлучио гол Белингема

ИндексОнлине 16.06.2024
ГЕЛЗЕНКИРХЕН – Фудбалска репрезентација Србије поражена је вечерас у Гелзенкирхену од селекције Енглеске резултатом 1:0 (1:0) у мечу првог кола групе Ц на Европском првенству у Немачкој. Једини гол на утакмици постигао је Џуд… »
Тадић: Најбољи сам играч овог тима, тешко сам прихватио то што нисам почео утакмицу

Тадић: Најбољи сам играч овог тима, тешко сам прихватио то што нисам почео утакмицу

Недељник 16.06.2024
Капитен репрезентације Србије Душан Тадић није крио разочарање због одлуке селектора Драгана Стојковића да не игра од првог минута на мечу са Енглеском. Тадић је у изјави за РТС признао колико му је било тешко што неће бити… »
Фудбалери Србије изгубили од Енглеске на Европском првенству

Фудбалери Србије изгубили од Енглеске на Европском првенству

Инсајдер 16.06.2024
Фудбалска репрезентација Србије поражена од селекције Енглеске резултатом 1:0 у мечу првог кола групе Ц на Европском првенству у Немачкој. Једини гол на утакмици постигао је Џуд Белингем у 13. минуту. У првом мечу првог кола… »
Митровић: Можда смо заслужили више, недостајао је завршни пас

Митровић: Можда смо заслужили више, недостајао је завршни пас

Радио сто плус 16.06.2024
“Мислим да смо одиграли добру утакмицу, можда смо заслужили мало више, али то је фудбал. Друго полувреме је било јако добро, у другом смо се пробудили после примљеног гола и кренули офанзивније. Зависи од нас. То је што је… »
Стојковић: Немамо чега да се стидимо

Стојковић: Немамо чега да се стидимо

“Размишљам како нисмо победили. Дошли смо у Гелзенкирхен да победимо велику Енглеску, тај велики тим. Фрустрација је знак да ми није свеједно. Није ми жао, него ми је криво, после квалитетне и храбре игре нисмо награђени бодом… »
Митровић и Тадић сложни: Заслужили смо нешто више из ове утакмице

Митровић и Тадић сложни: Заслужили смо нешто више из ове утакмице

Еуроневс 16.06.2024
Фудбалери Србије су поражени од Енглеске 1:0 (1:0) у првом колу групе Ц на Европско првенству у Немачкој. Једини погодак на мечу је постигао Џуд Белингем у 13. минуту, а "орлови" су заиграли знатно боље након примљеног гола… »
"Орлови" на скенеру Курира: Павловићу, тако се гине за Србију! Влаховић од очаја до сјаја, ево ко је тотално подбацио!

"Орлови" на скенеру Курира: Павловићу, тако се гине за Србију! Влаховић од очаја до сјаја, ево ко је тотално подбацио!

Курир 16.06.2024
Фудбалска репрезентација Србије завршила је прву утакмицу на Еуру у Немачкој, а на скенеру Курира нашли су се сви играчи који су добили шансу у поразу од Енглеске (1:0). Предраг Рајковић: 7 Неми посматрач утакмице у првом… »
Тешко ми је пало, а једно најтеже! Пикси само гледао у једну тачку: Ма, каква еуфорија!

Тешко ми је пало, а једно најтеже! Пикси само гледао у једну тачку: Ма, каква еуфорија!

Мондо 16.06.2024
Селектор Србије неће моћи да тако лако избрише из памћења пораз од Енглеске упркос храброј игри "орлова". Селектор Србије неће моћи да тако лако избрише из памћења пораз од Енглеске упркос храброј игри "орлова". Фудбалска… »
Прве речи пиксија после пораза од Енглеске! "Нема чега да се стидимо, ова екипа може много и то ћемо показати у следећој…

Прве речи пиксија после пораза од Енглеске! "Нема чега да се стидимо, ова екипа може много и то ћемо показати у следећој…

