Повезане вести

Вучић: Важан позив стигао, видећемо

Вучић: Важан позив стигао, видећемо

Политика 06.09.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је рекао да ће видети да ли ће моћи да иде на самит БРИКС-а на позив председника Русије Владимира Путина због унапред заказаних посета и додао да ће одлука о томе бити донета… »
Вучић о путиновом позиву: Нити желим шта да одбијам, нити шта да прихватам, рекао сам видећемо! Одлука 10. или 15. октобра…

Вучић о путиновом позиву: Нити желим шта да одбијам, нити шта да прихватам, рекао сам видећемо! Одлука 10. или 15. октобра…

Курир 06.09.2024
Председник Србије Александар Вучић данас је током обиласка радова на граничном прелазу Каракај коментарисао и наводе појединих медија да је одбио позив руског председника Владимира Путина да учествује на самиту БРИКС. - Видео сам… »
Гамбит Србије између Истока и Запада: Да ли ће бити сусрета Вучића и Путина или историјског "њет"

Гамбит Србије између Истока и Запада: Да ли ће бити сусрета Вучића и Путина или историјског "њет"

НИН 06.09.2024
Неки су рекли да сам нешто одбио, неки су рекли да сам нешто прихватио, и цео дан су лагали и једни и други, ја сам рекао видећемо – одговорио је председник Србије Александар Вучић на питање да ли је "рекао њет" руском… »
Путин има поруку за Србију! Врло јасна порука Вучићу у Лозници преко Боцана Харченка

Путин има поруку за Србију! Врло јасна порука Вучићу у Лозници преко Боцана Харченка

Правда 06.09.2024
"Позив Путина за састанак у Казању говори све о значају Србије и наших односа", рекао је амбасадор Русије Александар Боцан Харченко после састанка са председником Србије Алексабдром Вучићем у Лозници. "У Москви се у највишој… »

Правда 06.09.2024
"Позив Путина за састанак у Казању говори све о значају Србије и наших односа", рекао је амбасадор Русије Александар Боцан Харченко после састанка са председником Србије Алексабдром Вучићем у Лозници. "У Москви се у највишој… »
Боцан Харченко: Позив Вучићу да присуствује самиту БРИКС-а говори све о значају Србије за Русију

Боцан Харченко: Позив Вучићу да присуствује самиту БРИКС-а говори све о значају Србије за Русију

Нови магазин 06.09.2024
Руски амбасадор Александар Боцан Харченко изјавио је данас да позив руског председника Владимира Путина српском председнику Александру Вучићу, да присуствује самиту БРИКС-а у Казању, "говори све о значају Србије за Русију"… »
Све што знамо о самиту БРИКС: Вучића позвао Путин, а српски председник сад тврди да сви лажу

Све што знамо о самиту БРИКС: Вучића позвао Путин, а српски председник сад тврди да сви лажу

Данас 06.09.2024
Руски председник Владимир Путин је позвао српског колегу Александра Вучића да присуствује самиту БРИКС који треба да се одржи у октобру у Казању. У међувремену је настала права драма око тога да ли је Вучић прихватио или одбио… »
Вучић: Послушајте шта сам јуче рекао о позиву Путина, исто сам рекао и данас

Вучић: Послушајте шта сам јуче рекао о позиву Путина, исто сам рекао и данас

Еуроневс 06.09.2024
Председник Александар Вучић изјавио је да и данас важи оно што је јуче рекао поводом позива председника Русије Владимира Путина да учествује на самиту земаља БРИКС-а који се одржава од 22. до 24. октобра у Казању и да ће се то… »
Вулин: Вучић није одбио Путинов позив да учествује на заседању БРИКС-а, тек следи њихов телефонски разговор

Вулин: Вучић није одбио Путинов позив да учествује на заседању БРИКС-а, тек следи њихов телефонски разговор

Политика 06.09.2024
Потпредседник Владе Србије Александар Вулин каже да је председник Александар Вучић није одбио позив руског председника Владимира Путина да учествује на заседању БРИКС-а и да ће о томе њих двојица разговарати у унапред… »
Вулин: Вучић није одбио позив Путина

