Povezane vesti
"Kamo sreće da sam sponzoruša i da sam ga iskoristila" Anja Bla o raskidu: "Dobrota mi se obila o glavu, on nije bio spreman…
Blic 02.07.2024
Anja Bla i Baka Prase su stavili tačku na dugogodišnju vezu, nakon čega se influenserka oglasila i otkrila detalje raskida. Naime, Anja je navela da je Baki Prasetu uvek bila najveća podrška, međutim kako je rekla on svoj "test" nije prošao. - Iskreno… »
Raskinuli Anja Bla i Baka Prase: Ona se oglasila i otkrila razlog: "Postala sam mu prepreka! On svoj "test" nije prošao"
Blic 02.07.2024
Influenserka Anja Blagojević, poznatija kao Anja Bla, i jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, su navodno raskinuli. Naime, Anja se oglasila na društvenim mrežama gde je napisala razloge raskida sa dugogodišnjim dečkom. - Ja sam uz Bogdana bila… »
Da li iko više može da im veruje?! Raskinuli Anja Bla i Baka Prase, opet! Oglasila se influenserka: Ovaj test nije prošao!
Kurir 02.07.2024
Influenserka Anja Blagojević, poznatija kao Anja Bla, i jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, navodno su raskinuli, opet. Naime, Anja se oglasila na društvenim mrežama gde je napisala razloge raskida sa dugogodišnjim dečkom. - Ja sam uz Bogdana… »
Vesti dana »

Pola godine od smrti Saše Popovića: Udovica Suzana neutešno sve vreme plakala, ćerka Aleksandra nije skidala pogled sa očeve fotografije! Nije zaboravljen
Kurir pre 1 satjoš 31 povezana

Rhmz nastavlja da upozorava Nad Srbijom se nadvija ciklon, evo kada nas očekuje nevreme
Dnevnik pre 3 satajoš 28 povezanih

Skandal u Prištini: Potpredsednik iz srpske zajednice i dalje nije izabran
Alo pre 22 minutajoš 21 povezana

Pet imena koja su obeležila meč Srbije i Portugala na Evrobasketu
BBC News pre 1 satjoš 79 povezanih

Zelenski: Moskva koristila vreme pripreme za sastanak da pokrene napade; Rusija: Izvedeni udari na vojne ciljeve
RTS pre 52 minutajoš 20 povezanih