Povezane vesti
"Dođem u studio, ispred mene se šmrče i duva" Pljugica iskreno odnosu i fijasku sa Desingericom: Trebalo je ćerku da mu krstim…
Kurir 01.08.2024
Luka Bijelović, poznatiji kao Pljugica, konačno je otkrio istinu o prijateljstvu i saradnji sa Dragomirem Despićem Desingericom. Takođe, otkrio je i zašto su se rastali ali i u kakvom su odnosu danas. Kako je došlo do saradnje sa Desingericom? „ On je… »
"Ispred mene su šmrkali i duvali u studiju": Pljugica opleo po Desingerici, otkrio detalje svađe: "Trebalo je ćerku da mu…
Blic 01.08.2024
Luka Bijelović, poznatiji kao Pljugica progovorio je o saradnji sa bivšim saradnikom Dragomirem Desipićem Desngericom. On je na početku otkrio kako je došlo do njihove saradnje. - On je mene tetovirao, ja sam tada prestao da se bavim Foreksom, on je… »
Vesti dana »

U četvrtak prijatnije vreme i događaji koje vredi posetiti: Šta vas očekuje?
Radio 021 pre 1 satjoš 59 povezanih

Rastu tenzije u školi u Mirijevu: Novom direktoru iz SNS stigle instrukcije da dovede policiju u školu i zabrani ulazak odraslima, počelo okupljanje roditelja
Nova pre 34 minutajoš 30 povezanih

Protesti u Nepalu doveli do ostavke premijera i političke krize
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 51 povezana

Francuska politička sena pred pucanjem! Stručnjaci o mogućem scenariju uličnih nemira: Makron je pod ozbiljnim pritiskom
Kurir pre 43 minutajoš 37 povezanih

Krajnja desnica i levica podnose nove zahteve da se glasa o nepoverenju Ursuli fon der Lajen
Radio 021 pre 2 satajoš 72 povezane