Повезане вести

"Звездо, долазим, опет Лига шампиона..:": Новак одушевио, на конференцији у Њујорку говорио о црвено-белима

"Звездо, долазим, опет Лига шампиона..:": Новак одушевио, на конференцији у Њујорку говорио о црвено-белима

Телеграф 29.08.2024
Новак Ђоковић пласирао се у треће коло УС Опена, пошто му је у трећем сету, при резултату 2:0, Ласло Ђере предао меч, због повреде. Уследила је конференција за новинаре на којој је Новак је прво изнео утиске са меча против Ђереа… »
Новаку хитно указана помоћ! Ђоковић све забринуо после првог сета!

Новаку хитно указана помоћ! Ђоковић све забринуо после првог сета!

Телеграф 29.08.2024
Препоручујемо. Најбољи тенисер света Новак Ђоковић састаје се са Ласлом Ђереом у мечу 2 кола УС Опена, а одмах после првог сета Ноле је све забринуо пошто је деловало да се повредио, па му је указана помоћ. Наиме, тешко и спарно… »
Каква штета! Кецмановић после тоталне драме и тениског маратона поражен од полуфиналисте Вимблдона!

Каква штета! Кецмановић после тоталне драме и тениског маратона поражен од полуфиналисте Вимблдона!

Телеграф 29.08.2024
Препоручујемо. Српски тенисер Миомир Кецмановић није успео да направи нови подвиг на УС Опену пошто је после велике драме, и преокрета, поражен Лоренца Мусетија са 3:2 и тако испао са УС Опена! Имао је Кецмановић све у својим… »
Ђоковић добио термин следећег меча - први пут другачији

Ђоковић добио термин следећег меча - први пут другачији

Б92 29.08.2024
Новак Ђоковић и Алексеј Попирин сазнали су термин њиховог меча у трећем колу УС опена. Ђоковић и Попирин ће одмерити снаге у ноћи између петка и суботе, од 1 ујутру по српском времену. То је први меч вечерњег термина, који… »
Повреда ипак јача: Рибакина се повукла са УС Опена

Повреда ипак јача: Рибакина се повукла са УС Опена

Спорт клуб 29.08.2024
Очигледно да је проблем са повредом још присутан. Елена Рибакина се повукла са УС Опена пред меч друге рунде који ју је чекао. Казахстанка је требало да игра меч другог кола против 143. тенисерке света, Францускиње, Џесике… »
Ђоковић и Попирин играју у ноћи између петка и суботе у један сат

Ђоковић и Попирин играју у ноћи између петка и суботе у један сат

Спортски журнал 29.08.2024
Меч између Ђоковића и Попирина постављен је као први дуел вечерњег програма на централном терену "Артур Еш" Српски тенисер Новак Ђоковић и Аустралијанац Алексеј Попирин меч трећег кола УС Опена одиграће у ноћи између петка и… »
Шок у Њујорку: Повукла се четврта играчица света (фото)

Шок у Њујорку: Повукла се четврта играчица света (фото)

Вечерње новости 29.08.2024
Казахстанска играчица, Јелена Рибакина повукла се са Ју-Ес опена пред друго коло турнира. Фото: Профимедиа Поприлично неочекивано, о повлачењу није било за сада објашњења и речи, већ само потврде на сајту УС Опена да је… »
Ига у свом стилу: Пољакиња дозволила један гем Шибахари

Ига у свом стилу: Пољакиња дозволила један гем Шибахари

Спорт клуб 29.08.2024
Ига Швјонтек се озбиљно намерила да освоји нову грен слем титулу. Пољска тенисерка је у свом стилу савладала Ену Шибахару резултатом 2:0 (6:0, 6:1) и лако се пласирала у наредну рунду. У првом сету је 117. тенисерка света… »
Потрес на УС опену - повукла се 4. на свету!

Потрес на УС опену - повукла се 4. на свету!

Б92 29.08.2024
Казахстанска тенисерка Јелена Рибакина повукла се са УС опена. Рибакина је дошла на УС опен након што је од Вимблдона одиграла само један меч због повреда, а у првој рунди је избацила Дестини Ајаву са 2-0 у сетовима. У другом… »
Швјонтек у свом стилу: Пољакиња дозволила само један гем јапанској тенисерки

Швјонтек у свом стилу: Пољакиња дозволила само један гем јапанској тенисерки

Пољска тенисерка, Ига Швјонтек се озбиљно намерила да освоји нову грен слем титулу на Ју-Ес опену. У свом стилу савладала је јапанску тенисерку, Ену Шибахару резултатом 2:0 по сетовима6:0, 6:1 и лако се пласирала у наредну… »
Крај за руско чудо, бљесак Ерани ВИДЕО

Крај за руско чудо, бљесак Ерани ВИДЕО

Б92 29.08.2024
Руска тенисерка Мира Андрејева неочекивано је испала у другом колу УС опена, док даље, исто неочекивано, иде Сара Ерани. Андрејева је изгубила од Американке Ешлин Кругер са 2-0 у сетовима (6:1, 6:4). Многи су очекивали велики… »
Попирин пред Новака: ГОАТ је, али имао сам шансе у Мелбурну

Попирин пред Новака: ГОАТ је, али имао сам шансе у Мелбурну

Спорт клуб 29.08.2024
Алексеј Попирин, противник Новака Ђоковића у трећој рунди УС опена, каже да је пун самопоуздања. Озмо у Великој Јабуци Попирин је недавно освојио мастерс у Монтреалу, свој највећи турнир у каријери, победом над Андрејем… »
Хуркач стао у другом колу Ју Ес опена

Хуркач стао у другом колу Ју Ес опена

Томпсон ће у наредном колу играти против Италијана Матеа Арналдија, који је победио Руса Романа Сафијулина. Седми тенисер света Пољак Хуберт Хуркач испао је у другом колу Отвореног првенства САД у Њујорку, изгубио је од 32… »
Синер наместио „нишане“ и разбио финалисту Винстон Сејлема

Синер наместио „нишане“ и разбио финалисту Винстон Сејлема

Спорт клуб 29.08.2024
Јаник Синер овог пута није имао проблема као у првом колу. Први тенисер света је лако изашао на крај са Алексом Микелсеном и у три сета га савладао (6:4, 6:0, 6:2). Највише је отпора Американац пружио у првом сету, а после тога… »
Синер "згазио" Американца ВИДЕО