Курир 16.06.2024
Фудбалери Србије поражени су од Енглеске резултатом 0:1 у утакмици 1. кола групе Ц на Европском првенству у Немачкој. Након утакмице, утиске је сумирао селектор репрезентације Србије, Драган Стојковић Пикси. - Исфрустрираност… »
Срамна провокација испред наше трибине! Докле ће УЕФА имати двоструке аршине? Новинар лажне државе Косово показивао двоглавог…

Срамна провокација испред наше трибине! Докле ће УЕФА имати двоструке аршине? Новинар лажне државе Косово показивао двоглавог…

Курир 16.06.2024
Фудбалска репрезентација Србије поражена је од Енглеске резултатом 1:0 на отварању Европског првенства, а уочи овог меча видели смо и срамну провокацију новинара лажне државе Косово. Арлинд Садику провоцирао је навијаче Србије… »
Пикси полудео због једне одлуке, није могао да се смири! Пришао четвртом судији и упитао га "Зашто, зашто?!" видео

Пикси полудео због једне одлуке, није могао да се смири! Пришао четвртом судији и упитао га "Зашто, зашто?!" видео

Курир 16.06.2024
Фудбалери Србије поражени су од Енглеске резултатом 0:1 у утакмици 1. кола групе Ц на Европском првенству у Немачкој. У једном моменту, селектор Орлова, Драган Стојковић Пикси, добио је жути картон због протеста код четвртог… »
"Ако будемо играли овако проћи ћемо групу": Рајковић задовољан упркос поразу

"Ако будемо играли овако проћи ћемо групу": Рајковић задовољан упркос поразу

Телеграф 16.06.2024
Једини гол постигао је Џуд Белингем у 13. минуту, али и поред тога треба истаћи да је Предраг Рајковић, голман наше селекције имао неколико сјајних интервенција. Фудбалска репрезентација Србије поражена је од селекције Енглеске… »
Ево шта значи прослава гола играча Енглеске против Србије: Сада је све јасно...

Ево шта значи прослава гола играча Енглеске против Србије: Сада је све јасно...

Телеграф 16.06.2024
Стрелац говорио на конференцији. Један гол у мрежи Србије пресудио је нашој екипи на страту Европског првенства у фудбалу у Немачкој. Енглеска је за толико била боља у утакмици са малим бројем удараца и слављем кренула у поход… »
"Играли смо против главног фаворита Еура, а љути смо што смо изгубили": Миленковић анализирао Енглезе

"Играли смо против главног фаворита Еура, а љути смо што смо изгубили": Миленковић анализирао Енглезе

Телеграф 16.06.2024
Није био најсрећнији првотимац Србије. Нажалост, фудбалска репрезентација Србије поражена је од Енглеске на отварању Еура, а за све је заслужан гол Џуда Белингема из ране фазе утакмице из 13. минута. После тога, Србија је… »
Какве речи Душана Тадића, упутио поруку Пиксију: "Требало је да почнем, капитен сам и најбољи играч тима"

Какве речи Душана Тадића, упутио поруку Пиксију: "Требало је да почнем, капитен сам и најбољи играч тима"

Телеграф 16.06.2024
Веома јаке речи Тадића. Фудбалска репрезентација Србије се није добро провела на првом мечу Европског првенства, где смо поражени од Енглеске са 1:0, међутим, сама игра Орлова је била донекле за подигнуту главу, пошто су… »
Пиксијеве прве речи после пораза Србије од Енглеске: "Размишљам како нисмо победили... Нема везе, вратиће се"

Пиксијеве прве речи после пораза Србије од Енглеске: "Размишљам како нисмо победили... Нема везе, вратиће се"

Телеграф 16.06.2024
Селектор је тешко поднео пораз. Фудбалска репрезентација Србије поражена је од Енглеске на старту Европског првенства, а једини гол постигао је Џуд Белингем у 13. минуту меча. У разговору за РТС одмах после утакмице, Драган… »
Енглези против Србије оборили рекорд Европских првенстава: Постали су први тим у историји који је ово успео

Енглези против Србије оборили рекорд Европских првенстава: Постали су први тим у историји који је ово успео

