Повезане вести

"Камо среће да сам спонзоруша и да сам га искористила" Ања Бла о раскиду: "Доброта ми се обила о главу, он није био спреман…

"Камо среће да сам спонзоруша и да сам га искористила" Ања Бла о раскиду: "Доброта ми се обила о главу, он није био спреман…

Блиц 02.07.2024
Ања Бла и Бака Прасе су ставили тачку на дугогодишњу везу, након чега се инфлуенсерка огласила и открила детаље раскида. Наиме, Ања је навела да је Баки Прасету увек била највећа подршка, међутим како је рекла он свој "тест"… »
Раскинули Ања Бла и Бака Прасе: Она се огласила и открила разлог: "Постала сам му препрека! Он свој "тест" није прошао"

Раскинули Ања Бла и Бака Прасе: Она се огласила и открила разлог: "Постала сам му препрека! Он свој "тест" није прошао"

Блиц 02.07.2024
Инфлуенсерка Ања Благојевић, познатија као Ања Бла, и јутјубер Богдан Илић, познатији као Бака Прасе, су наводно раскинули. Наиме, Ања се огласила на друштвеним мрежама где је написала разлоге раскида са дугогодишњим дечком… »
Да ли ико више може да им верује?! Раскинули Ања Бла и Бака Прасе, опет! Огласила се инфлуенсерка: Овај тест није прошао!

Да ли ико више може да им верује?! Раскинули Ања Бла и Бака Прасе, опет! Огласила се инфлуенсерка: Овај тест није прошао!

Курир 02.07.2024
Инфлуенсерка Ања Благојевић, познатија као Ања Бла, и јутјубер Богдан Илић, познатији као Бака Прасе, наводно су раскинули, опет. Наиме, Ања се огласила на друштвеним мрежама где је написала разлоге раскида са дугогодишњим… »

Вести дана »