Синер "згазио" Американца ВИДЕО

Б92 29.08.2024
Италијански тенисер Јаник Синер пласирао се у треће коло УС опена без икакве муке. Синер је победио Американца Алкеса Микелсена са 3-0 у сетовима после сат и 41 минута борбе – 6:4, 6:0, 6:2. Италијан је овим мечом показао да је… »
Доминација првог тенисера света: Синер "разбио" Американца и прошао у треће коло Ју-Ес опена

Доминација првог тенисера света: Синер "разбио" Американца и прошао у треће коло Ју-Ес опена

Италијански тенисер, Јаник Синер пласирао се у треће коло Ју-Ес опена. Победио је америчког тенисера, Алекса Микелсена максималним резултатом 3.0 по сетовима 6:4, 6:0, 6:2. ФОТО: АП/Тањуг Италијан је овим мечом показао да је… »
Новак Ђоковић: Жао ми је Ласла, био је бољи играч у другом сету (видео)

Новак Ђоковић: Жао ми је Ласла, био је бољи играч у другом сету (видео)

Политика 29.08.2024
Новак Ђоковић је после победе над Ласлом Ђереом у другом колу Ју-Ес опена, на терену разговарао са Ником Кирјосом. „Нико не воли да победи на овакав начин. Жао ми је Ласла, имао је много проблема ове године. Међутим, играо је… »
Ноле зна шта мора боље, Мишин спектакл без наплате

Ноле зна шта мора боље, Мишин спектакл без наплате

Спорт клуб 29.08.2024
„Играо сам без сервиса“, прво је што је Новак Ђоковић прозборио о својој игри у разговору са Ником Кирјосом. Осам дуплих грешака, само 47 посто првог сервиса, зна се на чему ће бити акценат на тренингу. Било је мучења за… »
Ђере објаснио зашто је предао Ђоковићу: То је учинио због повреде трбушног мишића

Ђере објаснио зашто је предао Ђоковићу: То је учинио због повреде трбушног мишића

Дневник 29.08.2024
Српски тенисер Ласло Ђере открио је разлоге предаје меча Новаку Ђоковићу у другом колу УС опена. Ђере је при резултату 6:4, 6:4, 2:0 за Новака одлучио да прекине дуел. То је учинио због повреде трбушног мишића, а проблеми су… »
Ђере: Био сам бољи у 2. сету, осетио сам оштар бол

Ђере: Био сам бољи у 2. сету, осетио сам оштар бол

Спорт клуб 29.08.2024
Ласло Ђере каже да није било сврхе настављати меч са Новаком Ђоковићем јер је осећао болове који су га умногоме ограничавали. Озмо у Великој Јабуци Ђере је пружио јак отпор Ђоковићу, био надомак освајања другог сета, али је на… »
Ђере проговорио о повреди после предаје против Новака: „Нисам видео поенту да наставим“

Ђере проговорио о повреди после предаје против Новака: „Нисам видео поенту да наставим“

Нова 29.08.2024
: Српски тенисер, Ласло Ђере, говорио је после предаје против Новака Ђоковића у другој рунди УС Опена (6:4, 6:4, 2:0). Ђере је због повреде леђа морао да преда меч. „Мислим да сам генерално одиграо добар меч. Мало сам тужан како… »
Ђере објаснио зашто је предао Ђоковићу

Ђере објаснио зашто је предао Ђоковићу

Б92 29.08.2024
Српски тенисер Ласло Ђере открио је разлоге предаје меча Новаку Ђоковићу у другом колу УС опена. Ђере је при резултату 6:4, 6:4, 2:0 за Новака одлучио да прекине дуел. То је учинио због повреде трбушног мишића, а проблеми су… »
Новак Ђоковић постао први тенисер са по најмање 90 победа на сваком гренд слему

Новак Ђоковић постао први тенисер са по најмање 90 победа на сваком гренд слему

Дневник 29.08.2024
Српски тенисер Новак Ђоковић постао је први са по најмање 90 победа на сваком гренд слем турниру, саопштено је данас на званичном налогу Ју Ес опена. Ђоковићева победа против Ласла Ђереа, који му је предао меч у другом колу Ју… »
Тест Попирин најтежи за Ђоковића до финала?

Тест Попирин најтежи за Ђоковића до финала?

Спорт клуб 29.08.2024
Одавде па до финала Ју-Ес опена Новак Ђоковић ће вероватно најтежи испит имати у следећем, трећем колу. Име противника није баш тако звучно, али њихов дуел долази у најбољем тренутку за Алексеја Попирина, а у прилично незгодном… »
Падне му мрак на очи када види Ђоковића

Падне му мрак на очи када види Ђоковића

Б92 29.08.2024
Након што је елиминисао Ласла Ђереа, најтрофејнији светски тенисер ће у трећем колу УС опена играти против Алексеја Попирина. У питању је 25-годишњи Рус, који је рођен у Аустралији и игра за ту земљу. Тренутно је 28. играч… »
Новак се обратио Ђереу после предаје и послао поруку

Новак се обратио Ђереу после предаје и послао поруку

Нова 29.08.2024
: Новак Ђоковић обратио се Ласлу Ђереу након победе у другој рунди УС Опена (6:4, 6:4, 2:0, предаја). Ђере је морао да преда на почетку трећег сета због повреде леђа коју је задобио. Најпре је покушао да стисне зубе и настави… »
Ђоковић: Желим Звезди пун стадион, потрудићу се да будем бар на једној утакмици

Ђоковић: Желим Звезди пун стадион, потрудићу се да будем бар на једној утакмици

Политика 29.08.2024
Српски тенисер Новак Ђоковић честитао је Црвеној звезди пласман у Лигу шампиона, пожелео клубу пуну "Маракану" и најавио да ће се потрудити да дође макар на једну утакмицу у Београд. "У колима сам, при доласку на Ју Ес опен… »
Новак Ђоковић постао први тенисер са по најмање 90 победа на сваком гренд слем турниру

Новак Ђоковић постао први тенисер са по најмање 90 победа на сваком гренд слем турниру

Политика 29.08.2024
Српски тенисер Новак Ђоковић постао је први са по најмање 90 победа на сваком гренд слем турниру, саопштено је данас на званичном налогу Ју Ес опена. Ђоковићева победа против Ласла Ђереа, који му је предао меч у другом колу Ју… »
Нови “сулуди” рекорд Новака Ђоковића