Телеграф 16.06.2024
Изабраници Драгана Стојковића Пиксија показали су да и поред пораза, могу да се носе и са најбољим екипама, а Орловима је пресудио погодак који је постигао Џуд Белингем у 13. минуту. Фудбалска репрезентација Србије поражена је… »
Шта енглески медији пишу после победе над Србијом? "и дишите... Издржали смо нервозно друго полувреме"

Шта енглески медији пишу после победе над Србијом? "и дишите... Издржали смо нервозно друго полувреме"

Телеграф 16.06.2024
Занимљиви су наслови у енглеској штампи. Фудбалска репрезентација Србије доживела је минималан пораз од Енглеске у утакмици првог кола Групе Ц на Еуру у Гелзенкирхену, а једини стрелац био је Џуд Белингем у раној фази утакмице… »
"Онај Кејн ништа није освојио, селектор "смрди": Раде Богдановић брутално испрозивао Енглезе после Србије

"Онај Кејн ништа није освојио, селектор "смрди": Раде Богдановић брутално испрозивао Енглезе после Србије

Телеграф 16.06.2024
Оштро по "Гордом Албиону" Фудбалери Србије изгубили су од Енглеске 1:0 у првом мечу на Европском првенству наше селекције после 24 године паузе. Утисак је доста бољи од онога што су многи очекивали и ово може да охрабри пред два… »
Пенал или не? Спорна одлука на штету Србије запалила друштвене мреже: Митровић је био у шанси, да ли је и фаулиран? (ВИДЕО)…

Пенал или не? Спорна одлука на штету Србије запалила друштвене мреже: Митровић је био у шанси, да ли је и фаулиран? (ВИДЕО)…

Курир 16.06.2024
Сумњива ситуација догодила се у 61. минуту меча Србије и Енглеске када је у петерцу "гордог албиона" срушен Александар Митровић, а судија Данијеле Орсато није свирао пенал. Митровић је био у гол шанси, контакт је дефинитивно… »
Лепа као бог, а он неће децу с њом! Ову лепотицу шета енглески фудбалер Џуд Белингем који је дао гол Србији

Лепа као бог, а он неће децу с њом! Ову лепотицу шета енглески фудбалер Џуд Белингем који је дао гол Србији

Мондо 16.06.2024
Џуд Белингем дао је први гол у мечу Енглеске и Србије, а ово је лепотица са којом је у вези. Џуд Белингем дао је први гол у мечу Енглеске и Србије, а ово је лепотица са којом је у вези. Док Енглеска учествује на Европском… »
Пикси "полудео" на четвртог судију после низа одлука Орсата: Добио је жути картон, понављао само једну реч

Пикси "полудео" на четвртог судију после низа одлука Орсата: Добио је жути картон, понављао само једну реч

Телеграф 16.06.2024
Изнервирао се поштено наш селектор. Селектор репрезентације Србије, Драган Стојковић Пикси "зарадио" је жути картон у завршници утакмице са Енглеском, а пошто се изнервирао због одлука италијанског судије Данијелеа Орсата. Он је… »
Прво полувреме: Лош старт Србије против Енглеске

Прво полувреме: Лош старт Србије против Енглеске

Радио 021 16.06.2024
Фудбалери Србије губе од Енглеске, резултатом 1:0, после првог полувремена. Србија није добро започела свој наступ на Европском првенству, на који је чекала 24 године. Првих 45 минута обележила је безидејност тима који са клупе… »
Сраман потез белингема! Нападач Енглеске намерно ударио Костића! Српски репрезентативац полудео због тога, умало да настане…

Сраман потез белингема! Нападач Енглеске намерно ударио Костића! Српски репрезентативац полудео због тога, умало да настане…

Курир 16.06.2024
Фудбалери Србије и Енглеске тренутно играју меч првог кола групне фазе Европског првенства. Овај меч није добро почео по Орлове, пошто је Предраг Рајковић већ у 12. минуту морао да вади лопту из мреже! Вокер је лепо избацио Саку… »
Штета! Мало је фалило да Митровић поравна резултат: Погледајте шансу у којој се нашао српски нападач! Видео