Вулин: Вучић није одбио позив Путина

Вести онлине 06.09.2024
Потпредседник Владе Србије Александар Вулин рекао је данас да Александар Вучић није одбио позив Владимира Путина да учествује на заседању БРИКС-а и да ће о томе њих двојица разговарати у унапред договореном телефонском… »
Вулин: Преговори о гасном аранжману почеће ускоро, коначну реч даће председници Вучић и Путин

Вулин: Преговори о гасном аранжману почеће ускоро, коначну реч даће председници Вучић и Путин

Телеграф 06.09.2024
Препоручујемо. "Трговинска размена са Руском Федерацијом је важна за Србију и то је био веома важан део састанка са председником РФ Владимиром Путином. То показује колико предеседник Путин води рачуна о Србији. То је за Русију… »
Вучић: На Путинов позив нисам одговорио ни „да“ ни „не“, већ „видећемо“

Вучић: На Путинов позив нисам одговорио ни „да“ ни „не“, већ „видећемо“

Н1 Инфо 06.09.2024
Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да су медији потпуно различито пренели његову изјаву о обласку на заседање БРИКС у Казању и да су једни пренели како је рекао да ће ићи, а други да неће, а да је уствари рекао… »
Вучић: Нисам рекао ни да хоћу ни да нећу ићи на самит групе БРИКС, рекао сам 'видећемо'

Вучић: Нисам рекао ни да хоћу ни да нећу ићи на самит групе БРИКС, рекао сам 'видећемо'

Бета 06.09.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је 6. септембра да није рекао ни да ће ићи ни да неће ићи на самит групе БРИКС у Русији, на који га је позвао руски председник Владимир Путин, и поновио да ће одлуку о томе донети… »
Вулин: Вучић није одбио позив Путина, са њим ће разговарати о одласку на самит БРИКС

Вулин: Вучић није одбио позив Путина, са њим ће разговарати о одласку на самит БРИКС

Еуроневс 06.09.2024
Потпредседник владе Александар Вулин изјавио је данас да су председници Србије и Русије Александар Вучић и Владимир Путин пријатељи који се изузетно поштују, да Вучић није одбио позив руског председника да учествује на самиту… »
Вучић: Одлука о Путиновом позиву у октобру, нисам рекао ни 'да' ни 'не', већ 'видећемо'

Вучић: Одлука о Путиновом позиву у октобру, нисам рекао ни 'да' ни 'не', већ 'видећемо'

НИН 06.09.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је позив руског председника Владимира Путина да дође на састанак БРИКС важан позив, али да ће одлуке доносити 10. или 15. октобра. Вучић је новинарима током обиласком радова… »
"Рекао сам видећемо": Вучић о Путиновом позиву: Нити желим шта да одбијам, нити желим шта да прихватим (фото, Видео)

"Рекао сам видећемо": Вучић о Путиновом позиву: Нити желим шта да одбијам, нити желим шта да прихватим (фото, Видео)

Блиц 06.09.2024
Председник Републике Србије Александар Вучић наставља данас обилазак Подриња, током које обилази радове на граничном прелазу Каракај. Прокоментарисао је писање појединих медија да је рекао - "њет Путину" и одбио позив… »
Вучиц́: Није истина да сам одбио позив на самит БРИКС као што неки пишу

Вучиц́: Није истина да сам одбио позив на самит БРИКС као што неки пишу

Спутник 06.09.2024
Председник Србије Александар Вучиц́ изјавио је да је рекао да ц́е видети да ли ц́е моц́и да иде на самит Брикса на позив председника Русије Владимира Путина због унапред заказаних посета и додао да ц́е одлука о томе бити донета у… »
Вулин: Вучиц́ ц́е се договорити са Путином о учешц́у на самиту БРИКС