Нови “сулуди” рекорд Новака Ђоковића

Вести онлине 29.08.2024
Српски тенисер Новак Ђоковић постао је први са по најмање 90 победа на сваком гренд слем турниру, саопштено је данас на званичном налогу УС опена. Ђоковићева победа против Ласла Ђереа, који му је предао меч у другом колу УС… »
Ђоковић у трећем колу Ју-Ес опена, Ђере предао меч

Ђоковић у трећем колу Ју-Ес опена, Ђере предао меч

Политика 29.08.2024
Ђоковићу ће у наредном колу ривал бити Алексеј Попирин. Новак Ђоковић пласирао се у треће коло тениског турнира Ју-Ес опена у Њујорку, након што му је Ласло Ђере предао меч. Српски дуел у другом колу Ју-Ес опена окончан је после… »
Ђоковић забринуо све потезом на мечу, па објаснио шта се десило! Новак до детаља описао велике проблеме које је имао у…

Ђоковић забринуо све потезом на мечу, па објаснио шта се десило! Новак до детаља описао велике проблеме које је имао у…

Курир 29.08.2024
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић открио је са каквим проблемима се суочава у Њујорку. Ђоковић је стигао до трећег кола УС опена након што је Ласло Ђере морао да му преда меч у којем је и сам имао проблеме. Услови за игру су… »
Ко је све остао Ђоковићу на путу до финала УС опена?

Ко је све остао Ђоковићу на путу до финала УС опена?

Вести онлине 29.08.2024
Новак Ђоковић се очекивано пласирао у треће коло УС опена. Додуше, уз скраћену муку пошто му је у српском дербију, у трећем сету, предао Ласло Ђере, али пут наставља даље и наредни противник ће му бити Алексеј Попирин из… »
Ђоковић: Доћи ћу на Маракану, барем једном у ЛШ

Ђоковић: Доћи ћу на Маракану, барем једном у ЛШ

Најбољи тенисер свих времена одушевљен пласманом Црвене звезде у Лигу шампиона. Новак Ђоковић је честитао Црвеној звезди пласман у Лигу шампиона и најавио труд да макар на једну утакмицу дође у Београд. - У колима сам, при… »
Новак у колима испратио пласман Звезде у ЛШ: "Потрудићу се да дођем!"

Новак у колима испратио пласман Звезде у ЛШ: "Потрудићу се да дођем!"

Спортске.нет 29.08.2024
Новак Ђоковиц́ ушао је синоћ у треће коло Отвореног првенства у САД пошто је његов противник Ласло Ђере предао меч док је резултат био 6:4, 6:4, 2:0. Најбољи тенисер света свих времена после дуела са сународником разговарао је… »
Зверев: "Није мизерно, у Паризу у Лондону буде и горе"

Зверев: "Није мизерно, у Паризу у Лондону буде и горе"

Б92 29.08.2024
Александер Зверев је победом над Александером Милером стигао до трећег кола УС Опена. Четврти носилац је после победе од 6:4, 7:6, 6:1 рекао да је физички било тешко, али да је на крају све било како је желео. Упитан је како је… »
Гофова победила Татјану Марију

Гофова победила Татјану Марију

Американка у трећем колу Отвореног првенства САД. Коко Гоф, брани титулу на Отвореном првенству САД, ушла је у треће коло турнира након победе над Немицом Татјаном Маријом - 6:4, 6:0. - Волим Татјану и њену породицу, али је… »
Ђоковић у трећем колу Ју Ес опена, Ђере предао на почетку трећег сета

Ђоковић у трећем колу Ју Ес опена, Ђере предао на почетку трећег сета

Новаку ће у наредном колу ривал бити Алексеј Попирин. Српски тенисер Новак Ђоковић, бранилац титуле Отвореног првенства у САД, пласирао се данас у треће коло турнира пошто је његов противник Ласло Ђере предао меч док је резултат… »
Тандем Кирјос Ђоковић поново засмејава публику: „Нисам више у двадесетим“ (видео)

Тандем Кирјос Ђоковић поново засмејава публику: „Нисам више у двадесетим“ (видео)

Хот спорт 29.08.2024
Од рата до братства! Новак Ђоковић пласирао се у треће коло УС Опена након што је Ласло Ђере предао меч при резултату 6:4, 6:4, 2:0 у корист Ђоковића. Иако је изборио пролаз даље, Новак је признао да то није био начин на који је… »
Ђоковић насмејао цео стадион кад га је Кирјос питао шта ради у слободно време: "Идем с тобом да пијемо..."

Ђоковић насмејао цео стадион кад га је Кирјос питао шта ради у слободно време: "Идем с тобом да пијемо..."

Телеграф 29.08.2024
Препоручујемо. Новак Ђоковић је прошао у треће коло УС Опена, пошто му је Ласло Ђере предао меч након 6:4, 6:4, 2:0 за Новака. То није био начин на који је Новак желео да прође даље, а и сам је то изјавио после меча у интервјуу… »
Ђере мучио Новака, па се предао

Вести онлине 29.08.2024
Новак Ђоковић је у трећем колу УС опена. У српском дербију је био бољи од Ласла Ђереа, који је предао при резултату 6:4, 6:4, 2:0 за Новака. Наредни ривал му је Аустралијанац Попирин. Новак је овим тријумфом стигао до 90. победе… »
Нико као Новак Ђоковић! Дајте те рекорде да се играмо

Нико као Новак Ђоковић! Дајте те рекорде да се играмо

Новак Ђоковић пласирао се у треће коло тениског турнира Ју-Ес опена у Њујорку, након што му је Ласло Ђере предао меч. ФОТО: Тањуг/АП Српски дуел у другом колу Ју-Ес опена окончан је после два сета, а Ђере је предао меч Ђоковићу… »
Новак послао емотивну поруку Ђереу након предаје: „Брз опоравак пријатељу“ (фото)

Новак послао емотивну поруку Ђереу након предаје: „Брз опоравак пријатељу“ (фото)

Хот спорт 29.08.2024
Велика борба је виђена на терену! Новак Ђоковић се пласирао у треће коло УС Опена након што је Ласло Ђере предао меч у другом колу при резултату 6:4, 6:4, 2:0 у корист Ђоковића. Захтевни услови на терену нису ишли у прилог ни… »
Опет је пао рекорд, нико као Новак: Роџер, Рафа и остали ни близу, а он ће да гази до стотке!