Штета! Мало је фалило да Митровић поравна резултат: Погледајте шансу у којој се нашао српски нападач! Видео

Курир 16.06.2024
Фудбалери Србије и Енглеске тренутно играју меч првог кола групне фазе Европског првенства. Овај меч није добро почео по Орлове, пошто је Предраг Рајковић већ у 12. минуту морао да вади лопту из мреже! Вокер је лепо избацио Саку… »
Погледајте како је Белингем шокирао Орлове! Наша одбрана није дуго издржала - нападач Реала показао због чега је класа од…

Погледајте како је Белингем шокирао Орлове! Наша одбрана није дуго издржала - нападач Реала показао због чега је класа од…

Курир 16.06.2024
Велики кикс организатора пред меч Србије! Огромна срамота Немаца - заборавили име једном фудбалеру! Фото

Велики кикс организатора пред меч Србије! Огромна срамота Немаца - заборавили име једном фудбалеру! Фото

Курир 16.06.2024
Изабраници Драгана Стојковића вечерас од 21 сат играју први меч Европском првенству у Немачкој. У првом колу групне фазе ривал нашој селекцији биће Енглеска. Неколико минута пре почетка меча организатори су направили велики кикс… »
Сајбер напад на јавну телевизију током утакмице против Холандије

Сајбер напад на јавну телевизију током утакмице против Холандије

Н1 Инфо 16.06.2024
Сајт спортског канала пољске јавне телевизије ТВП Спорт био је мета сајбер напада током данашње утакмице Пољска-Холандија, а то је спречило неке гледаоце да прате прво полувреме, саопштила је та телевизија. „Око 15.00 пољска… »
У Пољској сајбер напад на јавну ТВ током утакмице против Холандије

У Пољској сајбер напад на јавну ТВ током утакмице против Холандије

Слободна Европа 16.06.2024
Сајт спортског канала пољске јавне телевизије ТВП Спорт био је мета сајбер напада током утакмице Пољска-Холандија, а то је спречило неке гледаоце да прате прво полувреме, саопштила је та телевизија 16. јуна. "Око 15.00 пољска… »
У Пољској сајбер напад на јавну телевизију током утакмице против Холандије

Инсајдер 16.06.2024
Сајт спортског канала пољске јавне телевизије ТВП Спорт био је мета сајбер напада током данашње утакмице Пољска-Холандија, а то је спречило неке гледаоце да прате прво полувреме, саопштила је та телевизија. 'Око 15.00 пољска… »
Дешан опрезан пред премијеру триколора: Француски селектор упозорио на интензитет Аустрије пре сутрашње утакмице

Дешан опрезан пред премијеру триколора: Француски селектор упозорио на интензитет Аустрије пре сутрашње утакмице

Курир 16.06.2024
Аустрија игра са великим интензитетом и врши притисак, упозорио је вечерас селектор француске фудбалске репрезентације Дидије Дешан пре сутрашње утакмице првог кола Европског првенства у Немачкој. "Гледао сам готово цео меч… »

Нови магазин 16.06.2024
Сајт спортског канала пољске јавне телевизије ТВП Спорт био је мета сајбер напада током данашње утакмице Пољска-Холандија, а то је спречило неке гледаоце да прате прво полувреме, саопштила је та телевизија. "Око 15.00 пољска… »
Холандија није кажњена за промашаје против Пољске! Куман: Морамо да будемо ефикаснији

Холандија није кажњена за промашаје против Пољске! Куман: Морамо да будемо ефикаснији

Курир 16.06.2024
Селектор фудбалске репрезентације Холандије Роналд Куман рекао је данас да је његова екипа требало убедљивије да води на полувремену против Пољске на Европском првенству и да ће у наредној утакмици против Француске морати да… »
Куман: Морамо да будемо ефикаснији

Куман: Морамо да будемо ефикаснији

“Требало је да водимо 4:1 на крају првог полувремена, али то је била наша грешка, нисмо успели да постигнемо гол. Пољаци су умало постигли и други гол, али имали смо среће, на крају смо успели да постигнемо голове”, рекао је… »

Вести дана »