Povezane vesti
Koja pića treba da pijete, a koja je bolje da izbegavate na visokim temperaturama?
N1 Info 20.06.2024
Umorni ste od pijaće vode tokom toplotnog talasa i još uvek želite da ostanete hidrirani i da brinete o svom telu? Sigurno se pitate da li postoje druga pića koja su bar toliko dobra za naše telo kao voda. Voda je naravno broj jedan kada je u pitanju… »
Koja pića treba da pijete, a koja je bolje da izbegavate na visokim temperaturama?
Vesti online 20.06.2024
Umorni ste od pijaće vode tokom toplotnog talasa i još uvek želite da ostanete hidrirani i da brinete o svom telu? Sigurno se pitate da li postoje druga pića koja su bar toliko dobra za naše telo kao voda. Mleko Voda sa ukusom Voćni sokovi Lubenica… »
Ako vam je vruće, pijte čaj: Zvuči potpuno suludo, ali kad vidite koliko osvežava, odmah ćete uzeti jedan
Kurir 20.06.2024
Kad želimo da se osvežimo, uzimamo često ledeno hladnu vodu, ali to i nije najbolje rešenje. Osim toga, ovih dana treba izbegavati i previše kafe i alkohol. Telo će najbolje piti vodu sobne temperature, zato je bolje piti takvu, a ne onu iz frižidera… »
Vesti dana »
Ja sam trenirao u jeku borbe, zahvalan sam što uopšte i mogu da sedim ovde danas: Nikola Topić progovorio o pobedi nad karcinomom i povratku košarci!
Hot sport pre 30 minutajoš 25 povezanih
Na leto je tim pravljen isključivo da bi se ostvarili uspesi u međunarodnim takmičenjima?! Đoan Penjaroja ogolio situaciju u Partizanu posle proaza od Mege!
Hot sport pre 45 minutajoš 22 povezane
Sindikati GSP ‘Beograd’: Šapić izneo netačne podatke o broju novih vozila i vozača
Radio sto plus pre 20 minutajoš 16 povezanih
AMSS: Opasnost od klizavih deonica zbog slabog snega i jutarnjeg mraza
Radio 021 pre 20 minutajoš 10 povezanih