Опет је пао рекорд, нико као Новак: Роџер, Рафа и остали ни близу, а он ће да гази до стотке!

Правда 29.08.2024
Новак обара рекорде, па му смишљају нове, тако то иде претходних година. Након што је постао тенисер са највише недеља на првом месту АТП листе и са највише освојених гренд слемова кренуло је да се копа по књигама не би ли се… »
Победио Србина, па се скидао и вриштао на терену: Прво лекари и драма, а онда циркус! (Видео)

Победио Србина, па се скидао и вриштао на терену: Прво лекари и драма, а онда циркус! (Видео)

Мондо 29.08.2024
Миомир Кецмановић је у првом колу гледао Јошихита Нишиоку како пада на терену, а после другог - прави циркус у режији Лоренца Мусетија. И дефинитивно је спала књига на једно слово, само је Новак Ђоковић остао на УС Опену од… »
Ђоковић послао поруку Ђереу: "Жао ми је"

Ђоковић послао поруку Ђереу: "Жао ми је"

Б92 29.08.2024
Српски тенисер Новак Ђоковић успео ја да се пласира у треће коло УС опена после победе над земљаком Ласлом Ђереом. Ђере је почетком трећег сета предао меч Ђоковићу због проблема са повредом, а у том тренутку Новак је имао… »
Шокантан потез Ђоковића - огласио се у три сата после поноћи: Новак морао да се обрати и каже шта му је на души!

Шокантан потез Ђоковића - огласио се у три сата после поноћи: Новак морао да се обрати и каже шта му је на души!

Курир 29.08.2024
Након што је стигао до трећег кола УС опена Новак Ђоковић се обратио Ласлу Ђереу. Српски дерби је нажалост завршен предајом Ђереа у трећем сету због болова у куку. Новак је поручио да није желео на овакав начин да дође до победе… »
Новаче, каква си ти људина! Због овог потеза му се диви цео свет, загрљај и аплауз рекли све

Новаче, каква си ти људина! Због овог потеза му се диви цео свет, загрљај и аплауз рекли све

Мондо 29.08.2024
Новак Ђоковић није желео да прође на овај начин и то је јавно рекао. "Није оно што смо желели, ова предаја. Очигледно је имао повреду, то се дешава. То га је држало ван турнира неко време. Поготово у овим условима није лако… »
Драма Новака Ђоковића на ју-ес опену! Српски тенисер открио да ли има разлога за панику

Драма Новака Ђоковића на ју-ес опену! Српски тенисер открио да ли има разлога за панику

Новак Ђоковић је прошао даље, али нас је забринуо! Видели смо два сета и два гема у дуелу њега и Ласла Ђереа, али су обојицу српских тенисера мучиле повреде. На крају је Ђере почетком трећег сета морао да преда меч, али већ у… »
Ево ко је све остао Новаку Ђоковићу на путу до финала УС Опена

Ево ко је све остао Новаку Ђоковићу на путу до финала УС Опена

Телеграф 29.08.2024
Препоручујемо. Новак Ђоковић се очекивано пласирао у треће коло УС Опена, додуше, уз скраћену муку пошто му је у српском дербију, у трећем сету, предао Ласло Ђере, али пут наставља даље и наредни противник ће му бити Алексеј… »
Ђоковић после меча послао емотивну поруку Ђереу: "Жао ми је што се овако завршило, пријатељу..."

Ђоковић после меча послао емотивну поруку Ђереу: "Жао ми је што се овако завршило, пријатељу..."

Телеграф 29.08.2024
Препоручујемо. Новак Ђоковић се пласирао у треће коло УС Опена, пошто му је сународник Ласло Ђере предао меч другог кола, након 6:4, 6:4, 2:0 за Новака. Тешки услови за игру нису одговарали играчима, а Ђере је након изгубљеног… »
Звездо, долазим! Какве речи Новака Ђоковића са Ју-Ес опена после пласмана шампиона Србије у Лигу шампиона

Звездо, долазим! Какве речи Новака Ђоковића са Ју-Ес опена после пласмана шампиона Србије у Лигу шампиона

Фудбалери Црвене звезде су у Лиги шампиона, а Новак Ђоковић је све испратио, обећао да ће доћи на Маракану и честитао шампиону Србије. Фото: Принтсцреен Инстаграм/борјан_милан_оффициал - У колима сам, при доласку на Ју-Ес опен… »
Ђоковић имао велики проблем, открио шта га мучило: „Било ми је тешко…“

Ђоковић имао велики проблем, открио шта га мучило: „Било ми је тешко…“

Нова 29.08.2024
: Новак Ђоковић успео је да се пласира у треће коло УС Опена након што му је Ласло ЂЕре предао меч у трећем сету при резултатату 6:4,6:4,2:0. Иако тако не делује на прву лопту када се види резтултат, Ђоковић је одиграо… »
Велика штета: Миомир Кецмановић после велике борбе поражен у другом колу УС Опена!

Велика штета: Миомир Кецмановић после велике борбе поражен у другом колу УС Опена!

Хот спорт 29.08.2024
Штета… Српски тенисер Миомир Кецмановић није успео да забележи нови успех на УС Опену, након што је после драматичног преокрета поражен од Лоренза Мусетија са 3:2, чиме је завршио учешће на турниру. Кецмановић је био на корак од… »
Српски дерби се завршио предајом: Новак Ђоковић савладао Ласла Ђереа за треће коло УС Опена!

Српски дерби се завршио предајом: Новак Ђоковић савладао Ласла Ђереа за треће коло УС Опена!

