Povezane vesti
"Dođem u studio, ispred mene se šmrče i duva" Pljugica iskreno odnosu i fijasku sa Desingericom: Trebalo je ćerku da mu krstim…
Kurir 01.08.2024
Luka Bijelović, poznatiji kao Pljugica, konačno je otkrio istinu o prijateljstvu i saradnji sa Dragomirem Despićem Desingericom. Takođe, otkrio je i zašto su se rastali ali i u kakvom su odnosu danas. Kako je došlo do saradnje sa Desingericom? „ On je… »
"Ispred mene su šmrkali i duvali u studiju": Pljugica opleo po Desingerici, otkrio detalje svađe: "Trebalo je ćerku da mu…
Blic 01.08.2024
Luka Bijelović, poznatiji kao Pljugica progovorio je o saradnji sa bivšim saradnikom Dragomirem Desipićem Desngericom. On je na početku otkrio kako je došlo do njihove saradnje. - On je mene tetovirao, ja sam tada prestao da se bavim Foreksom, on je… »
Vesti dana »

Putin ponudio prekid vatre u Ukrajini Ovo su detalji mirovnog predloga ukrajincima se neće nikako dopasti
Dnevnik pre 50 minutajoš 34 povezane

Pešić posle pobede nad Grčkom posebno pohvalio jednog igrača, pa poručio: „Ne smemo da zavisimo samo od šuta“
Nova pre 20 minutajoš 23 povezane

Tragedija - Preminuo fudbaler koga je kod Loznice udario grom (foto)
Sportski žurnal pre 2 satajoš 28 povezanih

"Kontakti sa američkom stranom nastavljaju se" Zelenski: Podržali smo prekid vatre
Alo pre 16 minutajoš 157 povezanih