Povezane vesti
"Dođem u studio, ispred mene se šmrče i duva" Pljugica iskreno odnosu i fijasku sa Desingericom: Trebalo je ćerku da mu krstim…
Kurir 01.08.2024
Luka Bijelović, poznatiji kao Pljugica, konačno je otkrio istinu o prijateljstvu i saradnji sa Dragomirem Despićem Desingericom. Takođe, otkrio je i zašto su se rastali ali i u kakvom su odnosu danas. Kako je došlo do saradnje sa Desingericom? „ On je… »
"Ispred mene su šmrkali i duvali u studiju": Pljugica opleo po Desingerici, otkrio detalje svađe: "Trebalo je ćerku da mu…
Blic 01.08.2024
Luka Bijelović, poznatiji kao Pljugica progovorio je o saradnji sa bivšim saradnikom Dragomirem Desipićem Desngericom. On je na početku otkrio kako je došlo do njihove saradnje. - On je mene tetovirao, ja sam tada prestao da se bavim Foreksom, on je… »
Vesti dana »

Visoke temperature i vremenske nepogode u Srbiji: crveno upozorenje za Pomoravlje i jugoistok
Naslovi.ai pre 32 minutajoš 39 povezanih

VIDEO Autobus sa srpskim turistima kamenovan u Grčkoj: Troje povređenih
Radio 021 pre 1 satjoš 24 povezane

Izrael započeo novu fazu ofanzive u Gazi uz mobilizaciju rezervista i proteste porodica talaca
Naslovi.ai pre 22 minutajoš 21 povezana

Sijarto: Ponuda da Mađarska bude mesto sastanka Putina i Zelenskog i dalje važi
NIN pre 41 minutajoš 26 povezanih

EPS najavljuje poskupljenje struje i finansiranje iz sopstvenih sredstava uz stabilan rad kapaciteta
Naslovi.ai pre 1 satjoš 22 povezane