Хот спорт 29.08.2024
У трећем колу га чека незгодни Аустралијанац Попирин! Српски тенисер Новак Ђоковић, бранилац титуле на Отвореном првенству САД, пласирао се данас у треће коло турнира након што је његов противник Ласло Ђере предао меч при… »
УС Опен: Кецмановић пропустио две меч лопте и испао од Музетија

УС Опен: Кецмановић пропустио две меч лопте и испао од Музетија

Спортске.нет 29.08.2024
Српски тенисер Миомир Кецмановић није ушао у треће коло Отвореног првенства у САД пошто га је победио Лоренцо Музети резултатом 3:6, 6:4, 6:4, 2:6, 7:5. Меч је трајао три сата и 50 минута. Кецмановић, тренутно 54. играч света… »
Кецмановић изгубио од Музетија у пет сетова на УС опену

Кецмановић изгубио од Музетија у пет сетова на УС опену

Радио 021 29.08.2024
Миомир Кецмановић није ушао у треће коло Отвореног првенства у САД пошто га је победио Лоренцо Музети резултатом 3:6, 6:4, 6:4, 2:6, 7:5. Кецмановић, тренутно 54. играч света, изгубио је у пет сетова од Италијана Музетија. Он је… »
Кецмановић изгубио од Музетија у пет сетова, пропустио две меч лопте

Кецмановић изгубио од Музетија у пет сетова, пропустио две меч лопте

Лоренцо ће у наредном колу Ју Ес опена играти против америчког играча Бредона Накашиме. Српски тенисер Миомир Кецмановић није успео да се пласирао у треће коло Отвореног првенства у САД пошто га је победио Лоренцо Музети… »
Новак због Звезде био као на иглама пред меч: Дочекао Лигу шампиона, па послао поруку црвено-белима!

Новак због Звезде био као на иглама пред меч: Дочекао Лигу шампиона, па послао поруку црвено-белима!

Мондо 29.08.2024
Каже Новак Ђоковић да долази на Лигу шампиона! Неколико сати пре него што је заиграо меч другог кола УС Опена Новак Ђоковић је гледао у телефон и навијао! Зашто? Зато што је гледао меч плејофа квалификација за Лигу шампиона… »
Ђоковић у трећем колу УС опена, Ђере предао меч

Ђоковић у трећем колу УС опена, Ђере предао меч

Радио 021 29.08.2024
Новак Ђоковиц́, бранилац титуле Отвореног првенства у САД, ушао је данас у треће коло турнира пошто је његов противник Ласло Ђере предао меч док је резултат био 6:4, 6:4, 2:0. Други и 109. тенисер света су играли два сата и 12… »
Пао још један рекорд - Новак једини у "Клубу 90"

Пао још један рекорд - Новак једини у "Клубу 90"

Б92 29.08.2024
Победом над Ласлом Ђереом и пласманом у треће коло, Новак Ђоковић успео је да уради још једну велику ствар. Исписао је још један у низу рекорда чији је власник у свету тениса. Ово му је била јубиларна, 90. победа на УС Опену по… »
Ђере предао Ђоковићу; Чека га шампион Монтреала; "Урадићу домаћи"

Ђере предао Ђоковићу; Чека га шампион Монтреала; "Урадићу домаћи"

Б92 29.08.2024
Новак Ђоковић се пласирао у трећу рунду на УС Опену. После велике борбе, Ласло Ђере му је предао меч при вођству другог носиоца од 6:4, 6:4, 2:0. Ђере се предао због повреде, а Ђоковића у наредном колу очекује Алексеј Попирин из… »
"Нисмо ово желели": Новак Ђоковић се огласио после меча са Ласлом Ђереом на Ју-Ес опену

"Нисмо ово желели": Новак Ђоковић се огласио после меча са Ласлом Ђереом на Ју-Ес опену

НОВАК Ђоковић прошао је у треће коло Ју-Ес опена, али не на начин на који је желео. Њему је због повреде почетком трећег сета меч предао Ласло Ђере. Ноле се огласио после дуела. ФОТО: Тањуг/АП Услови за игру су били тешки. То… »
Страни новинари питали Ђоковића о навијачу са најјачим мајицама, одговорио уз осмех: "Виђао сам га и раније"

Страни новинари питали Ђоковића о навијачу са најјачим мајицама, одговорио уз осмех: "Виђао сам га и раније"

Телеграф 29.08.2024
Препоручујемо. Новак Ђоковић је наставио да исписује историју тениса и прескочио је успешно и другу препреку на путу ка одбрани титуле на УС Опену и 25. Гренд слему. Овога пута је био бољи од Ласла Ђереа, којег је савладао са… »
Ђоковић оборио нови рекорд који вероватно нико никад неће стићи: Федерера и Надала оставио у прашини

Ђоковић оборио нови рекорд који вероватно нико никад неће стићи: Федерера и Надала оставио у прашини

Телеграф 29.08.2024
Препоручујемо. Новак Ђоковић наставља да пише историју тениса фактички сваким мечом. После победе над Ласлом Ђереом, који му је услед повреде предао при резултату 6:4, 6:4, 2:0, оборио је нови рекорд! После првог меча на УС… »
УС Опен - Српски дерби завршен предајом!

УС Опен - Српски дерби завршен предајом!

Спортске.нет 29.08.2024
Српски тенисер Новак Ђоковиц́, бранилац титуле Отвореног првенства у САД, ушао је данас у треће коло турнира пошто је његов противник Ласло Ђере предао меч док је резултат био 6:4, 6:4, 2:0. Други и 109. тенисер света су играли… »
Ђоковић бољи од Ђереа у другом колу УС опена, Кецмановић поражен

Ђоковић бољи од Ђереа у другом колу УС опена, Кецмановић поражен

Данас 29.08.2024
Новак Ђоковић пласирао се у треће коло УС опена, након што је рано јутрос по нашем времену био бољи од Ласла Ђереа 6:4, 6:4, 2:0. Иако је први тајм-аут због стомачних тегоба затражио Ђоковић, Ђере је био тај који је предао меч и… »
Ђоковић у трећем колу УС опена

Ђоковић у трећем колу УС опена

Инсајдер 29.08.2024
Српски тенисер Новак Ђоковиц́, бранилац титуле Отвореног првенства у САД, ушао је у четвртак 29. августа у треће коло турнира пошто је његов противник Ласло Ђере предао меч док је резултат био 6:4, 6:4, 2:0. Други и 109. тенисер… »
Ђоковић преко Ђереа до треће рунде УС Опена: Крај за Кецмановића

Ђоковић преко Ђереа до треће рунде УС Опена: Крај за Кецмановића

Еуроневс 29.08.2024
Новак Ђоковић прескочио је још једну препреку на замишљеном путу на 25. Гренд слем титули у каријери, пошто је у другом колу Отвореног првенства Сједињених Америчких Држава савладао другог српског тенисера Ласла Ђереа - 6:4… »

Мондо 29.08.2024
Новак Ђоковић је наставио да пише историју и да обара рекорде на УС Опену! Новак обара рекорде, па му смишљају нове, тако то иде претходних година. Након што је постао тенисер са највише недеља на првом месту АТП листе и са… »
„Жао ми је што је Ласло предао меч, имао је операцију...“ Ђоковић на конференцији у Њујорку: "Звездо, долазим, опет Лига…