Вулин: Вучиц́ ц́е се договорити са Путином о учешц́у на самиту БРИКС

Спутник 06.09.2024
Потпредседник Владе Србије Александар Вулин каже да је председник Александар Вучиц́ није одбио позив руског председника Владимира Путина да учествује на заседању БРИКС-а и да ц́е о томе њих двојица разговарати у унапред… »
О Путиновом позиву о БРИКС-у одлучићемо 10. или 15. октобра, каже Вучић

О Путиновом позиву о БРИКС-у одлучићемо 10. или 15. октобра, каже Вучић

Слободна Европа 06.09.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је у петак да ће одлуку о позиву руског председника Владимира Путина да дође на састанак БРИКС-а донети 10. или 15. октобра. Вучић је новинарима током обиласком радова на реконструкцији… »
Вучић: Нисам рекао о позиву на заседање БРИКС ни 'да' ни 'не', већ сам рекао 'видећемо'

Вучић: Нисам рекао о позиву на заседање БРИКС ни 'да' ни 'не', већ сам рекао 'видећемо'

Нови магазин 06.09.2024
Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да су медији потпуно различито пренели његову изјаву о обласку на заседање БРИКС у Казању и да су једни пренели како је рекао да ће ићи, а други да неће, а да је уствари рекао… »
Вулин: Вучић није одбио Путина, мислите ли да ћемо преживети зиму без руског гаса?

Вулин: Вучић није одбио Путина, мислите ли да ћемо преживети зиму без руског гаса?

Н1 Инфо 06.09.2024
Потпредседник Владе Србије Александар Вулин изјавио је да председник Србије Александар Вучић није одбио позив руског председника Владимира Путина да учествује на заседању БРИКС и да ће о томе њих двојица причати у унапред… »
Вулин: Вучић није одбио Путина, изјава председника о 'гужви у шеснаестерцу' намерно изврнута

Вулин: Вучић није одбио Путина, изјава председника о 'гужви у шеснаестерцу' намерно изврнута

Инсајдер 06.09.2024
Потпредседник Владе Александар Вулин рекао је 6. септембра да изјава председника Србије Александра Вучића да је "гужва у шеснаестерцу" намерно изврнута и интерпретирана као да неће ићи на заседање БРИКС-а, на јесен у Казању, за… »
Председник: Рекао сам - видећемо за самит Брикса у Казању, одлука о томе до средине октобра

Председник: Рекао сам - видећемо за самит Брикса у Казању, одлука о томе до средине октобра

РТВ 06.09.2024
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је рекао да ће видети да ли ће моћи да иде на самит Брикса на позив председника Русије Владимира Путина због унапред заказаних посета и додао да ће одлука о томе… »
Вулин: Вучићева изјава о 'гужви у шеснаестерцу' намерно изврнута

Вулин: Вучићева изјава о 'гужви у шеснаестерцу' намерно изврнута

Бета 06.09.2024
Потпредседник Владе Александар Вулин рекао је данас да изјава председника Србије Александра Вучића да је "гужва у шеснаестерцу" намерно изврнута и интерпретирана као да неће ићи на заседање БРИКС-а, на јесен у Казању, за које… »
Вучић се предомислио: Одлуку о Путиновом позиву донећу 10. или 15. октобра

Вучић се предомислио: Одлуку о Путиновом позиву донећу 10. или 15. октобра

Радио 021 06.09.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је позив руског председника Владимира Путина да дође на састанак БРИКС важан позив, али да ће одлуке доносити 10. или 15. октобра. Вучић је новинарима током обиласком радова на… »
Да ли је то стигао нови позив из Москве, па је Вучић обрнуо плочу: Нити сам одбио, нити сам прихватио позив Путина, сви лажу…

Да ли је то стигао нови позив из Москве, па је Вучић обрнуо плочу: Нити сам одбио, нити сам прихватио позив Путина, сви лажу…

Нова 06.09.2024
: Председник Србије Александар Вучић рекао је да није одбио, а ни прихватио позив Владимира Путина да дође у Русију. На питање да прокоментарише насловну страну новина „Нова“, да је рекао „њет“ Путину, односно одбио позив за… »
Вулин: Вучић није одбио Путина, тек треба да причају телефоном

