Povezane vesti
Uroš Stanić bankrotirao! Ostavio ga dečko iz Beča, učesnik Elite ostao bez prebijene pare, evo ko mu je pomogao da…
Kurir 05.09.2024
Učesnik rijalitija Uroš Stanić progovorio je o njegovoj ljubavnoj romansi sa Slobom Josipovićem, te istakao da ga je dečko iz Beča ostavio zbog zadrugara. - Mene je moj dečko iz Beča ostavio zbog Slobe. Ja njega stvarno volim, on je meni pomogao… »
Uroš Stanić bankrotirao: Ostavio ga dečko iz Beča, evo ko mu je dao pare da bi preživeo mesec
Blic 05.09.2024
Učesnik rijalitija Uroš Stanić progovorio je o njegovoj ljubavnoj romansi sa Slobom Josipovićem, te istakao da ga je dečko iz Beča ostavio zbog zadrugarka-. - Mene je moj dečko iz Beča ostavio zbog Slobe. Ja njega stvarno volim, on je meni pomogao… »
Vesti dana »
Uživo Ana Brnabić posle haosa na sednici: Ovakvo gaženje dostojanstva Narodne Skupštine nikada u istoriji nije viđeno, osim kada je zapaljena
Kurir pre 20 minutajoš 105 povezanih
Tragedije u Beogradu: Tužilac traži maksimalnu kaznu za zločine u Duboni i Malom Orašju - i za Uroša Blažića i za oca
BBC News pre 32 minutajoš 26 povezanih
Beta: Ilija Kostić rekao tužiocu da je pretučen u zgradi policije i da može da prepozna napadača
N1 Info pre 1 satjoš 18 povezanih
Prosvetni sindikati: Od sledeće nedelje sve školske uprave u Srbiji u cirkularnom štrajku
NIN pre 50 minutajoš 23 povezane