„Жао ми је што је Ласло предао меч, имао је операцију...“ Ђоковић на конференцији у Њујорку: "Звездо, долазим, опет Лига…

Дневник 29.08.2024
Новак Ђоковић пласирао се у треће коло УС Опена, пошто му је у трећем сету, при резултату 2:0, Ласло Ђере предао меч, због повреде. Уследила је конференција за новинаре на којој је Новак је прво изнео утиске са меча против Ђереа… »
Ђоковић емотивно о Звезди! Прошао у треће коло, па честитао улазак у Лигу шампиона: Ево шта је Новак пожелео црвено-белима…

Ђоковић емотивно о Звезди! Прошао у треће коло, па честитао улазак у Лигу шампиона: Ево шта је Новак пожелео црвено-белима…

Курир 29.08.2024
Најбољи тенисер свих времена Новак Ђоковић честитао је Црвеној звезди улазак у Лигу шампиона. Ђоковић је обезбедио пласман у треће коло УС опена након што је Ласло Ђере морао да му преда меч у трећем сету. Након друге рунде… »
Ђоковић у трећем колу Ју-Ес опена Тежак меч за оба тенисера, Ђере предао

Ђоковић у трећем колу Ју-Ес опена Тежак меч за оба тенисера, Ђере предао

Дневник 29.08.2024
ЊУЈОРК: Новак Ђоковић пласирао се у треће коло тениског турнира Ју-Ес опена у Њујорку, након што му је Ласло Ђере предао меч. Српски дуел у другом колу Ју-Ес опена окончан је после два сета, а Ђере је предао меч Ђоковићу у… »
Падне му мрак на очи кад види Новака, а мора да игра са њим: Озбиљна "мина" на путу, Ђоковићу пази се!

Падне му мрак на очи кад види Новака, а мора да игра са њим: Озбиљна "мина" на путу, Ђоковићу пази се!

Мондо 29.08.2024
Новак Ђоковић ће у трећем колу УС Опена играти са тенисером кога је већ два пута избацивао са гренд слемова. Ипак, сада је Алексеј Попирин у животној форми! Новак Ђоковић ће након победа над Радуом Алботом у првом и Ласлом Ђереом… »
Гоф без милости, прошле и Векић, Азаренка, Свитолина…

Гоф без милости, прошле и Векић, Азаренка, Свитолина…

Спорт клуб 29.08.2024
Актуелна шампионка УС Опена Коко Гоф добила је Немицу Татјану Мариу 6:4 и 6:0. У треће коло су прошле и Дона Векић, Викторија Азаренка, Елина Свитолина и Пејтон Стернс. Нешто више проблема Гоф је имала у првом сету када је чак и… »
Новак: Имао сам проблема са стомаком, тешко сам дисао

Новак: Имао сам проблема са стомаком, тешко сам дисао

Спорт клуб 29.08.2024
После меча са Ласлом Ђереом на УС опену, Новак Ђоковић каже да је имао проблема са стомаком, да Ласлу одговара његов стил игре, а говорио је и о Алексеју Попирину, ривалу у трећој рунди. Озмо у Великој Јабуци Новак је имао само… »
Ђере предао Новаку, али и Ђоковић се мучио: Меч брзо готов, али повреде брину!

Ђере предао Новаку, али и Ђоковић се мучио: Меч брзо готов, али повреде брину!

Мондо 29.08.2024
Новак Ђоковић је прошао даље на УС Опену тако што му је у трећем сету Ласло Ђере предао меч. Новак Ђоковић је прошао у треће коло након што је Ласло Ђере предао меч у трећем сету при резултату 6:4, 6:4, 2:0 за најбољег тенисера… »
"Имао сам проблема са стомаком...": Новак на поноћној конференцији у Њујорку проговорио о повреди

"Имао сам проблема са стомаком...": Новак на поноћној конференцији у Њујорку проговорио о повреди

Телеграф 29.08.2024
Препоручујемо. Новак Ђоковић пласирао се у треће коло УС Опена, пошто му је у трећем сету, при резултату 2:0, Ласло Ђере предао меч, због повреде. Уследила је конференција за новинаре на којој је Новак је прво изнео утиске са… »
„Гледао сам Звезду на телефону и славио“: Ђоковић најавио долазак на „Маракану“, објаснио шта је радио због црвено-белих…

„Гледао сам Звезду на телефону и славио“: Ђоковић најавио долазак на „Маракану“, објаснио шта је радио због црвено-белих…

Нова 29.08.2024
: Новак Ђоковић је на путу ка УС Опену у колима гледао и меч Црвене звезде и Бодо Глимта у квалификацијама за Лигу шампиона (2:0) и најавио је долазак на један меч елитног такмичења. Пратио је меч Звезде против Бодо Глимта… »

Спорт клуб 29.08.2024
Новак Ђоковић је у трећем колу УС опена. У српском дербију је био бољи од Ласла Ђереа, који је предао при резултату 6:4, 6:4, 2:0 за Новака. Наредни ривал му је Аустралијанац Попирин. Новак је овим тријумфом стигао до 90. победе… »
ВИДЕО Погледајте како је Ђере предао меч: Прво је погледао ка Новаку, а онда прошао поред мреже

ВИДЕО Погледајте како је Ђере предао меч: Прво је погледао ка Новаку, а онда прошао поред мреже

Нова 29.08.2024
: Ласло Ђере је предао меч Новаку Ђоковићу при резултату 6:4, 6:4, 2:0 за другог тенисера света, а тај моменат је разочарао многе тениске фанатике. Био је то крај српског дербија у другом колу УС Опена који нико није желео да… »
Ђоковић у трећем колу Ју ес опена, Ђере предао меч

Ђоковић у трећем колу Ју ес опена, Ђере предао меч

Радио сто плус 29.08.2024
Други и 109. тенисер света су играли два сата и 12 минута. Ђере је одустао на почетку трећег сета, а претходно је тражио медицински тајм аут да би добио масажу због болова у леђима. Ђоковићу ће у наредном колу ривал бити Алексеј… »
Ђоковић: Браво Звездо, долазим на Маракану

Ђоковић: Браво Звездо, долазим на Маракану

Спорт клуб 29.08.2024
Познато је да је Новак Ђоковић велики навијач Црвене звезде. Често користи прилике да уживо испрати европске мечеве фудбалксе и кошаркашке секције црвено-белих. У Њујорку је са пажњом пратио дешавања на мечу између Звезде и… »
Новак: Честитке Звезди, меч сам пратио у колима!