Вулин: Вучић није одбио Путина, тек треба да причају телефоном

Радио 021 06.09.2024
Потпредседник Владе Србије Александар Вулин изјавио је данас да председник Србије Александар Вучић није одбио позив руског председника Владимира Путина да учествује на заседању БРИКС. Додао је да ће о томе њих двојица причати у… »
Вулин: Вучић није одбио Путина

Вулин: Вучић није одбио Путина

Недељник 06.09.2024
Потпредседник Владе Србије Александар Вулин каже да је председник Александар Вучић није одбио позив руског председника Владимира Путина да учествује на заседању БРИКС-а и да ће о томе њих двојица разговарати у унапред… »
Вучић: Рекао сам да ћемо видети за самит Брикса у Казању, одлука о томе до 10-15. октобра

Вучић: Рекао сам да ћемо видети за самит Брикса у Казању, одлука о томе до 10-15. октобра

Еуроневс 06.09.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је рекао да ће видети да ли ће моћи да иде на самит Брикса на позив председника Русије Владимира Путина због унапред заказаних посета и додао да ће одлука о томе бити донета… »
Вучић: Рекао сам - видећемо за самит Брикса у Казању, одлука о томе у октобру

Вучић: Рекао сам - видећемо за самит Брикса у Казању, одлука о томе у октобру

Инсајдер 06.09.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је у петак 6. септембра да је рекао да ће видети да ли ће моћи да иде на самит Брикса на позив председника Русије Владимира Путина због унапред заказаних посета и додао да ће одлука о… »
Вулин тврди да Вучић није одбио Путинов позив на састанак БРИКС

Вулин тврди да Вучић није одбио Путинов позив на састанак БРИКС

Правда 06.09.2024
Потпредседник Владе Србије Александар Вулин рекао је у данашњем гостовању РТС да председник Вучић није одбио позив руског председника за долазак на састанак БРИКС. Русија и Србија су стратешки партнери, рекао је Вулин, и додао… »
Вулин: Вучићева изјава о ‘гужви у шеснаестерцу’ намерно изврнута

Вулин: Вучићева изјава о ‘гужви у шеснаестерцу’ намерно изврнута

Радио сто плус 06.09.2024
“То ‘гужва у шеснаестерцу’ се односило на густ распоред и велики број састанака који су већ уговорени за маргине Генералне скупштине УН”, објаснио је Вулин током гостовања у Дневнику РТС-а. Председник Србије Александар Вучић… »
Вулин: Изјава председника Вучича о 'гужви у шеснаестерцу' намерно изврнута

Вулин: Изјава председника Вучича о 'гужви у шеснаестерцу' намерно изврнута

Нови магазин 06.09.2024
Потпредседник Владе Александар Вулин рекао је данас да изјава председника Србије Александра Вучића да је "гужва у шеснаестерцу" намерно изврнута и интерпретирана као да неће ићи на заседање БРИКС-а, на јесен у Казању, за које… »
Вулин: Путин и Вучић ће у телефонском разговору договорити посету Русији

Вулин: Путин и Вучић ће у телефонском разговору договорити посету Русији

Нова 06.09.2024
: Потпредседник Владе Србије Александар Вулин рекао је у данашњем гостовању РТС да председник Вучић није одбио позив руског председника за долазак на састанак БРИКС. Русија и Србија су стратешки партнери, рекао је Вулин, и… »
Вулин: Вучић није одбио позив Путина, о томе причати у унапред договореном телефонском разговору

Вулин: Вучић није одбио позив Путина, о томе причати у унапред договореном телефонском разговору

НИН 06.09.2024
Потпредседник Владе Србије Александар Вулин изјавио је да председник Србије Александар Вучић није одбио позив руског председника Владимира Путина да учествује на заседању БРИКС и да ће о томе њих двојица причати у унапред… »

Вести дана »