Povezane vesti
Apsolutni hit na mrežama: Sin poznate influenserke Novaka Djokovića zove tata! (VIDEO)
Svet plus 19.07.2024
Poznata američka influenserka Lusi Fink nedavno je podelila nesvakidašnji i simpatičan trenutak iz svog doma koji je brzo postao hit na društvenim mrežama. Naime, dok je gledala meč Novaka Đokovića na Wimbledonu, njen mali sinčić je iznenada… »
(Foto): Sin poznate influenserke pomislio da mu je Novak Đoković otac Video ga na TV-i uzviknuo: "Tata"
Blic 19.07.2024
Poznata američka influenserka Lusi Fink, otkrila je da njen sin, kada vidi našeg tenisera Novaka Đokovića na TV-u, pomisli da je njegov otac. Naime, influenserka je objavila trenutak reakcije njihovog sina, kada je na televizoru ugledao Novaka… »
Vesti dana »
Srbin je najbolji na svetu! Brutalni Nikola Jokić sam razbio najtrofejniji NBA klub u poslednjoj deceniji
Večernje novosti pre 1 satjoš 20 povezanih
Aktivista Bagarić u pritvoru nakon hapšenja u Novom Sadu: „Privodi ga Informer i Dragan J. Vučićević“
Novi magazin pre 2 satajoš 9 povezanih
Pitao sam se ko je taj monstrum, a to je moj saigrač: Hrvatski vaterpolista se oglasio o zločinu kod Varaždina
Telegraf pre 46 minutajoš 12 povezanih
Makron: Ne verujem da će pasti vlada, Francuska je jaka zemlja sa stabilnim institucijama
NIN pre 1 satjoš 11 povezanih