Новак: Честитке Звезди, меч сам пратио у колима!

Б92 29.08.2024
Новак Ђоковић је током ноћи имао посла на УС Опену, али је нашао времена и за фудбал. Ђоковић је прошао у треће коло тако што му је пријатељ Ласло Ђере предао меч у трећем сету при резултату 6:4, 6:4, 2:0. Ђоковић је после меча… »
Новак се мучио, презнојавао, па морао да зове помоћ: Једва дисао, дотурали му ствари са трибина! (Фото)

Новак се мучио, презнојавао, па морао да зове помоћ: Једва дисао, дотурали му ствари са трибина! (Фото)

Мондо 29.08.2024
Новак Ђоковић није звао медицински тајмаут на мечу са Ласлом Ђереом, али му је помоћ била потребна. Новак Ђоковић је прошао даје, али нас је забринуо! Видели смо два сета и два гема у дуелу њега и Ласла Ђереа, али су обојицу… »
Ђоковић открио шта га је мучило: "Било ми је тешко да дишем"

Ђоковић открио шта га је мучило: "Било ми је тешко да дишем"

Б92 29.08.2024
Српски тенисер Новак Ђоковић говорио је на конференцији после пласмана у треће коло УС опена. Њему је при резултату 2-0, 2:0, меч предао земљак Ласло Ђере. "Пробао сам да пронађем ритам сервиса. Играч као што је Ђере је добар… »
"Нисам ово желео!" Новак прошао даље, али на најгори могући начин

"Нисам ово желео!" Новак прошао даље, али на најгори могући начин

Мондо 29.08.2024
Новак Ђоковић није жело да на овакав начин прође даље на УС Опену. Након што је рутински победио искусног Молдавца Радуа Албота у првом колу, Новак Ђоковић је друго коло УС Опена прошао тако што му је сународник Ласло Ђере… »
Новак у трећем колу, Ђере после жестоке битке морао да преда меч

Новак у трећем колу, Ђере после жестоке битке морао да преда меч

Б92 29.08.2024
Новак Ђоковић се пласирао у треће коло на УС Опену. Велика ноћна битка против старог пријатеља Ласла Ђереа, завршила се предајом тенисера из Сенте после два сата и 12 минута игре, 6:4, 6:4, 2:0. Тако је Новак добио и њихов… »
Ђоковић: "Видећу још колико могу"

Ђоковић: "Видећу још колико могу"

Б92 29.08.2024
Српски тенисер Новак Ђоковић је после пласмана у треће коло УС опена разговарао са Ником Кирјосом. Ђоковићу је Ласло Ђере предао при резултату 6:4, 6:4, 2:0. "Није оно што смо желели, ова предаја. Очигледно је имао повреду, то се… »
Ђоковић наставио поход ка одбрани титуле: Ласло Ђере предао меч Новаку почетком трећег сета на Ју-Ес опену

Ђоковић наставио поход ка одбрани титуле: Ласло Ђере предао меч Новаку почетком трећег сета на Ју-Ес опену

НОВАК Ђоковић пласирао се у треће коло Ју-Ес опена, пошто му је Ласло Ђере предао меч при резултату 6:4, 6:4, 2:0, те је тако наставио поход ка одбрани титуле. ФОТО: Тањуг/АП Ово је био трећи њихов међусобни окршај. Знао је… »
Млади "лав", није могло незгодније...: Ево ко је противник Новака Ђоковића у трећем колу УС опена

Млади "лав", није могло незгодније...: Ево ко је противник Новака Ђоковића у трећем колу УС опена

Телеграф 29.08.2024
Препоручујемо. Новак Ђоковић пласирао се у треће коло УС Опена, пошто му је у трећем сету, при резултату 2:0, Ласло Ђере предао меч, због повреде. Српски тенисер је тако обезбедио пласман у наредно коло, а тамо ће му противник… »
Цео свет је против Новака, а био је тениски краљ: УС Опен објавио "најлуђу" фотографију са меча Ђоковића

Цео свет је против Новака, а био је тениски краљ: УС Опен објавио "најлуђу" фотографију са меча Ђоковића

Телеграф 29.08.2024
Препоручујемо. Најбољи тенисер света Новак Ђоковић пласирао се у 3. коло УС Опена, пошто је Ласло Ђере предао меч при резултату 2:0 у сетовима и 2:0 у трећем сету, и после правог тениског маратона. Од старта меча, виђен је… »
Шокантан крај српског дербија: Ђере предао Ђоковићу након лудог преокрета у другом сету

Шокантан крај српског дербија: Ђере предао Ђоковићу након лудог преокрета у другом сету

Нова 29.08.2024
: Шокантан крај српског дербија на УС Опену. Ласло Ђере је био приморан да преда Новаку Ђоковићу при резултату 6:4, 6:4, 2:0, па је тако други тенисер света изборио трећу рунду. Ђоковић је успео да извуче други сет, иако је имао… »
„Видећу колико још могу, нико ово није желео“: Новак послао поруку која забрињава

„Видећу колико још могу, нико ово није желео“: Новак послао поруку која забрињава

Нова 29.08.2024
: Новак Ђоковић се пласирао се у треће коло УС Опена након што му је Ласло Ђере предао због повреде при резултату 6:4, 6:4, 2:0 за другог тенисера планете. Најпре се осврнуо на ту повреду Ђереа. „Није то оно што желим, оно што… »
Једини у историји: Ђоковић свуда у „клубу 90+“

Једини у историји: Ђоковић свуда у „клубу 90+“

Спорт клуб 29.08.2024
Тријумфом над Ласлом Ђереом, Новак Ђоковић забележио је 90. победу на УС опену, гренд слем турниру на којем иначе има најмање победа. Озмо у Великој Јабуци Ђоковић је рекордер по броју освојених гренд слем титула са 24, а сада… »
Новак: Играо сам без сервиса

