Povezane vesti
„Spori konji“: Anti-Džejms Bond koji pogađa u srž Velike Britanije danas
BBC News 23.09.2024
Serija na Epl TV+ koja govori o propalim špijunima iz MI5 popularnija je nego ikad. Serija „Spori konji", o propalim špijunima iz MI5 ima štošta da ispriča o savremenoj Velikoj Britaniji, baš kao i knjiga Mika Herona na kojoj je zasnovana. Govori o… »
„Spori konji“: Anti-Džejms Bond koji pogađa u srž Velike Britanije danas
Južne vesti 23.09.2024
Apple TV+ Geri Oldman tumači ulogu Džeksona Lemba, šefa odeljenja gde rade propali agenti MI5 Serija „Spori konji", o propalim špijunima iz MI5 ima štošta da ispriča o savremenoj Velikoj Britaniji, baš kao i knjiga Mika Herona na kojoj je zasnovana… »
Vesti dana »

Tramp večeras objavljuje "važnu izjavu o ratu": Svet u iščekivanju njegovog poteza prema Rusiji!
Alo pre 4 minutajoš 48 povezanih

Uživo Rusi pregazili dnjepar, zauzeli ključnu tačku Kijev u plamenu nakon noćnih napada, Ukrajinci brutalno odgovorili
Alo pre 2 satajoš 98 povezanih

Ministarka Lazarević: “Menjamo Uredbu o maržama, trgovci su “drsko kreativni”, nema govora o masovnom zatvaranju prodavnica”
Serbian News Media pre 4 satijoš 25 povezanih

FDU ispraća studente u Novi Sad: Građani koji mogu da pomognu, evo kako da uplate donacije
Danas pre 2 satajoš 23 povezane

Stižu zahlađenje, pljuskovi i grmljavine u dva dana dva godišnja doba, prognozira Marko Čubrilo
Dnevnik pre 4 satijoš 35 povezanih