Повезане вести

Ђоковић о свом музеју у Београду: "Постоји идеја"

Дневник 09.07.2024
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић могао би да има свој музеј у Београду. О томе је Новак говорио на конференцији за медије после победе над Холгером Рунеом у осмини финала Вимблдона. "Што се тиче музеја, то јесте и даље… »

Б92 09.07.2024
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић могао би да има свој музеј у Београду. О томе је Новак говорио на конференцији за медије после победе над Холгером Рунеом у осмини финала Вимблдона. "Што се тиче музеја, то јесте и даље… »
Кирјос: Не чачкајте Новака, не треба му још већи мотив

Кирјос: Не чачкајте Новака, не треба му још већи мотив

Политика 09.07.2024
Кирјос коментарисао Новакову реакцију на понашање публике. „Честитам свима који су остали и показали поштовање, а свима који су изабрали да не покажу поштовање према играчима - желим вам лакууу нооооћ”, рекао је синоћ после… »
ВИДЕО „Не можете да ме дирнете – лааааку ноћ“: Погледајте како је Ђоковић ућуткао све провокаторе

ВИДЕО „Не можете да ме дирнете – лааааку ноћ“: Погледајте како је Ђоковић ућуткао све провокаторе

Нова 09.07.2024
Постоје тренуци за које одмах знате да ће ући у многе спортске антологије. То се десило по завршетку меча Новака Ђоковића и Холгера Рунеа (6:3, 6:4, 6:2). Путујте сигурни уз УНИQА путно осигурање за цео свет. Неколико пута у… »
„Надам се да ће држава нешто да учини“: Новакове јаке речи о свом музеју, открио шта га фрустрира

„Надам се да ће држава нешто да учини“: Новакове јаке речи о свом музеју, открио шта га фрустрира

Нова 09.07.2024
Новак Ђоковић наставио је поход на осму вимблдонску титулу након победе над Холгером Рунеом у три сета резултатом 6:3, 6:4, 6:2. Био је расположен, с разлогом, па смо се распричали. Путујте сигурни уз УНИQА путно осигурање за… »
Новак Ђоковић: Неразумљиво ми је како ми и даље немамо спортски музеј у Србији!

Новак Ђоковић: Неразумљиво ми је како ми и даље немамо спортски музеј у Србији!

Хот спорт 09.07.2024
„Србија је толико успеха у спорту имала и да је спорт стварно задужио Србију“ Да, звучи невероватно, али Србија нема спортски музеј, иако важимо за једну изузетно успешну спортску нацију. О томе је говорио и Новак Ђоковић, човек… »
Нова брука Британаца: Угледни лист срамно ударио на Ђоковића

Нова брука Британаца: Угледни лист срамно ударио на Ђоковића

Вечерње новости 09.07.2024
Српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се у четвртфинале Вимблдона након победе над Холгером Рунеом, а након меча се огласио утицајни британски лист "Дејли мејл" и дао своје виђење Новаковог говора након меча. ФОТО: Тањуг/АП… »
Безобразним навијачима бриде образи! Огласио се Ђоковић у поноћ и послао јаку поруку! (фото)

Безобразним навијачима бриде образи! Огласио се Ђоковић у поноћ и послао јаку поруку! (фото)

Вечерње новости 09.07.2024
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се у четвртфинале Вимблдона победом над Холгером Рунеом 3:0, а након поноћи се огласио на друштвеној мрежи Инстаграм и поново послао поруку навијачима који су га звиждали. ФОТО… »
Новакова симфонија деструкције и порука због које сви треба да се плаше

Нова 09.07.2024
Новак Ђоковић је најбољи кад је најтеже. То би укратко био сиже његове победе над Холгером Рунеом у осмини финала Вимблдона. Путујте сигурни уз УНИQА путно осигурање за цео свет. Када су многи прогнозирали да му следује… »

Нова 09.07.2024
Новак Ђоковић је најбољи кад је најтеже. То би укратко био сиже његове победе над Холгером Рунеом у осмини финала Вимблдона. Путујте сигурни уз УНИQА путно осигурање за цео свет. Када су многи прогнозирали да му следује… »
Новаков поноћни интервју с Вишком: Ево зашто „гоод нигхт“…

Новаков поноћни интервју с Вишком: Ево зашто „гоод нигхт“…

Спорт клуб 09.07.2024
Хладнокрван, миран, трезвен и сурово искрен, Новак Ђоковић стао је пред камеру Спорт Клуба синоћ у касним сатима и са нашим репортером из Лондона Небојшом Вишковићем разговарао о свему што се догађало током и нарочито после меча… »
„Лаку ноћ, не можете ми ништа“: Шта је Ђоковић поручио Рунеовим навијачима по завршетку меча? (ВИДЕО)

„Лаку ноћ, не можете ми ништа“: Шта је Ђоковић поручио Рунеовим навијачима по завршетку меча? (ВИДЕО)

Данас 09.07.2024
Новак Ђоковић пласирао се у четвртфинале Вимблдона након победе над Холгером Рунеом од 3:0 у сетовима, а након меча у изјави на терену осврнуо се на навијаче Данца и имао за њих посебну поруку. – Желим вам лаааку ноћ, лаакууу… »
Ђоковић: "Тензије су веома јаке - не знам шта Вимблдон може да уради"

Ђоковић: "Тензије су веома јаке - не знам шта Вимблдон може да уради"

Б92 09.07.2024
Српски тенисер Новак Ђоковић разговарао је са новинарима на конференцији за медије. Новак Ђоковић је без икаквих проблема "почистио" Холгера Рунеа и отишао у чевртфинале Вимблдона, а тај меч сте могли да пратите путем нашег ЛИВЕ… »

Вести дана »