Новак: Играо сам без сервиса

Спорт клуб 29.08.2024
Новак Ђоковић се није много радовао после победе над Ласлом Ђереом. Момак из Сенте је предао при резултату 6:4, 6:4, 2:0 за Ђоковића. Одмах после меча, Новак је на терену разговарао са Ником Кирјосом. „Нико не воли да победи на… »
Тешки услови, Новак и Ласло тражили помоћ физија ФОТО

Тешки услови, Новак и Ласло тражили помоћ физија ФОТО

Б92 29.08.2024
Услови за игру у Њујорку могу да буду заиста незгодни. Видело се то и у мечу Ђоковића и Ђереа, који је почео касно, око три часа ујутро по централноевропском времену. Играло се под затвореним кровом, влага је била велика, а оба… »
Ево шта је све Новак Ђоковић зарадио пласманом у 3. коло УС Опена

Ево шта је све Новак Ђоковић зарадио пласманом у 3. коло УС Опена

Телеграф 29.08.2024
Препоручујемо. Најбољи тенисер света Новак Ђоковић пласирао се у 3. коло УС Опена, пошто је Ласло Ђере предао меч при резултату 2:0 у сетовима и 2:0 у трећем сету. Новак је овом победом обезбедио 215.000 долара, колико доноси… »
Новак великим речима о Ђереу после предаје меча: "Требало је да добије 2. сет, сјајан је тенисер..."

Новак великим речима о Ђереу после предаје меча: "Требало је да добије 2. сет, сјајан је тенисер..."

Телеграф 29.08.2024
Препоручујемо. Најбољи тенисер света Новак Ђоковић пласирао се у 3. коло УС Опена, пошто је Ласло Ђере предао меч при резултату 2:0 у сетовима и 2:0 у трећем сету. После меча, Нвак је изнео своје утиске: - Ово није што ми… »
Тениска машина Ласло Ђере: Новак Ђоковић једва ухватио ваздух после овог поена Лација

Тениска машина Ласло Ђере: Новак Ђоковић једва ухватио ваздух после овог поена Лација

Телеграф 29.08.2024
Препоручујемо. Најбољи тенисер света Новак Ђоковић састаје се са Ласлом Ђереом у мечу 2 кола УС Опена од 2.30 минута, а од старта меча виђена је велика борба. Тако, нити један нити други тенисер нису успевали да дођу до брејка… »
Победе Свитолине и Стернс, Украјинка заказала окршај са Коко Гоф

Победе Свитолине и Стернс, Украјинка заказала окршај са Коко Гоф

Б92 29.08.2024
Јелина Свитолина ће играти у трећем колу на последњем гренд слему сезоне, у Њујорку. Украјинка је после боље игре и свега 79 минута игре победила сународницу Анхелину Калинину, 6:1, 6:2. Било је јасно од почетка да је… »
Кецмановић имао две меч лопте и поклекао!

Кецмановић имао две меч лопте и поклекао!

Спорт клуб 29.08.2024
Одиграли су спектакуларан меч који је трајао скоро четири сата, један ударац делио је Миомира Кецмановића од трећег кола УС опена, али на крају је Лоренцо Музети победио са 3:6, 6:4, 6:4, 2:6, 7:5. На 5:4 у петом сету је… »
Кецмановић био близу изненађења: Србин после велике борбе изгубио на Ју-Ес опену од освајача олимпијске медаље

Кецмановић био близу изненађења: Србин после велике борбе изгубио на Ју-Ес опену од освајача олимпијске медаље

СРПСКИ тенисер Миомир Кецмановић био је близу велике победе на Ју-Ес опену. Ипак, он је после огромне борбе и пет сетова поражен од Лоренца Музетија са 3:6, 6:4, 6:4, 2:6, 7:5. Фото: ЕПА-ЕФЕ/САРАХ ИЕНЕСЕЛ Сигурно да 54. на АТП… »
Муње и громови изненадили све на мечу Ђоковића и Ђереа: Организатор повукао важан потез пре српског дербија

Муње и громови изненадили све на мечу Ђоковића и Ђереа: Организатор повукао важан потез пре српског дербија

Телеграф 29.08.2024
Препоручујемо. Најбољи тенисер света Новак Ђоковић састаје се са Ласлом Ђереом у мечу 2 кола УС Опена од 2.30 минута, а на Артур Ешу је тренутно велика бука и многи су се запитали шта се дешава. Наиме, организатор је пре меча… »
Гоф се мучила у првом сету, па поклонила "кромпир" Немици ВИДЕО

Гоф се мучила у првом сету, па поклонила "кромпир" Немици ВИДЕО

Б92 29.08.2024
Коко Гоф наставља поход у одбрани титуле на УС Опену. Американка је после 80 минута игре стигла до трећег кола победом над Немицом Татјаном Маријом, 6:4, 6:0. Имала је Коко проблема само у почетном ету, који је трајао 50 минута… »
Сабаленка испустила четири гема

Сабаленка испустила четири гема

Б92 29.08.2024
Арина Сабаленка, други носилац на турниру тенисерки, пласирала се у треће коло на УС Опену. Она је после свега 61 минута игре савладаоа Италијанку Лућију Бронзети, 6:3, 6:1. Сабаленка је почетни сет добила после 34 минута и то… »
Ђоковић и Ђере сазнали потенцијалног ривала

Ђоковић и Ђере сазнали потенцијалног ривала

Б92 29.08.2024
Аустралијски тенисер Алексеј Попирин биће ривал победнику дуела између Новака Ђоковића и Ласла Ђереа. Освајач Монтреала пласирао се у треће коло после доминантне партије и победе над Педром Мартинесом. Резултат после 110 минута… »
Спектакуларан преокрет Рубљова, лака победа Шелтона ВИДЕО

Спектакуларан преокрет Рубљова, лака победа Шелтона ВИДЕО

Б92 29.08.2024
Андреј Рубљов, шести играч света, направио је велики преокрет у другом колу УС Опена. Рус је у мечу са Артуром Риндеркнешом из Француске имао два с ета заостатка, али је на крају после четири сата и девет минута игре победио са… »
Ништа од новог чуда Српкиње - испала са УС опена после драме

Ништа од новог чуда Српкиње - испала са УС опена после драме

Б92 29.08.2024
Америчка тенисерка српског порекла, Ива Јовић, није успела да се пласира у треће коло УС опена. Она је после мало више од три часа игре изгубила од Рускиње Екатерине Александрове резултатом 4:6, 6:4, 7:5. Јовићева (16), чији је… »

Вести дана »