Повезане вести
Урош Станић банкротирао! Оставио га дечко из Беча, учесник Елите остао без пребијене паре, ево ко му је помогао да преживи…
Курир 05.09.2024
Учесник ријалитија Урош Станић проговорио је о његовој љубавној романси са Слобом Јосиповићем, те истакао да га је дечко из Беча оставио због задругара. - Мене је мој дечко из Беча оставио због Слобе. Ја њега стварно волим, он… »
Урош Станић банкротирао: Оставио га дечко из Беча, ево ко му је дао паре да би преживео месец
Блиц 05.09.2024
Учесник ријалитија Урош Станић проговорио је о његовој љубавној романси са Слобом Јосиповићем, те истакао да га је дечко из Беча оставио због задругарка-. - Мене је мој дечко из Беча оставио због Слобе. Ја њега стварно волим… »
Вести дана »
Фајненшел тајмс: Нафтна компанија из Абу Дабија главни кандидат за куповину руског удела у НИС-у
НИН пре 59 минутајош 23 повезане
Да ли влада несташица евра? Еуроневс Србија проверава каква је ситуација у мењачницама
Еуроневс пре 3 сатајош 10 повезаних
Чак 14 жаришта у Београду, од јануара заражено више од 400 деце: Како да препознате дечје глисте, који су симптоми и како се лече
Данас пре 4 сатијош 3 повезане
Огласила се НБС: Предузете мере за додатну стабилност курса динара и евра у мењачницама
Блиц пре 24 минутајош 26 повезаних