Povezane vesti

Goran Bregović otkrio tajnu iz mladosti: Zaljubljen sam bio u Lepu Lukić!

Goran Bregović otkrio tajnu iz mladosti: Zaljubljen sam bio u Lepu Lukić!

Svet plus 29.08.2024
Legendarni muzičar Goran Bregović podelio je neočekivano priznanje – u mladosti je bio fasciniran šarmom i humorom kraljice narodne muzike, Lepe Lukić. Njegova izjava iznenadila je mnoge, pa čak i samu Lepu, koja je sa osmehom reagovala na ovo… »
"Brego, SAD je ipak kasno": Muzičar priznao da je bio zaljubljen u ovu pevačicu: Zajedno su harali Jugoslavijom

"Brego, SAD je ipak kasno": Muzičar priznao da je bio zaljubljen u ovu pevačicu: Zajedno su harali Jugoslavijom

Blic 29.08.2024
Goran Bregović (74) otkrio je da je u mladosti bio zaljubljen u Lepu Lukić (84), te da je u potpunosti bio impresioniran njenom pojavom. Bregović je iskreno progovorio o svojim emocijama. "Ja sam bio zaljubljen u Lepu Lukić. Ne mislim zaljubljen u nju… »
"Bio sam zaljubljen u nju, njen humor, zezanje..." Šok priznanje Brege, ovu pevačicu ludo voleo, a ona kasno saznala: Sad je…

"Bio sam zaljubljen u nju, njen humor, zezanje..." Šok priznanje Brege, ovu pevačicu ludo voleo, a ona kasno saznala: Sad je…

Kurir 29.08.2024
Muzičar Goran Bregović u mladosti bio ludo zaljubljen u koleginicu Lepu Lukić, što je dugo krio i od javnosti, a i od nje. Međutim, u jednom intervjuu je odlučio da prizna sve i progovori o svojim emocijama prema njoj. - Ja sam bio zaljubljen u Lepu… »

Vesti dana »