Повезане вести
"Камо среће да сам спонзоруша и да сам га искористила" Ања Бла о раскиду: "Доброта ми се обила о главу, он није био спреман…
Блиц 02.07.2024
Ања Бла и Бака Прасе су ставили тачку на дугогодишњу везу, након чега се инфлуенсерка огласила и открила детаље раскида. Наиме, Ања је навела да је Баки Прасету увек била највећа подршка, међутим како је рекла он свој "тест"… »
Раскинули Ања Бла и Бака Прасе: Она се огласила и открила разлог: "Постала сам му препрека! Он свој "тест" није прошао"
Блиц 02.07.2024
Инфлуенсерка Ања Благојевић, познатија као Ања Бла, и јутјубер Богдан Илић, познатији као Бака Прасе, су наводно раскинули. Наиме, Ања се огласила на друштвеним мрежама где је написала разлоге раскида са дугогодишњим дечком… »
Да ли ико више може да им верује?! Раскинули Ања Бла и Бака Прасе, опет! Огласила се инфлуенсерка: Овај тест није прошао!
Курир 02.07.2024
Инфлуенсерка Ања Благојевић, познатија као Ања Бла, и јутјубер Богдан Илић, познатији као Бака Прасе, наводно су раскинули, опет. Наиме, Ања се огласила на друштвеним мрежама где је написала разлоге раскида са дугогодишњим… »
Вести дана »
Мирно јутро, али промена је на Прагу Не верујте данашњем сунцу вечерас почиње пад температуре
Дневник пре 41 минутајош 11 повезаних
Трамп потписао закон који одобрава објављивања досијеа Џефрија Епстајна
Телеграф пре 1 сатјош 10 повезаних